Kategooriad

Bosch KGN49XLEA View full size

Bosch KGN49XLEA

837 €

Osta

KGN49XLEA

Kaubamärk Bosch
Netokaal 83 kg
Tüüp Sügavkülma osa all
Energiaklass E
Värv Roostevaba
Üldmaht, netto ( l ) 438
Jahekambri maht, netto ( l ) 330
Sügavkülmkambri maht, netto ( l ) 108
Külmutusvõimsus (kg/24h) 12
Külmapidavus (h) 16
Juhtimine Elektrooniline
Displei On
NO FROST On
Kiirkülmutus On
Avatud ukse alarm On
Vahetatav ukse/uste poolsus On
Müratase (dB) 40
Kõrgus (mm) 2030
Laius (mm) 700
Sügavus (mm) 670

VitaFresh

VitaFresh-süsteem pakub tänu tingimuste reguleerimise võimalusele kõigile värsketele toiduainetele ideaalset säilituskeskkonda. Kala ja liha säilivad paremini 0 °C lähedasel temperatuuril ning puu- ja köögiviljadele tulevad kasuks optimeeritud tingimused. Nii on teil rohkem toitu, mida nautida, ja vähem toitu, mis läheb raisku.

LED-valgustus

LED-valgustus aitab jahekapi sisul silma peal hoida. Pika elueaga energiasäästlikud LED-id täidavad külmiku sisemuse automaatselt ereda valge valgusega. Täielikult integreeritud LED-valgustid pakuvad mugavalt eredat, ühtlast ja helgivaba valgustust. Enam ei jää kunagi midagi kahe silma vahele.

VarioZone

Kui vajate sügavkülmikus rohkem ruumi näiteks mitmekorruselisele tordile või tervele kalkunile, siis saate hõlpsalt kõik turvaklaasist riiulid eemaldada. Suuri toiduaineid, nagu koguperepitsad, saab klaaspindadel mugavalt üksteise peale virnastada.

Automaatne superkülmutamine

Kaitseb külmutatud toiduaineid sulamise eest Selleks et toidu puhul säiliksid vitamiinid, toiteväärtus, väljanägemine ja maitse, tuleks see külmutada võimalikult kiiresti. Automaatse superkülmutamise funktsioon võimaldab külmutada väikseid toidukoguseid kiiremini, kaitstes samal ajal juba külmutatud toiduaineid sulamise eest. Sügavkülmik tuvastab temperatuuri tõusu ja reguleerib temperatuuri selle põhjal automaatselt, et tagada parimad säilitustingimused.

Easy Access-riiul

Kui külmkapis on üksjagu head-paremat, on lihtne kaotada ülevaade kõige taha jäänud toiduainetest. Seepärast disainisimegi oma EasyAccess-riiuli selliselt, et näeksid mugavalt kogu külmkapi sisu. Lihtsalt tõmba riiul välja ja pääsed ligi kogu oma toidule. See lihtsastikasutatav purunemiskindlast klaasist riiul aitab sul vaevata leida kõik järgmiseks söögikorraks vajaliku.

SuperCooling

Aktiveerige enne poodi minemist SuperCooling-funktsioon, et langetada lühikeseks ajaks jahekapi temperatuuri ja hoida värskeid ostetud toiduaineid õigel temperatuuril. Temperatuuri saab langetada nupuvajutusega (madalaim seadistus on 2 °C). Ebavajaliku energiatarbe vältimiseks inaktiveeritakse funktsioon automaatselt umbes 6 tunni pärast.

NoFrost

Unusta vaevarikas külmiku sulatamine. NoFrost tagab külmik-sügavkülmikus pideva kuiva õhu ringluse, ennetades nii jää tekkimist. Lõpuks ometi on jääaeg möödas ja tülikas sulatamine igaveseks unustatud.

  • Tootja Bosch
  • Energiaklass E
  • Külmiku kõrgus Kõrgus 181-205 cm
  • Müratase (dB) 40