Категории:

Electrolux EOC6P71X

583 €

Купить

EOC6P71X

On aeg uurida auru jõudu koos 700 SteamCrisp® ahjuga. See ahi toob toiduvalmistamisprotsessi niiskust, mis tähendab toidu madalamatel temperatuuridel küpsemist ja väiksemat kuivamise ohtu. Valmivad kuldsed, krõbedad koorikud ja mahlakad sisud.

Ahi
ahju energiaklass: A+
ahju kuumutusmeetodid: alumine kuumutus, alumine kuumutus + grill + ventilaator, aur + ringküttekeha + pöördõhk, pizza programm, ringküttekeha + alumine kuumutus + ventilaator, ringküttekeha + ventilaator, ventilaator, ülemine / alumine kuumutus, ülemine kuumutus koos grilli ja ventilaatoriga
ahju maht: 72 L
ahju temperatuur max.: 300 °C
ahju tüüp: auruahi
displei: Jah
elektrooniline taimer: Jah
energiakulu (tavaline): 0,93 kWh
energiakulu (ventilaatoriga): 0,69 kWh
puhastusmeetodid: pürolüütiline puhastus
uputatavad nupud: Jah
varustus: küpsetusplaat, lapselukk, rasvakogumispann, rest, taimer, teleskoopsiinid, valgustus
klaaside arv ahju uksel: 3
Üldised parameetrid
tootja: Electrolux
värvus: roostevaba teras
ukse käelisus: ülevalt alla avanev
toitejuhtme pikkus: 1,6 m
Võimsus
tarbitav võimsus: 3480 W
Mõõtmed
laius: 59,6 cm
kõrgus: 59,4 cm
sügavus: 56,9 cm
700 SteamCrisp integreeritav Aur Ahi 72 l A+ roostevaba teras
Kus maitsev muutub hõrgutavaks
On aeg uurida auru jõudu koos 700 SteamCrisp® ahjuga. See ahi toob toiduvalmistamisprotsessi niiskust, mis tähendab toidu madalamatel temperatuuridel küpsemist ja väiksemat kuivamise ohtu. Valmivad kuldsed, krõbedad koorikud ja mahlakad sisud.
SteamCrispiga seest õrn, väljast krõbe
Jätke hüvasti tavalise küpsetamisega ja tervitage SteamCrispi, mis on ideaalne küpsetamiseks ja grillimiseks. Funktsioon ühendab auru traditsioonilise kuumusega, et valmistada toitu eriti õrnalt. Seega, road ei kuiva ära ning auru toimel paranevad maitse ja
Funktsioonid
  • Integreeritav ahi
  • Multifunktsionaalne ahi integreeritud aurufunktsioonidega
  • Ahju energiaklass: A+
  • Alumise ahju energiaklass: No
  • Ahjus küpsetamise funktsioonid: +
    Täpne toiduvalmistamine toiduanduriga
    Tänu meie toiduandurile saavutate alati täiuslikud tulemused. See laseb teil jälgida küpsetusprotsessi, mõõtes toidu sisetemperatuuri. See annab isegi teada, kui toit on küpsenud soovitud temperatuurini ja lõpetab küpsetamise.
    Püsiva sära loob pürolüütiline puhastamine
    Meie nutika pürolüütilise puhastamise funktsiooniga pole ahju uue välimuse hoidmine raske töö. Isepuhastav tehnoloogia kuumutab ahju temperatuurini, mis muudab rasva ja muud toidujäägid tuhaks. See tähendab, et peate pühkima ainult põhja. Ärge veetke kunagi tervet päeva küürides.
    LED-ekraaniga taimer seadistab parima temperatuuri
    LED-ekraan soovitab teie valitud küpsetusfunktsioonist lähtuvalt õige temperatuuri, seega ei pea te kunagi mõistatama, milline temperatuur teie roale kõige paremini sobib. Saate temperatuure ikkagi käsitsi reguleerida ja seadistada alustamise ning lõpetamise aega.
    Säästke aega kiirkuumutuse abil
    Meie kiirkuumutamise funktsioon tagab, et ahi oleks valmis siis kui teiegi. Tavalisest kuumutamisest lühema eelkuumutamise aja abil saate vabu hetki kasutada selleks, et muuta eined tõeliselt meeldejäävaks.
  • Производитель Electrolux
  • Класс энергопотребления A+