Категории:

Samsung RB38A7CGTS9

1 398 €

Купить

RB38A7CGTS9

Mugav moodulite paigaldus
Bespoke - kohandatav ja kombineeritav
Kohanda ja kombineeri külmikuid nii, et need vastaksid sinu vajadustele. Saad kasutada üht moodulit, millel on kaks ust ja mis mahutab 390 l. Kui aga soovid rohkem ruumi, saad muretult kombineerida mitut moodulit, sealhulgas kahes erinevas suuruses ühe uksega mudelit* või teistsugust kahe uksega mudelit**.
Stiilne ja omanäoline disain
Bespoke - kohandatav disain
Loo disainivõimaluste abil kaunis, stiilne ja omanäoline köögiruum. Saad valida kuue erineva materjali vahel: satiinklaas, peen klaas, puhas klaas, metall, roostevaba teras, terasmetall. Materjale saad kombineerida erinevat tooni ustega*.
Stiilne ja omanäoline disain
Sinu vajadustele vastav sisemus
Bespoke - kohandatav sisemus*
Kohanda külmikut nii, et selle sisemus vastab sinu vajadustele. Multifunktsionaalsed riiulid™, mis on laiemad ja lamedamad, mahutavad ka suuremaid esemeid, näiteks veinipudeleid või pitsakarpe. Kaheastmeline volditav riiul, mille saad külmikust välja tõmmata, mahutab samuti pudeleid ja suuri esemeid.
Säästa 10%" rohkem energiat kui A-tähisega
Tipptasemel energiatõhusus
Jahuta toitu odavamalt ja vähendage süsiniku jalajälge. Samsungi külmikute valikus on mudeleid, millel on -10%" energiatõhusus tänu täiustatud isolatsiooni kasutavale Unique SpaceMaxi™ tehnoloogiale. Külmikutel on uuenduslikud jahutustehnoloogiad.
Seest ruumikas, väljast väike
SpaceMaxi™ tehnoloogia
Ekstrasuures, 390-liitrises* (sügavus 600 mm) külmikus saad mahutada varasemast enam toitu, samas sobitub külmik ideaalselt muu köögimööbliga. Tänu SpaceMaxi™ tehnoloogia efektiivsusele on külmiku seinad õhemad, nii et selle sees on ruumi rohkem, ent külmik ei nõua paigutamiseks varasemast enam ruumi.
Jahutussüsteem tagab jaheduse ja värskuse
Twin Cooling Plus™
Toit püsib kauem mahlane ja värske. Twin Cooling Plus™ optimeerib külmkapis ja sügavkülmikus temperatuuri ja niiskust eraldiseisvate aurustite ja ventilaatoritega. See säilitab toidu parimates tingimustes ning kaitseb selle loomulikku maitset ja aroomi, takistades lõhnade segunemist.
Paindlikud hoiustamisvõimalused ühe puudutusega
Cool Select+
Naudi ülimalt paindlikku hoiustamist, kasutades Cool Select Plusi. Ühe puudutusega saad vahetada režiime, et hoida erinevaid toiduaineid optimaalsel temperatuuril, nii et kõik püsib värskem. Vali jahutus (2 °C), jahutamine (-1 °C), kerge külmutamine (-5 °C) või külmutamine (-15–23 °C).
Külm hoiab värskust
Metallist jahutusplaat
Toit püsib värske ka siis, kui pead külmiku ust sageli avama ja sulgema. Metallist jahutusplaat külmiku tagaseinas aitab hoida optimaalset sisetemperatuuri: nii püsib jahedus külmikus ka siis, kui ust avatakse sageli. Pärast ukse sulgemist taastab jahutusplaat kiirelt temperatuuri kiirelt.
Härmatisevaba suurte pingutusteta
No Frost
Ära kuluta aega ega energiat külmiku sulatamisele. Härmatisevaba tehnoloogia suurendab püsiva temperatuuri hoidmiseks õhuringlust, tänu millele ei saa jää koguneda. Ühtlasi saavutab külmik tänu tehnoloogiale kiiresti soovitud temperatuuri nii, et jahutussüsteemi koormus on väiksem, tänu millele kestab see kauem.
Optimaalne niiskus püsivaks värskuseks
Humidity Fresh +
Säilita toidu loomulikku tekstuuri ja maitset kauem kui varem. Tänu Humidity Fresh + funktsioonile saad niiskustaset reguleerida hõlpsasti: see nõuab vaid nupukeeramist. Nii on külmik ideaalne puu- ja juurviljade värskuse, mahlakuse ja maitse säilitamiseks.
Kauakestev ja tõhus kompressor
Digitaalne invertertehnoloogia
Naudi vaikust ja kauakestvat energiasäästlikkust. Digitaalne invertertehnoloogia kohandab automaatselt külmiku võimsust jahutusnõudlusega. Nii on külmik vaiksem, kasutab vähem energiat ja töötab kauem. Seda kõike toetab kompressori 20-aastane garantii*.
Sujuv ja stiilne disain
Sujuv ja stiilne disain
Lisa oma kodule stiili. Külmiku puhas ja moderne disain käivad koos standardmõõduga (sügavus 600 mm), tänu millele sobitub külmik ülejäänud köögimööbliga. Kodumasinal on stiilsed lamedad uksed ja selge tagapind. Minimalistliku väljanägemisega käivad kaasas peidetud ekraan, veiniriiul ning kaunid toidukastid ja -karbid*.
Mahuta ukseriiulitele rohkem ja suuremaid pudeleid
Ukseriiulid mahutavad suuri pudeleid
Tänu ruumikale ukseriiulile ei pea sa kuni neljapindiste pudelite hoidmiseks kasutama tavariiuleid. Laiemas ukseriiulis saad hoiustada suuri pudeleid ja joogipakke. Nii pääsed igal ajal mugavalt ligi kõigile oma lemmikjookidele.
Uks avaneb mugavalt
Flushed Door
Paiguta külmik ükskõik kuhu. Flushed Doori disainiga ukse saad avada 90-kraadise nurga all, nii et uks ei käi vastu seina*. Nii saad külmiku paigutada endale kõige meelepärasemasse kohta ega pea muretsema selle avamisvõimaluste pärast.
Külmikut on lihtne puhastada nii eest, seest kui ka tagant
Clean Back
Külmiku tagaseina puhastamine on lihtsam ja turvalisem, sest selle mehhanismide ees on turvakate, mida on lihtne puhastada.
  • Производитель Samsung
  • Класс энергопотребления A
  • Автоматическая разморозка Да
  • Высота Высота 181-205 cm
  • Уровень шума (дБ) 35