Kategooriad

Samsung QE98QN90AATXXH

5 655 €

Osta

QE98QN90AATXXH

  • Quantum Matrix Technology
  • Neo Quantum Processor 4K

Quantum HDR 32x

Ülipeen valguskontrolli tipp

Kvantmaatriksitehnoloogia

Neo QLEDi areng on võimaldanud kasutusele võtta Quantum Matrix Technology, mis juhib detailselt uut Quantum Mini LED-i. Täpse valguse juhtimisega saate nautida suurepäraseid detaile nii pimedamates kui ka eredamates stseenides.

Through the Quantum Mini LED and microlayer, the image of a surfer on the screen is displayed in detail in bright and dark areas, showing very clearly.

Intelligentne protsessor sügavõppe täiustustega

Neo kvantprotsessor 4K

Samsungi võimas kvantprotsessor koos sügava õppimisega loob võimalikult täpse ja kohaneva kogemuse, mida võite ette kujutada. Stseenist haaval optimeerib protsessor teie vaatamistingimusi ja parandab teie sisu. Võimas 4K tehisintellekti suurendamine tagab, et saate alati täieliku 4K eraldusvõime.

Suurepärane kontrast, just nii nagu režissöör planeeris

Quantum HDR 32x

Iga nüanss ja detail ärkab ellu rikkaliku, täpse värvi ja sügava kontrastiga. HDR10+ dünaamiline toonide kaardistamine muudab värve ja kontrastsust stseenide vahel, võimaldades teil kogeda isegi väiksemaid detaile.

Quantum Dot toob välja miljon värvitooni

100% värvimaht Quantum Dot tehnoloogiaga

Quantum Dot tehnoloogia toob vaatajani seni parima pildi. 100%-lise värvimahuga, võtab Quantum Dot valguse ning pöörab selle lummavaks värviks, mis on tõetruu iga ereduse korral.

Tähelepanu segajaid aitab vähendade minimaalne pimestus

Anti Reflection

Ära lase päiksesäral segada keskpäevast spordimatši või lambi peegelduses rikkuda õhtust kodukino. Selle vastu aitab kriitikute poolt tunnustatud Anti Reflection omadus. Vähem peegelduvat valgust igal istekohal ning sukeldud täielikult uusimasse kasasahitti.

Parim vaade igalt istekohalt

Ultra Viewing Angle (*Globaalselt QN900/800/95A, saadaval ainult NA/KR QN90A & EU QN9XA)

Näe detaile iga nurga alt. Ultra Viewing Angle annab sulle tervikliku detailse pilti, isegi kui istud teleri külje peal. Nii on iga istekoht parim istekoht. 

Kaunid värvid igast vaatenurgast

Lai vaatamisnurk

Lai vaatamisnurk laseb sul näha kauneid värve rohkemate nurkade alt, ilma et värvid oleksid moonutatud. Isegi külje pealt vaadates, saad iga kord täispildi.

Dünaamiline ja realistlik heli, mis jälgib tegevust

Object Tracking Sound+ (OTS+)

Sisse ehitatud kõlaritega koged uskumatult reaalset 3D heli, mis asetab su otse märuli keskpunkti.

Tegevust jälgiv virtuaalne heli

Object Tracking Sound Lite (OTS Lite)

Virtuaalse ülemise helikanaliga 3D-ruumiline heli võimaldab sügavat suurepärasest helikogemust.

Teler ja ribakõlar moodustavad täiusliku harmoonia

Q-Symphony

Ümbritse end täiusliku harmooniaga, mida pakuvad teler ja ribakõlar üheskoos. Q-Symphony funktsioon on unikaalne, sest lubab teleri kõlaritel ja ribakõlaril töötada paralleelselt, et tekiks parem ümbritsev heli ning seda teleri kõlareid vaigistamata.

Automaatselt optimeeritud heli, mis sobib su tuppa

SpaceFit Sound

Naudi optimeeritud heli, mis on kooskõlas ümbritseva keskkonnaga ning pakub parimat helikogemust, olenemata kas teler asub laual või seina peal.

Püüa kinni iga sõna

Active Voice Amplifier (AVA)

Vastlisatud reaalaja müravähendus tarkvara. Kui müratase tõuseb elavas keskkonnas, võib see vaatajaid häirida. Siiski, AVA funktsioon aitab rõhutada stseeni hääli nii, et teler toob vaatajani selge dialoogi.

Elegantne profiil modernse ja ägeda siluetiga

NeoSlim Design

Graatsiline, ülipeenike ja äge disain näeb välja kui kaunis kunstiteos iga nurga alt.

Erakordne liikumise täiustus 4K 120Hz

Motion Xcelerator Turbo+

Võida iga vaenlane, isegi hüppelisel kiirusel. Erakordse liikumise täiustusega kuni 4K 120Hz, saad nautida mängimist ning ülisujuvat märulit ilma viivituseta ja uduse pildita.

Sujuv liikumine ja selge pilt

Motion Xcelerator

Teleri pilti on selge, kuna tehnoloogia analüüsib algallikat ning vajadusel kompenseerib kaadreid.

Game-changing scenes in their entirety

Super Ultrawide GameView & Game Bar

21:9 ja 32:9 ekraanisuhted annavad sulle lisa vaateruumi, mida vajad, et oma mängukogemusest kõik võtta...ja võita. Optimeeri oma mäng kasutades Game Bar funktsiooni, ekraanil olevat menüüd, mis laseb sule teha reaalaja kohandusi ekraanisuhtele, kontrollida viivitusaega, FPS, HDR, juhtmevaba kõrvaklappide sätteid jms.

* Super UltraWide GameView on saadaval vaid ülilaia toetavad mäng

Värelusevaba, kiire reageerimisega HDR mängimine

FreeSync Premium Pro

Sertifitseeritud AMD FreeSync Premium Pro™ tuumiku tehnoloogiaga, koged väreluse vähenemist ning samuti suurepärast kombinatsiooni sujuvast mängimist ka tipptasemel jõudlusega, erakordselt suure dünaamilise ulatusega visuaale ning kiiret reageerimist tõeliseks esitlusega, millega mänge võita.

Näe seda kõike ühel ekraanil

Multi View

Vaata teleri ja mobiili sisu ühel ekraanil, ühel ajal. Olgu see sprdimängu reaalaja tulemus või mängude videoõpetus, lihtsalt ühenda oma telefon ning kasuta mitut ekraani nagu ei kunagi varem.

Lihtsalt vajuta ühendamiseks

Tap View

Filmide või muusika peegeldamine mobiilist telerile on sama lihtne kui puudutamine. Kui puudutad oma telerit mobiiltelefoniga, siis teler tunnetab puudutust ning hakkab sisu automaatselt peegeldama. Seega on kiire ja lihtne vahetada teleri peale ning jätkata oma lemmiksisu nautimist.

Veeda aega vaadates, mitte otsides

Universal Guide (Check the right image for your region)

Teler pakub meie sisu parimale näitamisele orienteeritud kogemust, mis muudab erineva sisu leidmise ja vaatamise väga lihtsaks. Seda nii traditsioonilise teleprogrammi kui ka striiminguteenuste puhul. Enda lemmikfilmide ja sarjade leidmine on nüüd väga lihtne, kuna näed neid ühest kohast

Kodu on seal kus on tervis

Samsung Health

Uus öko tuleb teleris tervislikuma eluga. Tee trenni läbi kaamera treeneriga, hoia oma igapäevastel tulemustel silm peal sünkroonides need Samsung Health rakendusega ning pääse ligi maailma juhtivate treeningu ja ärksameelsuse partneritele ühest kohast.

  • Kaugjuhtimispuldi mudel TM2180E (GB: TM2180E+TM1240A)
  • Patareid (puldile) N/A
  • Samsung Smart Control (kaasas) Yes
  • Puudub Gap seinakinnituse tugi N/A
  • Optional Stand Support (Y20 Studio) N/A
  • Optional One Connect Cable Support N/A
  • Mini seinakinnituse tugi N/A
  • Vesa seinakinnitus Yes
  • Customizable Frame Support (The Frame) N/A
  • Kasutusjuhend Yes
  • E-juhend Yes
  • ANT-kaabel N/A
  • Toitekaabel Yes
  • HDMI Cable N/A
  • Õhuke adapterkaabel N/A
  • Tootja Samsung
  • Ekraani tüüp QLED
  • Resolutsioon 3840 x 2160 ULTRA HD
  • Diagonaal 98"
  • Energiaklass E