Kategooriad

LG OLED83C11LA

3 710 €

Osta

OLED83C11LA

  • Eye Comfort Display, keskkonnasõbralik OLED
  • OLED Disain, OLED Kino, OLED Mängimine, OLED Sport
  • α9 Gen4 AI-protsessor 4K
  • ThinQAI 

VALGUSTAGE OMA MAAILMA ISEVALGUSTUVATE PIKSLITEGA

LG OLED-telerit on lausa lust vaadata. Isevalgustuvad pikslid annavad tõeliselt tähelepanuväärse pildikvaliteedi ja palju kujundusvõimalusi, samas kui uusim tipptasemel tehnoloogia aitab saavutada ennenägematuid imesid. See on just see, mida televiisori juures armastate – igas mõttes ennenägematus.

Mis teeb OLEDi kõigest muust erinevaks?

Vastuseks on isevalgustuvad pikslid. Isevalgustuv ekraanitehnoloogia, mis lisab teie vaatamiskogemusele just selle, mida vaja. Erinevalt LED-teleritest, mille jõudlust piirab taustvalgustustehnoloogia, saavad LG OLED-telerid olla äärmiselt realistlikud ja ainulaadse disainiga.

ISEVALGUSTUVAD PIKSLID
100 miljonit põhjust OLED-i armastamiseks.

Pildikvaliteedi osas on OLED selgelt parem kui LED. Selle põhjus on, et OLED-il on miljoneid isevalgustuvaid piksleid, mis suudavad esitada täiuslikku musta ja täpset värvi. Tulemuseks on ainulaadne vaatamiskogemus
Lõpmatu kontrastsus

OLED jätab LED-i varju.

Lihtsamalt öeldes on OLED-il miljoneid isevalgustuvaid piksleid, mida saab täiusliku musta ja lõpmatu kontrastsuse saavutamiseks sisse ja välja lülitada. See must on parem kui nii mini-LED kui ka LED-teleritel. Nii et pole tähtis, mitu tuhat taustvalgustust neil on, LED-telerid jäävad ikkagi OLED-i varju.
100% värvitruu

OLED ei hoia värve vaka all

Ülemaailmne testimisagentuur Intertek kinnitas, et LG OLED-ekraanide värvitruudus on 100%. See tähendab, et värvid, mida ekraanil näete, on väga sarnased originaalpildi värvidega. Nii et kõik, mida vaatate, näeb välja nii, nagu autor mõtles.

LG OLED TV.
Vaade, mida ei näe kusagil mujal.

Kui soovite ainulaadset telerit, siis ärge enam otsige. LG OLED-teler on kunstiteos, suure ekraaniga kino, portaal mängumaailmadesse ja koht esireas suurimatele spordiüritustele. See on kõik, mida te telerilt soovite.

OLED-disain.
Uskumatute mõõtmetega innovatsioon.

LG OLED-telerid annavad uue sisu sellele, kuidas telerid peavad välja nägema. Nende uskumatult õhuke konstruktsioon võtab hinge kinni – need mitte ainult ei täienda teie kodu interjööri, vaid parandavad seda.
Valige oma stiil

Rohkem suurusi, rohkem värve,
rohkem imetlust.

LG OLED C1 telerid on meistriteosed, mis on saadaval viies suuruses, alates 48-tollisest kuni 83-tolliseni. Nüüd saate need ka viimistlustega Meteor Titan või Vanilla White.

OLED Cinema.
Parima filmi auhinna saab…

LG OLED-teler loob tänu uskumatult teravale pildile auhinnaväärilise esituse iga kord, kui vaatate. Täiusliku musta ja 100% värvitruudusega nähakse filme nii, nagu need on nägemiseks mõeldud.
Meelelahutus

Kodu kõigile teie lemmikutele.

Juurdepääs platvormidele Apple TV, Netflix ja Amazon Prime Video. Valige uusimate filmide, telesaadete, dokumentaalfilmide ja spordiülekannete hulgast ning leidke need kõik ühest kohast.Dolby Vision IQ ja Dolby Atmos

Kõikemuutev telerikogemus

Dolby Vision IQ reguleerib pildiseadeid nutikalt sisužanri ja ümbritseva keskkonna järgi, Dolby Atmos aga pakub mitmemõõtmelist ruumilist heli – võimas kombinatsioon, mis annab hingematvalt kinematograafilised tulemused.REŽIIM FILMMAKER MODE™

Režissööri visioon on saanud reaalsuseks.

Režiim FILMMAKER MODE™ lülitab liikumise sujuvaks muutmise välja, säilitades samas algsed kuvasuhted, värvid ja kaadrisagedused. See esitab tõetruult režissööri algse visiooni, nii et kogete filmi nii, nagu ta seda soovis.
HDR 10 Pro

Nautige otsast lõpuni.

LG enda dünaamilise vahemiku tehnoloogia HDR 10 Pro reguleerib heledust, et võimendada värve, tuua nähtavale iga pisimgi detail ja anda igale pildile elutruu selgus – see intensiivistab ka tavalist HDR-sisu. Nüüd on kõik teie lemmikfilmid ja -saated algusest lõpuni erksamad ja elujõulisemad.
 

OLED Gaming.
Konkurentide jaoks on mäng läbi.

LG OLED-teler viib teid kiire reageerimise, uusimate mängufunktsioonide ja sujuvat mängukogemust pakkuva 120 Hz ekraaniga teistest ette. See on teie mängutehnika jaoks ülim teler.Partnerlus mängutööstuse juhtidega

Võitmatu kombo.

LG jätkab koostööd sektori juhtivate ettevõtetega, et tagada teile parim mängukogemus. Tegime koostööd NVIDIA ja AMD-ga, et luua LG OLED teler, mis on ainus G-SYNC ja AMD FreeSync™ Premium sertifikaadiga teler. Tegime koostööd ka AMD FreeSynciga. Lisaks sellele ühendasime jõud Xboxiga, et päästa valla kogu järgmise põlvkonna mängude potentsiaal, saades konsooli Xbox Series X ametlikuks teleripartneriks. Ühendage see kõik OLED-i suurepärase pildikvaliteedi ja ülikiire reageerimisajaga ning te võtate oma igast mängukorrast parima, see on garanteeritud.Uusimad tehnilised näitajad mängudele

Mängige kõige kõrgemal tasemel.

LG OLED-telerid on võimelised reageerima 1 millisekundiga, samas kui VRR-i, ALLM-i ja eARC tugi vastab uusimatele HDMI 2.1 spetsifikatsioonidele. Need funktsioonid võimaldavad esitada kiiresti liikuvat sisu suurema eraldusvõime ja sujuva, sünkroniseeritud graafikaga, mis annab teile elutruuma kogemuse ja paremad võiduvõimalused.
Game Optimizer

Seninägematu kontrollitase.

Game Optimizer paneb kõik teie mängu seaded ühte kohta. See kohandab graafika optimeerimiseks automaatselt pilti, olenemata sellest, mis tüüpi mängu te mängite. Samuti saate sisse lülitada nii NVIDIA G-SYNC kui ka AMD FreeSynci tehnoloogia, nii et kõik teie mängud on selgemad ja sujuvamad, väiksema viivituse, hakkimise ja rebimisega.

OLED Sport.
Teler oma liigast

LG OLED-teler näitab iga vaatemängu kogu selle realistlikus hiilguses. Kiire sport sujuva liikumisega tähendab, et pealtvaatajaks olemine pole kunagi olnud nii vaatemänguline – nüüd on teil kõigil parimatel spordiüritustel koht esimeses reas.
OLED Motion

Te pole kunagi sellist liikumist näinud.

Täiustatud liikumiskäsitlustehnoloogia vähendab liikumisel hägusust ja annab selgema vaatamiskogemuse. Olge tunnistajaks iga mängu kiiretele ja peenetele detailidele, isegi kiire spordi ajal.Sports Alert

Ärge magage oma meeskonna mänge maha.

Sports Alert edastab teateid nii enne mängu, selle ajal kui ka pärast seda. Enam ei pea kartma, et lemmikmeeskonna mängus jääb oluline hetk nägemata, isegi kui vaatad vahepeal midagi muud.
Bluetoothi ruumilise heli valmidus

Koduväljaku eelis.

Ühendage Bluetooth-kõlarid hõlpsasti traadita ruumilise heli saamiseks. Kogu tegevus kõlab rikkalikumalt ja realistlikumalt, tuues suurte mängude atmosfääri teie elutuppa.
* Kõlarid müügil eraldi.
α9 Gen4 AI-protsessor 4K

Aju, mis lööb pahviks.

Iga LG OLED TV α9 tuumaks on Gen4 4K AI-protsessor 4K, murranguline kiip, mis kasutab sisu analüüsimiseks ja optimeerimiseks sügavõppe algoritme. Iga pildi ja heli kohandamine toimub automaatselt, nii et kõik, mida vaatate, on imetlusväärne.AI Picture Pro

Profitöö.

Enam kui miljonil visuaalandmepunktil põhinevat tohutut andmebaasi kasutav süvaõppealgoritm oskab ära tunda sisu, eemaldada müra ja optimeerida pildikvaliteeti. Ja uus stseenituvastuse funktsioon saab nüüd analüüsida näidatava stseeni tüüpi ja vastavalt sellele pilti parandada.AI Sound Pro

Professionaalsel tasemel heli

Tänu enam kui 17 miljoni heliandmepunkti läbitöötamisele on protsessor õppinud eristama inimkõnet, heliefekte ja sagedusi, et optimeerida heli vastavalt žanrile ja saada kaasahaaravam kogemus. Ja uus automaatse helitugevuse tasandamise funktsioon säilitab erinevat tüüpi sisus ühtlast helitugevust.

LG OLED
Meie vaatame suuremat pilti.

LG OLED-telerid on teie ja keskkonna jaoks turvalisemad kui LED-telerid. Kuna meie telerid kasutavad isevalgustuvaid piksleid, on see teie silmadele mugavam, kui vaatate pikemat aega. LG OLED-paneelid on tunnistatud ka keskkonnasõbralikuks, vähendades ohtlike heitmete riski.
Silmi säästev ekraan

Teler, mis on teie silmadele ohutu.

LG OLED-telerid on sertifitseeritud kui värelusevabad vähese sinise valgusega ekraanid, mis ei kujuta teie silmadele fotobioloogilist ohtu. Erinevalt LED-teleritest, mis värelevad ja kiirgavad palju sinist valgust. Nii et istuge maha, lõõgastuge ja nautige vaadet.

Hoolimine on meie loomuses.

LG OLED-telerid on planeedile sõbralikumad. LED-teleritega võrreldes on need turvalisemad, kuna nad ei kasuta tagantvalgustust, nende valmistamisel kasutatakse vähem plasti ja ohtlikke materjale ning neil on väiksem risk siseõhku saasteaineid lekitada.
 
 
ThinQ AI

Arvasite, et teate, mis on nutikus?
Arvake uuesti.

LG ThinQ on siin, et teie telerikogemust maksimeerida. Valige oma lemmik-hääleassistent ja juhtige oma telerit oma häälega uue avakuva abil, mis pakub rohkem mugavust ja juhtimisvõimalusi.
 
 Uus kodu

Avage uks oma uude kodusse.

Te ei pea enam uut sisu või vanu lemmikuid lõputult taga otsima. Avakuva on ümber kujundatud, et näidata teile kõike, mida tasub vaadata, kõik ühes kohas. Nautige teie vaatamisajalool põhinevaid isikupärastatud sisusoovitusi, kiiret juurdepääsu mitmesugusele sisule ja lihtsamat ühendatud seadmete juhtimist.Uus Magic Remote

Pigem nagu võlukepike

Ümberkujundatud Magic Remote on ergonoomilise disainiga, mida on lihtne käes hoida ning selle osutamise ja kerimise süsteem laseb kiiremini otsida. Sisseehitatud tehisintellekt pakub teenustele hõlpsat juurdepääsu, samas kui suurte sisuteenusepakkujate kiirklahvid pakuvad otseteid kõigi teie lemmikute juurde. Lisaks kõigele on teil nüüd Magic Tap, nutikas uus trikk, mis ühendab teie telefoni teleriga.Hääljuhtimine

Mugav meelelahutuskeskus

LG ThinQ võimaldab juhtida kodust asjade interneti ökosüsteemi lihtsate häälkäsklustega ja ilma puldita*.
 

PILT

  • Ekraani tüüp
    OLED
    Ekraani suurus
    83 tolli (210 cm)
  • Resolutsioon
    3840 x 2160

VIDEO

  • α9 Intelligent protsessor
    ● (4. põlvkond)
    Vaatenurk
    Täiuslik vaatenurk
  • Süvaõppiva tehisintellekti (AI) pilt
    AI Picture Pro
    AI heledus
  • Värviesitus
    Täiuslik värvid
    Ultra heledus
    ● (Pro)
  • Hämardus
    Pikslite hämardus
    HFR
  • HDR
    Dolby Vision IQ, HDR10 Pro, HGL
    HDR mõju
  • Filmmaker Mode™ režiim
    Muutuv värskendussagedus (VRR)
  • Automaatne madala latentsuse režiim (ALLM)
    G-Sync™
  • FreeSync™
    HGIG režiim
  • Dekooder
    HEVC: 4K 120p / VP9: 4K 60p / AV1: 4K 60p
    Kvaliteedile ülesskaleerija
    ● (AI 4K)

HELI

  • Heliväljund
    40 W
    Kõlarisüsteem
    2.2 kanaliga kõlarid
  • Bassikõlar
    Surround süsteem
    OLED Surround
  • Dolby Atmos
    Selge hääl
    ● (Pro)
  • AI heli
    AI Sound Pro
    Bluetooth heli taasesitus
  • Traadita heli sünkroniseerimine

OMADUSED

  • LG ThinQ
    Nutikas hääletuvastus
  • Automaatne seadme tuvastus
    Smart Energy Saving funktsioon
  • Bluetooth
    ● (v5.0)
    Simplink (HDMI-CEC)
  • Teletekst
    Galeriirežiim
  • Automaatne programmeerimine
    Smart TV
    webOS 6.0
  • Muusikapleier
    Failibrauser
  • Mobile rakenduse
    ThinQ App
    WiFi
  • Miracast
    Apple AirPlay 2
  • Kaugjuhtimispult
    Magic Remote
    DVR funktsioon

LIIDES

  • Cl pesa
    1
    RF sisend
    2 (T2/C, S2)
  • USB sisend
    3
    HDMI sisend
    4 (v2.1)
  • Optiline väljund
    1
    LAN
    1
  • Hoolduse ja juhtimise jaoks
    1

ENERGIATÕHUSUS

  • Energiaklass
    G (A/G)
    Elektritarbimine
    186 kWh/1000h
  • Elektritarbimine (HDR)
    346 kWh/1000h

MÕÕDUD

  • Mass (v.a jalg)
    32.3 kg
    Mass (koos jalaga)
    41.6kg
  • Laius x kõrgus x sügavus (v.a jalg)
    1851 x 1062 x 55 mm
    Laius x kõrgus x sügavus (koos jalaga)
    1851 x 1092 x 279 mm
  • Tootja LG
  • Ekraani tüüp OLED
  • Resolutsioon 3840 x 2160 ULTRA HD
  • Diagonaal 83"