Kategooriad

LG OLED65CS9LA

1 598 €

Osta

OLED65CS9LA

Imeilus 4K OLED televiisor täiusliku musta ja rikaste värvide jaoks.

• α9 Gen5 4K AI-protsessor
• Parim pilt ja parim heli filmitegija režiimiga, Dolby Vision IQ ja Dolby Atmos
• Optimaalne HDR-tugi koos Cinema HDR-iga
• Smart TV koos Google Assistanti, Alexaga ja AirPlay 2'ga
• HDMI 2.1, Nvidia G-Sync, AMD FreeSync ja HGiG tugi

Mis teeb OLEDi kõigest muust erinevaks?
Vastuseks on isevalgustuvad pikslid. Isevalgustuv ekraanitehnoloogia, mis lisab teie vaatamiskogemusele just selle, mida vaja. Erinevalt LED-teleritest, mille jõudlust piirab taustvalgustustehnoloogia, saavad LG OLED-telerid olla äärmiselt realistlikud ja ainulaadse disainiga.

OLED jätab LED-i varju.
Lihtsamalt öeldes on OLED-il miljoneid isevalgustuvaid piksleid, mida saab täiusliku musta ja lõpmatu kontrastsuse saavutamiseks sisse ja välja lülitada. See must on parem kui nii mini-LED kui ka LED-teleritel. Nii et pole tähtis, mitu tuhat taustvalgustust neil on, LED-telerid jäävad ikkagi OLED-i varju.

OLED ei hoia värve vaka all
Ülemaailmne testimisagentuur Intertek kinnitas, et LG OLED-ekraanide värvitruudus on 100%. See tähendab, et värvid, mida ekraanil näete, on väga sarnased originaalpildi värvidega. Nii et kõik, mida vaatate, näeb välja nii, nagu autor mõtles.

Kõikemuutev telerikogemus
Dolby Vision IQ reguleerib pildiseadeid nutikalt sisužanri ja ümbritseva keskkonna järgi, Dolby Atmos aga pakub mitmemõõtmelist ruumilist heli – võimas kombinatsioon, mis annab hingematvalt kinematograafilised tulemused.

Režissööri visioon on saanud reaalsuseks.
Režiim FILMMAKER MODE™ lülitab liikumise sujuvaks muutmise välja, säilitades samas algsed kuvasuhted, värvid ja kaadrisagedused. See esitab tõetruult režissööri algse visiooni, nii et kogete filmi nii, nagu ta seda soovis.

Koduväljaku eelis.
Ühendage Bluetooth-kõlarid hõlpsasti traadita ruumilise heli saamiseks. Kogu tegevus kõlab rikkalikumalt ja realistlikumalt, tuues suurte mängude atmosfääri teie elutuppa.

Aju, mis lööb pahviks.
Iga LG OLED TV α9 tuumaks on Gen5 4K AI-protsessor 4K, murranguline kiip, mis kasutab sisu analüüsimiseks ja optimeerimiseks sügavõppe algoritme. Iga pildi ja heli kohandamine toimub automaatselt, nii et kõik, mida vaatate, on imetlusväärne.

Profitöö.
Enam kui miljonil visuaalandmepunktil põhinevat tohutut andmebaasi kasutav süvaõppealgoritm oskab ära tunda sisu, eemaldada müra ja optimeerida pildikvaliteeti. Ja uus stseenituvastuse funktsioon saab nüüd analüüsida näidatava stseeni tüüpi ja vastavalt sellele pilti parandada.

Professionaalsel tasemel heli
Tänu enam kui 17 miljoni heliandmepunkti läbitöötamisele on protsessor õppinud eristama inimkõnet, heliefekte ja sagedusi, et optimeerida heli vastavalt žanrile ja saada kaasahaaravam kogemus. Ja uus automaatse helitugevuse tasandamise funktsioon säilitab erinevat tüüpi sisus ühtlast helitugevust.

Meie vaatame suuremat pilti.
LG OLED-telerid on teie ja keskkonna jaoks turvalisemad kui LED-telerid. Kuna meie telerid kasutavad isevalgustuvaid piksleid, on see teie silmadele mugavam, kui vaatate pikemat aega. LG OLED-paneelid on tunnistatud ka keskkonnasõbralikuks, vähendades ohtlike heitmete riski.

Avage uks oma uude kodusse.
Te ei pea enam uut sisu või vanu lemmikuid lõputult taga otsima. Avakuva on ümber kujundatud, et näidata teile kõike, mida tasub vaadata, kõik ühes kohas. Nautige teie vaatamisajalool põhinevaid isikupärastatud sisusoovitusi, kiiret juurdepääsu mitmesugusele sisule ja lihtsamat ühendatud seadmete juhtimist.


Ekraan
ekraani diagonaal 65" / 165 cm
ekraani tehnoloogia OLED
ekraani resolutsioon 3840х2160 4K UHD
paneeli värskendussagedus 100 Hz
ekraani valgustus OLED
HDR energiaklass G

Funktsioonid
Smart TV Jah
Netflix Jah
Disney+ Jah
HbbTV Jah
nutikodu tugi Amazon Echo, Google Home
Pildiparandus / täiustus
HDR Jah
pildiparanduse süsteemid HDR 10 Pro, HGiG

Heli
heli võimsus (RMS) 40 W
helikanalid 2.2
Ühenduvus
Bluetooth Bluetooth 5.0

Liidesed
HDMI 4 tk
kõrvaklappide väljund Ei
optiline väljund Jah
LAN (võrguliides, RJ45) Jah
NFC Ei
USB-A 2.0 3 tk
WiFi Jah

Mõõtmed
kaal 32,6 kg
kaal ilma jalata 24 kg
laius 144,9 cm
kõrgus 86,2 cm
sügavus 25,1 cm
kõrgus ilma jalata 83,2 cm
sügavus ilma jalata 4,69 cm
VESA kinnituse suurus 300 x 200

Üldised parameetrid
energiaklass G

Võimsus
energiatarbimine 105 kWh/1000h
energiatarbimine HDR režiimis 202 kWh/1000h
Tarkvara
operatsioonisüsteem webOS


  • Tootja LG
  • Ekraani tüüp 4K UHD
  • Resolutsioon 3840 x 2160
  • Diagonaal 65"