Kategooriad

Bosch GSN58AWCV

1 158 €

Osta

GSN58AWCV

Kaubamärk Bosch
Netokaal 107,2 kg
Tüüp Sügavkülmikud
Energiaklass C
Värv Valge
Üldmaht, netto ( l ) 365
Sügavkülmkambri maht, netto ( l ) 365
Külmutusvõimsus (kg/24h) 22
Külmapidavus (h) 13
Juhtimine Elektrooniline
Displei On
NO FROST On
Kiirkülmutus On
Avatud ukse alarm On
Vahetatav ukse/uste poolsus On
Müratase (dB) 38
Kõrgus (mm) 1910
Laius (mm) 700
Sügavus (mm) 780

VarioZone

Ülimalt paindlik sügavkülmik Kui vajate sügavkülmikus rohkem ruumi näiteks mitmekorruselisele tordile või tervele kalkunile, siis saate hõlpsalt kõik turvaklaasist riiulid eemaldada. Kogukaid toitusid, nagu koguperepitsad, saab klaaspindadel mugavalt üksteise peal hoida.

Automaatne superkülmutamine 

Kaitseb külmutatud toiduaineid sulamise eest. Selleks et toidu puhul säiliksid vitamiinid, toiteväärtus, väljanägemine ja maitse, tuleks see külmutada võimalikult kiiresti. Automaatse superkülmutamise funktsioon võimaldab külmutada väikseid toidukoguseid kiiremini, kaitstes samal ajal juba külmutatud toiduaineid sulamise eest. Sügavkülmik tuvastab temperatuuri tõusu ja reguleerib temperatuuri selle põhjal automaatselt, et tagada parimad säilitustingimused.

NoFrost

Sügavkülmikut ei ole vaja enam kunagi sulatada. Sügavkülmiku sisemuses ühtlaselt ringlev kuiv külm õhk takistab jää moodustumist, mistõttu jääd ei kogune ei tagaseinale ega ka sahtlitesse. NoFrost on ülimalt mugav, kuna te ei pea enam kunagi sügavkülmikut sulatama.

BigBox

BigBox-sahtlis on rohkelt ruumi kogukatele külmutatud toitudele. Eriti sügav külmutatud toitude sahtel sobib hästi külmutatud toidu nõude või kogukate külmutatud toitude, nagu koogid või pitsad, üksteise peal säilitamiseks. Kui teil on vaja näiteks lapse sünnipäevalaua toidud või hoopis pulmatort külmutada, siis BigBox pakub selleks kindlasti piisavalt ruumi.

IceTwister

IceTwister külmade jookide nautimiseks. Nüüd saate pakkuda konkurentsi mis tahes rannabaarile. Tänu värsketele jääkuubikutele praktilisest eemaldatavast jäävalmistajast maitsevad külmad joogid veelgi paremini. Selle kasutamine on kiire ja lihtne ning täites ei lähe vett laiali.

  • Tootja Bosch
  • Energiaklass C
  • Automaatne sulatus Jah
  • Külmiku kõrgus Kõrgus 181-205 cm
  • Müratase (dB) 38