Kategooriad

Bosch KGN492IDF View full size

Bosch KGN492IDF

842 €

Osta

KGN492IDF

VitaFresh XXL
Ruumikas VitaFresh XXL süsteem pakub värskele toidule ideaalset säilituskeskkonda. Liha ja kala on võimalik hoida madalamal temperatuuril ning kohandatavate tingimustega sahtlis püsivad puu- ja köögiviljad tõeliselt värsked.

NoFrost
Unusta tülikas külmiku sulatamine. NoFrost tagab külmikus ühtlase kuiva õhu ringluse, et takistada jää kogunemist. Lõpuks ometi on jääaeg möödas ja tüütu sulatamine jääb igaveseks minevikku.

MultiAirflow ja läikiva viimistlusega tagasein
Külmiku ebaühtlane jahutus mõjutab märgatavalt toiduainete maitset ja säilivusaega. Tänu MultiAirflow ja läikiva viimistlusega tagaseinale on jahutusalas tagatud alates uksekorvidest kuni tagumiste nurkadeni ühtlane niiskustase ja temperatuur, et toit püsiks kauem värske.

Täiuslik sobivus
Saad paigutada külmiku ükskõik kuhu. Tänu täiustatud ainulaadsele läbivale kondensaatoritehnoloogiale on võimalik paigutada külmik otse köögimööbli kõrvale, kuna pole kondensatsiooni tekkimise ohtu. Lisaks võid paigaldada soovi korral kõrvuti kaks all paikneva sügavkülmikuga NoFrost-külmikut, et tekitada kogu enda värskele toidule kuni 1000 l netoruumi.

LED-valgustus
LED-valgustus aitab jahekapi sisul silma peal hoida. Pika elueaga energiasäästlikud ja täielikult integreeritud LED-valgustid täidavad külmiku sisemuse mugavalt heleda, ühtlase ja helgivaba valgusega. Enam ei jää kunagi midagi kahe silma vahele.

Automaatne superkülmutamine
Selleks et toidu puhul säiliksid vitamiinid, toiteväärtus, väljanägemine ja maitse, tuleks see külmutada võimalikult kiiresti. Automaatse superkülmutamise funktsioon võimaldab külmutada väikseid toidukoguseid kiiremini, kaitstes samal ajal juba külmutatud toiduaineid sulamise eest. Sügavkülmik tuvastab temperatuuri tõusu ja reguleerib temperatuuri selle põhjal automaatselt, et tagada parimad säilitustingimused.

Eraldi jahutusahelad
Eraldi jahutusahelatega seadmete puhul saab jahekapi ja sügavkülmiku temperatuuri eraldi reguleerida, et tagada kiirem jahutamine. Seda võimaldavad lihtsalt kasutatavad elektroonilised juhtelemendid.

SuperCooling
Aktiveeri enne poodi minemist SuperCooling-funktsioon, et langetada lühikeseks ajaks jahekapi temperatuuri ja hoida värskeid ostetud toiduaineid sobival temperatuuril. Temperatuuri saab langetada nupuvajutusega (madalaim seadistus on 2 °C). Ebavajaliku energiatarbe vältimiseks inaktiveeritakse funktsioon automaatselt umbes 6 tunni pärast.


Külmkapi tüüp Sügavkülmik all
Elektritarbimine
Energiatõhususe klass D
Aastane energiatarve 223 kWh
Külmiku mahutavus
Külmiku netomaht 311 l
Riiulite arv 5
Riiuli materjal Klaas
Köögiviljade ja puuviljade sahtel Jah
Valgusti tüüp LED
Sügavkülmiku andmed
Sügavkülmiku netomaht 129 l
Sügavkülmutähtede arv 4
Sügavkülmiku sahtlite arv 3
Sulatus- ja külmutussüsteem
Jahutussüsteem külmkapis No frost
Termostaat Jah
Termostaadi tüüp Elektrooniline
Nullilähedase temperatuuri ala Jah
Automaatne sulatamine Jah
Jahutussüsteem sügavkülmikus No frost
Külmutusvõimsus, kg/24h 11
Kiirkülmutus Jah
Turvaline aeg pärast elektrikatkestust 18 h
Sügavkülmiku automaatne sulatus Jah
Juhtimine
Muutuv ukse avamise suund Jah
Juhtimine Elektrooniline
Ekraan Jah
Lisaks
Kliimaklass SN/T
Helitugevus 35 dB
Paigalduse tüüp Alus
Vee- ja jäämasin Ei
Värv Roostevaba teras
Mõõtmed ja kaal
Kõrgus 203 cm
Laius 70 cm
Sügavus 66.7 cm
Kaal 83.8 kg


  • Tootja Bosch
  • Energiaklass D
  • Automaatne sulatus Jah
  • Külmiku kõrgus Kõrgus 181-205 cm
  • Müratase (dB) 35