Kategooriad

Bosch KIV87NSE0

680 €

Osta

KIV87NSE0

EcoAirflow

Püsitemperatuur aitab toitu kauem värskena hoida. Kas teadsid, et ebaühtlane temperatuur külmikus võib mõjutada toidu maitset ja säilivust? EcoAirflow jaotab niiskust ja temperatuuri ühtlaselt, et sinu toitu kauem värskena hoida.

LowFrost

Harvem sulatamine on energiasäästlik ja vähendab teie vaeva. Lisaks sellele, et tavalise sügavkülmiku sagedasele sulatamisele kulub palju aega, raiskab see ka energiat. LowFrost vähendab sügavkülmikusse koguneva jää hulka, et seadet ei oleks vaja nii tihti sulatada. Kui sulatamine on vältimatu, siis meie LowFrost-funktsiooniga külmikute põhjas on praktiline ventilaator, mis võimaldab teha seda kiiresti ja mugavalt. Valige külmik, mis kannab hoolt nii teie kui ka iseenda eest.

LED-valgustus

LED-valgustus aitab teil toiduainetest selge ülevaate saada. LED-valgustus aitab jahekapi sisul silma peal hoida. Pika elueaga energiasäästlikud LED-id täidavad külmiku sisemuse automaatselt ereda valge valgusega. Täielikult integreeritud LED-valgustid pakuvad mugavalt eredat, ühtlast ja helgivaba valgustust. Enam ei jää kunagi midagi kahe silma vahele.

Hoiatusheli

Kui uks ei ole suletud või tekib mõni muu tõrge, antakse sellest märku hoiatusheli või valgusega.

 

Tüüp Sügavkülma osa all
Paigaldus Kappi
Integreerimisviis Siinidega
Energiaklass E
Üldmaht, netto ( l ) 270
Jahekambri maht, netto ( l ) 200
Sügavkülmkambri maht, netto ( l ) 70
Külmutusvõimsus (kg/24h) 3
Külmapidavus (h) 12
Juhtimine Elektrooniline
NO FROST Ei ole
Kiirkülmutus On
Vahetatav ukse/uste poolsus On
Müratase (dB) 35
Kõrgus (mm) 1772
Laius (mm) 541
Sügavus (mm) 548
Netokaal 51,1 kg

  • Tootja Bosch
  • Energiaklass E
  • Külmiku kõrgus Kõrgus 161-180 cm
  • Müratase (dB) 35