Kategooriad

Bosch KGN367ICT

927 €

Osta

KGN367ICT

• VitaFresh XXL – eriti mahukates kohandatavate tingimustega sahtlites püsib toit kauem värske.

• NoFrost – enam ei ole vaja kunagi külmikut sulatada.

• LED-valgustus – selge ülevaade külmiku sisust.

• Automaatne superkülmutamine – sobib väiksemate toidukoguste kiiremaks külmutamiseks, kaitstes samal ajal juba külmutatud toiduaineid temperatuuri tõusu tuvastamise ja selle automaatse langetamisega sulamise eest.

• 2 jahutusahelat – eraldi juhitav jahekapp ja sügavkülmik.

VitaFresh
VitaFresh-süsteem pakub tänu kohandatavatele tingimustele kõigile värsketele toiduainetele ideaalset säilituskeskkonda. Kala ja liha säilivad paremini 0 °C lähedasel temperatuuril ning puu- ja köögiviljadele tulevad kasuks optimeeritud tingimused. Nii on Sul rohkem toitu, mida nautida, ja vähem toitu läheb raisku.

LED-valgustus
LED-valgustus aitab jahekapi sisul silma peal hoida. Pika elueaga energiasäästlikud ja täielikult integreeritud LED-valgustid täidavad külmiku sisemuse mugavalt heleda, ühtlase ja helgivaba valgusega. Enam ei jää kunagi midagi kahe silma vahele.

NoFrost 
Unusta tülikas külmiku sulatamine. NoFrost tagab külmikus ühtlase kuiva õhu ringluse, et takistada jää kogunemist. Lõpuks ometi on jääaeg möödas ja tüütu sulatamine jääb igaveseks minevikku.

Automaatne superkülmutamine
Selleks et toidu puhul säiliksid vitamiinid, toiteväärtus, väljanägemine ja maitse, tuleks see külmutada võimalikult kiiresti. Automaatse superkülmutamise funktsioon võimaldab külmutada väikseid toidukoguseid kiiremini, kaitstes samal ajal juba külmutatud toiduaineid sulamise eest. Sügavkülmik tuvastab temperatuuri tõusu ja reguleerib temperatuuri selle põhjal automaatselt, et tagada parimad säilitustingimused.

Eraldi jahutusahelad
Eraldi jahutusahelatega seadmete puhul saab jahekapi ja sügavkülmiku temperatuuri eraldi reguleerida, et tagada kiirem jahutamine. Seda võimaldavad lihtsalt kasutatavad elektroonilised juhtelemendid.

SuperCooling
Aktiveeri enne poodi minemist SuperCooling-funktsioon, et langetada lühikeseks ajaks jahekapi temperatuuri ja hoida värskeid ostetud toiduaineid sobival temperatuuril. Temperatuuri saab langetada nupuvajutusega (madalaim seadistus on 2 °C). Ebavajaliku energiatarbe vältimiseks inaktiveeritakse funktsioon automaatselt umbes 6 tunni pärast.

 

külmapidavus 14 h
külmutusvõimsus 9.5 kg / 24 h
kliimaklass SN-T
energiakulu 159 kWh/aastas
lisafunktsioonid Soft Start LED-valgustus
vahetatav uksepoolsus olemas
Üldised parameetrid
elektrooniline juhtimine olemas
komplektis munarest, pudelirest, jääkuubikute rest
müratase 35 dB
üldmaht 321 L
jahekambri maht 218 L
sügavkülmkambri maht 103 L
kõrgus 186 cm
laius 60 cm
sügavus 66.5 cm
kaal 65.7 kg

  • Tootja Bosch
  • Energiaklass C
  • Külmiku kõrgus Kõrgus 181-205 cm
  • Müratase (dB) 35