Kategooriad

Bosch KGE49AWCA

768 €

Osta

KGE49AWCA

VitaFresh: hoiab 0 °C lähedastes kliimakontrolliga sahtlites toidu kauem värskena.
LED-valgustus – selge ülevaade külmiku sisust.
Automaatne superkülmutamine – sobib väiksemate toidukoguste kiiremaks külmutamiseks, kaitstes samal ajal juba külmutatud toiduaineid temperatuuri tõusu tuvastamise ja selle automaatse langetamisega sulamise eest.
BigBox-sahtel külmutatud toidule – hoiunõude või kogukate külmutatud toitude üksteise peal säilitamiseks.
Easy Access riiul: väljatõmmatav klaasriiul annab sulle parema ligipääsu külmkapi sisule.

VitaFresh süsteem pakub tänu kliima- ja temperatuurikontrollile täiuslikku talletamiskesskonda kogu värskele toidule.Kala ja liha püsivad 0 °C lähedasel temperatuuril kauem värskena.Puu- ja köögiviljad säilivad optimeerid kliimas paremini.Rohkem toitu, mida nautida, vähem toiduraiskamist.
LED-valgustus aitab jahekapi sisul silma peal hoida. Pika elueaga energiasäästlikud ja täielikult integreeritud LED-valgustid täidavad külmiku sisemuse mugavalt heleda, ühtlase ja helgivaba valgusega. Enam ei jää kunagi midagi kahe silma vahele.
Selleks et toidu puhul säiliksid vitamiinid, toiteväärtus, väljanägemine ja maitse, tuleks see külmutada võimalikult kiiresti. Automaatse superkülmutamise funktsioon võimaldab külmutada väikseid toidukoguseid kiiremini, kaitstes samal ajal juba külmutatud toiduaineid sulamise eest. Sügavkülmik tuvastab temperatuuri tõusu ja reguleerib temperatuuri selle põhjal automaatselt, et tagada parimad säilitustingimused.
Eriti sügav külmutatud toitude sahtel sobib hästi külmutatud toidu nõude või kogukate külmutatud toitude, nagu koogid või pitsad, üksteise peal säilitamiseks. Kui teil on vaja näiteks lapse sünnipäevalaua toidud või hoopis pulmatort külmutada, siis BigBox pakub selleks kindlasti piisavalt ruumi.
Kui külmkapp on toitu täis, on raske jälgida tagaseina ääre nihkunud toiduaineid.Siinkohal tuleb appi Easy Access riiul, mille abil näed mugavalt kogu külmkapi sisu.Lihtsalt tõmba see välja ning pääse ligi kogu oma toidule.Purunemiskindlast klaasist valmistatud ja lihtsastikasutatav riiul aitab sul kiiresti järgmise toidukorra jaoks koostisained leida.
Pidev sügavkülmiku sulatamine ei võta mite ainult aega, vaid on ka energiakulukas.Low Frost vähendab sügavkülmikus tekkiva jää hulka, et sa ei peaks seda sageli sulatama.Vähem sulatamist - lihtne.

 

Paigaldusmeetod vabaltseisev
Külmiku tüüp Kaheukseline
Sügavkülmaosa paigutus All
Külmiku juhtimine Seesmine
Jahutussüsteem LOW FROST (tekib vähe jääd)
Energiaklass C
Energiakulu aastas (kWh) 163
Müraklass C
Müratase (dB)38 dB
Jahekapi maht (L) 302
Sügavkülmiku maht (L) 117
Külmiku/sügavkülmiku maht (L) 302 / 117 L
Külmiku automaatne sulatamine Jah
Sügavkülma sulatamine Käsitsi
Kiire külmutamine Jah
Nulltemperatuuri sahtel Jah
Funktsioonid
Eriomadused VitaFresh sahtel, BigBox
Külmapidavus (h) 20
Riiulite arv jahekambris 3
Köögiviljasahtleid 2
Avatud ukse alarm Jah
Pudeliriiul Jah
Riiulite materjal tugevdatud klaas
Sahtlite / riiulite arv sügavkülmikus 3 / -
LED-valgustus Jah
Vahetatav uksepoolsus Jah
Toote värv Valge
Mõõtmed (K x L x S) 201 x 70 x 65 cm
Brutokaal (kg) 90

  • Tootja Bosch
  • Energiaklass C
  • Automaatne sulatus Jah
  • Külmiku kõrgus Kõrgus 181-205 cm
  • Müratase (dB) 38