Kategooriad

Electrolux LOC8H31X View full size

Electrolux LOC8H31X

538 €

Osta

LOC8H31X

Kus maitsev muutub hõrgutavaks
On aeg uurida auru jõudu koos SteamCrisp® ahjuga. See ahi toob toiduvalmistamisprotsessi niiskust, mis tähendab toidu madalamatel temperatuuridel küpsemist ja väiksemat kuivamise ohtu. Valmivad kuldsed, krõbedad koorikud ja mahlakad sisud.

LCD-ekraaniga küpsetusabiline
Meie LCD-ekraan koos abistavate küpsetusseadetega aitab teil valmistada täiuslikult viimistletud eineid. Valige roog ja ahi seadistab teile aja ja temperatuuri. Seadistuse käsitsi sobivaks reguleerimine on samuti lihtne. Muljetavaldavad tulemused on garanteeritud.

SteamCrispiga seest õrn, väljast krõbe
Jätke hüvasti tavalise küpsetamisega ja tervitage SteamCrispi, mis on ideaalne küpsetamiseks ja grillimiseks. Funktsioon ühendab auru traditsioonilise kuumusega, et valmistada toitu eriti õrnalt. Seega, road ei kuiva ära ning auru toimel paranevad maitse ja tekstuur.

Kiire, tõhus ja ühtlane toiduvalmistamine
Ühtlase küpsetamise süsteem tsirkuleerib kuumuse läbi ahju, tagades toidu küpemise nii, et roa pööramise vajadus puudub. Meie tehnoloogia tähendab, et teie ahi soojeneb kiiremini, säästes teie aega ja energiat.

Täpne toiduvalmistamine toiduanduriga
Tänu meie toiduandurile saavutate alati täiuslikud tulemused. See laseb teil jälgida küpsetusprotsessi, mõõtes toidu sisetemperatuuri. See annab isegi teada, kui toit on küpsenud soovitud temperatuurini ja lõpetab küpsetamise.

Kaubamärk Electrolux
Ahju tüüp Aurufunktsiooniga ahjud
Värv Roostevaba
Energiaklass A+
Taimer On
Lapselukk On
Ahju maht (L) 72
Ahju funktsioonide arv 18
Praetermomeeter On
Automaatsed programmid On
Kõrgus (mm) 594
Laius (mm) 596
Sügavus (mm) 569
  • Tootja Electrolux
  • Energiaklass A+