Kategooriad

Gorenje WNS1X4ARTWIFI

578 €

Osta

WNS1X4ARTWIFI

Toote omadused

Üldnäitajad

Toote tüüp Pesumasinad
Kaubamärk Gorenje
Seeria Superior Line
Mudel WNS1X4ARTWIFI
Värv Valge

Energia- ja veekulu

Pesu maht
 
10.5 kg
Energiatõhususe klass
 
A
Energiaklasside astmestik A - G
Energiatarve 100 tsükli kohta 48 kWh
Tsentrifuugi tõhususe klass B
Tsentrifuugi kiirus, p/min
 
1400
Müratase kuivaks väänamisel 76 dB
Tsükli veetarbimine 50 l
Sisseehitatav Ei

Mõõtmed

Laius 60 cm
Kõrgus 85 cm
Sügavus 61 cm
Kaal 80.9 kg

Juhtimine

Juhtimine
 
Elektrooniline, Hääl-, Nutitelefoniga
Ekraan
 
Jah
Kuva tüüp LED

Programmid ja funktsioonid

Programmide arv 15
Pesuprogrammid Hügieeniline programm, Kiire pesemine, Loputamine ja pehmendamine, Mix, Plekkidevastane programm, PowerWash 59 min, Puuvill, Spordi, SterilTub, Triiksärkide programm, Tsentrifuugimine ja tühjendus, Villa pesuprogramm, Öko programm
Kuivatamine Jah
Programmi käivituse edasilükkamine
 
Jah

Turvalisus

Laste ohutusfunktsioon Jah
Kaitse vee üleajamise eest
 
Jah

Lisaks

Garantii 24 kuud 
Pesumasin Gorenje Superior Line WNS1X4ARTWIFI, 10.5 kg, valge

Hoiab sinu pesumasina kena ja puhtana


Õhuga kuivatamise funktsioon AirDry hoiab halvad lõhnad sinu pesumasinast eemal, kuivatades täielikult pesuaine sahtli, trumli ja uksetihendi, et masin oleks eriti puhas ja hügieeniline, ilma et sina peaks tegema lisapingutusi.

Kogu info su pesumasina kohta on sõrmeotste kaugusel

Lihtsusta oma elu ning kasuta kõiki võimalusi, et oma pesumasinat mobiilse äpiga juhtida ja kontrollida.Kaugjuhtimispult, mobiilsed teavitused ja märgistamine aitavad sul kõiki pesumasina toiminguid hõlpsamalt ja kiiremini juhtida, kus iganes sa ka ei viibiks.

Eemaldab su riietelt kuni 99,9% bakteritest

ExtraHygiene'i eriti hügieeniline auruga pesemise programm, mida on testinud ja sertifitseerinud Intertek, eemaldab auru ja kõrge temperatuuriga pesemise abil sinu riietest kuni 99,9% bakteritest ja pärmseentest. Riided on täiuslikult puhtad ja samal ajal on ka sinu pesumasin kauem puhas - selle sisemust ei kata mikroobid ning see ei lõhna ebameeldivalt.

Sügavpuhastatud ja siledad rõivad ilma pesupehmendit kasutamata

Unusta pesuloputusvahend! Rõivaste täiendav auruga töötlemine valitud programmi lõpus muudab su riided palju sirgemaks ning samuti lõhna- ja bakterivabaks. Sinu rõivad on täiesti puhtad, vähem kortsunud ja pehmemad.

Kõige tõhusam plekieemaldus

Plekkide tõhusaks eemaldamiseks pole enam vaja kõrget temperatuuri või riiete enne pesu täiendavat töötlemist. Temperatuuri, aja ja vee täiuslik kombinatsioon eemaldab automaatselt kuni 36 tüüpi kangekaelseid plekke, mille võib jagada kolme põhigruppi: puuviljad (apelsinid, tomatikaste), orgaanilised plekid (rasv, või, munad, muru) ja kohv (sh tee, šokolaadijogurt, pasta, jumestus).

Võimas, kuid samas vaikne mootor

See vaikne, kuid väga tõhus mootor tagab su pesumasinale pika eluea, säästes iga tsükliga ka energiat.

Ükski sokk ei lähe enam kaotsi

Hoolikalt paigutatud LED-valgusti valgustab elegantselt trumlit ja tagab lihtsa pesu lisamise ning tühjendamise.

Ära muretse meelest libisenud riiete pärast

StopAddGo funktsiooni abil saad pesemistsükli selle algusfaasis lihtsalt pausile panna, et pesu lisada või välja võtta.

Üleujutus on võimatu

Tänu AquaStopi turvasüsteemile saab pesumasin ka öösel või sinu äraoleku ajal ohutult töötada. Lekke korral katkestab AquaStopi turvasüsteem automaatselt veevarustuse ja kaitseb sinu kodu üleujutuse eest.

Vähenda oma riiete kortsumist

Kui sa ei saa pesu masinast kohe välja võtta, ei pea sa liigselt muretsema. See funktsioon tagab, et sinu riided väga kortsu ei läheks. Gorenje pesumasinate kortsumisvastane funktsioon on loodud vähendama kortsumist. Sinu masina trummel pöörleb pärast pesemistsükli lõppu veel kaks tundi, et vähendada riiete kortsumist. Saad selle funktsiooni mistahes hetkel lõpetada, vajutades käivitamis-/peatamisnuppu või toitenuppu.

Iga pesuprogramm on nüüd kiirem kui eales varem

Kas sul on alati kiire ja millekski pole aega? Gorenje pesumasinate kiirpesufunktsioon on just sellisteks olukordadeks loodud. See funktsioon võimaldab sul pesemisaega vähendada. Selle abil saad iga programmi pesuaega vähendada, k.a eelpesu ja lisavee programmide.

Kuluta vähem aega särkide triikimisele

ShirtsSteami auruprogramm on loodud spetsiaalselt särkide pesemiseks, et nad poleks üksnes põhjalikult puhtad, vaid ka märkimisväärselt vähem kortsunud, et sa ei peaks nende triikimisele liiga palju aega kulutama.

Kolm sammu ja ongi valmis

Lihtne kasutajaliides seadme keskel asuva valikunupuga võimaldab sul pesemist alustada vaid kolme hõlpsa sammuga: lülita pesumasin sisse, vali programm ja vajuta käivitamisnuppu! Seadmel puuduvad alammenüüd lisafunktsioonide ja sätete valimiseks, kuid samas on sul vabadus teha seadistusi suurel puutetundlikul ekraanil, et sinu rõivaid pestaks just nii nagu sa soovid.

Lõpp rappumisele

StableTechi tehnoloogiaga külje- ja aluspaneelid tagavad suurema stabiilsuse ning vähendavad märkimisväärselt pesumasina vibreerimist, mistõttu on masina müratase märksa vaiksem isegi kõige kõrgema tsentrifuugimiskiiruse juures.

Täiuslik sissepääs

Ühes tükis plastist valmistatud suur uks, milles pole ühtegi kruvi, tagab stabiilsuse ja hoiab ära igasuguse kriuksumise või nagisemise. See avaneb kuni 180 kraadi ulatuses, seega on trumil tühjendamine ja täitmine võimalikult lihtne.

Sinu lemmikriided on alati on kandmiseks valmis

Tänu kiirele ja intensiivsele pesuprogrammile, mis sobib pooleldi täidetud masinale, kulub sinu riiete pesemiseks vähem kui tund.

Tagab uudishimulike laste turvalisuse

Uks on pesemise ajal lukustatud, et takistada ka kõige leidlikemaid lapsi seda avamast. Lisakaitseks saab juhtpaneeli nuppude erikombinatsiooni kasutades lukustada, et sätete tahtmatu muutmine oleks täiesti võimatu.

Lõpp tüütutele piiksudele

WaveActive'i pesumasinad hoolitsevad nii su pesu kui ka kõrvade eest. Pehmed helid annavad sulle valitud funktsioonide või programmide osas õrna tagasisidet.

Sinu lemmikriided on alati on kandmiseks valmis

Vaid 20 minutist piisab, et värskendada sinu uut T-särki või teisi vähemäärdunud riideid. Seega on sinu valitud rõivad alati valmis.

Lihtne valik nuppu pöörates

Pööratav nupp tagab kiire ja lihtsa pesuprogrammide valimise. Tänu LED-näidikule on valitud programm hoolimata ümbritsevast valgusest iga nurga alt selgelt nähtav

Alati värsked rõivad

See ainulaadne programm kasutab aurumasinat, et toota suures koguses auru, mis värskendab riideid ja hõlbustab triikimist.

Pesumasina lihtne juhtimine ükskõik kust

Kas olete unustanud kuivatusprogrammi aktiveerida? Saate oma pesumasina rakenduse kaudu lihtsalt käivitada ükskõik kust. Lülitage pesumasin sisse, valige valitud programm, aktiveerige soovitud funktsioonid ja nautige elu lihtsustatult.

Lihtsad häälkäsklused digitaalsete assistentidega

Määrdunud käed leivataina valmistamise ajal ja unustasid pesemiseks vajutada käivitusnuppu? Pole probleemi, sest saate oma pesumasinat juhtida ka oma häälega digitaalsete assistentide, nagu Amazon Alexa või Google Assistant, toel. Lihtsalt ütle ja asi on lahendatud. 
  • Tootja Gorenje
  • Energiaklass A
  • Maksimaalne täitekogus 10,5
  • Tsentrifuugi kiirus (maks.) 1400 p/min