Kategooriad

Samsung WD10T734DBH

795 €

Osta

WD10T734DBH

Samsungi pesumasin-kuivati ühendab endas mugavuse ja innovatsiooni, olles suurepärane valik neile, kes otsivad tõhusust ja aja kokkuhoidu pesupesemisel.

• AI Control pakub isikupärastatud kasutust, soovitades tsükleid ja salvestades harjumused ning valib ideaalse kuivatusprogrammi
• Air Wash tehnoloogia eemaldab lõhna ja desinfitseerib riided, et need lõhnaksid alati värskelt
• Pesuvahendi automaatne doseerimine
• QuickDrive™ vähendab pesuaega kuni 50%

Samsungi pesumasin-kuivati ühendab endas mugavuse ja innovatsiooni, olles suurepärane valik neile, kes otsivad tõhusust ja aja kokkuhoidu pesupesemisel.

• AI Control pakub isikupärastatud kasutust, soovitades tsükleid ja salvestades harjumused ning valib ideaalse kuivatusprogrammi
• Air Wash tehnoloogia eemaldab lõhna ja desinfitseerib riided, et need lõhnaksid alati värskelt
• Pesuvahendi automaatne doseerimine
• QuickDrive™ vähendab pesuaega kuni 50%

Võimsad mullid
Eco Bubble™
Naudi tõhusat puhastamist isegi madalatel temperatuuridel* tänu Eco Bubble™ tehnoloogiale. Pesuaine muutub mullideks, nii et see tungib kiiresti kangasse ja eemaldab mustuse hõlpsasti, säästes samal ajal energiat ning kaitstes selle värvi ja tekstuuri**.
50% lühem pesuaeg
QuickDrive™
Kuluta pesemisele palju vähem aega. Kui QuickDrive™ on aktiveeritud, vähendab see pesuaega kuni 50%*. Selle Q-Bubble™ tehnoloogia dünaamiline trumli pöörlemine ja täiendav vee juurdevool loovad rikkalikumad ja võimsamaid mullid, nii et pesuaine tungib kiiremini kangasse ning peseb kiiresti ja õrnalt.
AI Control
AI Control funktsiooniga pesed pesu lihtsalt ja tõhusalt. Sulle pakutakse isikupärastatud kasutust, salvestades harjumused, soovitades tsükleid ja kuvades õigel ajal teavet. Tsüklite, planeerimise ja tõrkeotsingu kohta annab nõu SmartThingsi rakendus*. Lisaks valib see automaatselt pesu jaoks ideaalse kuivatusprogrammi**.
Optimeeritud pesuvahendi kasutamine
Auto Dispense
Saa parim pesutulemus* vähema raiskamise ja vaevaga. Auto Dispense funktsioon väljastab automaatselt iga pesukoguse jaoks sobiva koguse pesuvahendit ja pehmendajat. Samuti mahutab see piisavalt pesuvahendit kuni 1 kuu pesu** jaoks, nii et pesuainepaaki ei ole vaja pärast iga pesu täita.
Puhasta õhuga
Air Wash
Hoidke riided hügieeniliselt värsked vett ja pesuvahendit kasutamata. Air Wash tehnoloogia eemaldab lõhna ja desinfitseerib riided, et need lõhnaksid alati värskelt. Ebameeldivad lõhnad ja 99,9% bakteritest* eemaldatakse ainult kuuma õhuga. Pole vaja riideid keeta ega kulukaid ja potentsiaalselt kahjulikke kemikaale kasutada
Pese 39 minutiga
Super Speed (39 mins)
Lühenda igapäevast pesuaega ja saa riided põhjalikult puhtaks. Super Speed peseb pesu vaid 39 minutiga*. QuickDrive™ säästab aega, liigutades riideid dünaamiliselt, samal ajal kui Eco Bubble™ tagab võimsa puhastamise. Speed Spray abil lüheneb loputusaeg ja see kiirendab tsentrifuugimist.
Hügieeniline puhastamine
Hygiene Steam
Tee riided auru abil sügavalt ja hügieeniliselt puhtaks. See eemaldab sissekuivanud mustuse, 99,9% bakteritest* ja inaktiveerib tolmulestast pärinevad allergeenid pesus.** Hygene Steam tsükkel vähendab kokkupuudet tolmulesta, lemmiklooma karvade, õietolmu ja seentega.***
Vastupidav jõudlus
Digital Inverter Technology
Digital Inverter tehnoloogia kasutab tugevaid magneteid vaiksema* ja võimsama jõudluse saavutamiseks, kuid tarbib vähem energiat kui universaalmootor. Kuna see ei kasuta harjasid on tagatud erakordne vastupidavus** - seda toetab 10-aastane garantii.
Hoia pesumasin värskena
Drum Clean +
Hoia pesumasina uks ja sisemus hügieeniliselt puhtana. Drum Clean + eemaldab trumlist mustuse ja 99,9% lõhna tekitavatest bakteritest* ilma kuluka pesuvahendita. Võimas veejuga ja kiire pöörlemine eemaldavad mustuse ka ukse tihendi ümbrusest. Ja see teavitab teid, kui vajab puhastamist**.
Puhastab jääkidest
StayClean Drawer
Lõpeta pesuvahendi raiskamine ja väldi pesuvahendi sahtli tüütut puhastamist. StayClean Drawer tagab, et pesuvahendist kasutatakse rohkem ära spetsiaalselt loodud veepuhastussüsteemi abil. Nii jääb vähem ebameeldivaid seebijääke ning sahtel on puhtam ja hügieenilisem.
Intensiivne puhastamine
Bubble Soak
Saa riided laitmatult puhtaks, isegi kui need on väga määrdunud. Bubble Soak funktsioon aitab eemaldada mitmesuguseid kangekaelseid plekke nagu vere-, tee-, veini-, meigi- ja muruplekid. Riideid leotatakse põhjalikult aktiivsetes mullides, et mustus ja plekid lahustuksid ja neid saaks tõhusamalt eemaldada*.
  •  

  •  

  • Max pesu laadimise kogus: 10,5
    Maksimaalne tsentrifuugi kiirus: 1400 pööret
    MÕÕTUD
    Mõõtmed (kõrgus x laius x sügavus): 85 x 60 x 60
    ENERGIA- JA VEETARBIMINE
    Energiatarbimise klass: E
    Tsentrifuugimisklass: B
    Müraklass: A
    Aastane elektrienergia tarbimine (100 tsüklit): 52
    Aastane veetarbimine (100 tsüklit): 5300
    PESUKUIVATUS
    Pesu kuivatamine:On
    Kuivatatava pesu kogus: 6
    Aastane elektrienergia tarbimine koos kuivatiga (100 tsüklit): 377
    Aastane veetarbimine koos kuivatamisega (100 tsüklit): 9000
    JUHTIMINE
    Juhtimistüüp: Elektrooniline, puutevaba
    Ekraan: LED ekraan
    PROGRAMMID JA FUNKTSIOONID
    Programmide arv: 27
    Kiirpesu: On (15 min.)
    Aurufunktsioon: On
    Kortsumiskaitse: On
    Villa õrnpesu: On
    Viitstart: On
    TURVASÜSTEEM
    Juhtimise lukustamine: On
    Vee ülevoolukaitse: On
    UNIKAALSED OMADUSED
    Tehnoloogiad ja kasulikud funktsioonid: Air Wash tehnoloogia
    Veekulu optimeerimine: On
    Täiendav energia sääst: Ecobubble
    Täiustatud vee pealevool: On
    Push & Wash: Ei
    Time manager: Ei
    Diagnostika-funktsioon: SmartThings Home
    Trumli valgustus: Ei
    i-DOS (vedelpesuvahendi ja pesupehmendaja automaatne doseerimine): Auto dispense
    Wi-Fi: On
    Trumli puhastusfunktsioon: On
    ÜLDOMADUSED
    Küttekeha tüüp: Ni-chrome
    Müra summutamise süsteem: Silent System
    Otse ajam: Ei
    Müratase (pesu/ tsentrifuug): 72
    Luugi värv: Must
    Värv: Valge

  • Tootja Samsung
  • Energiaklass A
  • Maksimaalne täitekogus 10,5
  • Tsentrifuugi kiirus (maks.) 1400 p/min