Kategooriad

AEG L7WBGO48W

829 €

Osta

L7WBGO48W

TOOTE ANDMED

Uudne Kombi pesumasin-kuivati koos DualSense-tehnoloogiaga reguleerib temperatuuri ja trumli pöördeid ning kohandab programme vastavalt pestava pesu tüübile. Alates paksematest jakkidest kuni pehmete džempriteni pestakse, kuivatatakse ja kaitstakse kõiki esemeid ühekorraga, masinast välja võtmata.

DUAL TECHNOLOGY ÕRNAKS HOOLDAMISEKS

Meie DualSense-tehnoloogia kohandab pesutsükli temperatuuri ja trumli liikumise olenevalt kangast. Madalam temperatuur ja kontrollitud liikumine võimaldavad kõike - õrnadest esemetest välisriieteni, pesta õrnalt. Nii pesu- kui ka kuivatustsüklid on Woolmark Blue-sertifitseeritud, et saaksite turvaliselt pesta ja kuivatada ka ainult käsitsipesuks mõeldud villaseid esemeid. Välisrõivaste programm puhastab ja kaitseb tehnilisi kangaid, et nende tekstuuri säilitada samas kui kuivatustsükkel aitab taastada veehülgavust.

KOHANDATUD TSÜKLID TAGAVAD TÕELISE MUGAVUSE

ProSense Technology® kohandab pesu- ja kuivatusaegu automaatselt vastavalt pesukogusele. Otstarbekad ja ökonoomsed pesutsüklid – säästes aega, energiat ja vett – olenemata sellest, kas tegu on suure või väikese pesuga.

QUICK 20' WASH & DRY 60' PROGRAMM – KUI TEIL ON KIIRE

Quick 20’ Wash&Dry 60’ programmiga saate pesta ja kuivatada 1 kg segukangast pesu ainult ühe tunniga ja kõik ühe korraga. Võite valida ka ainult pesutsükli ja saada puhtad riided 20 minutiga. Kiire ja mugav hooldus, kui teil on kiire.

SILENDAGE AURUGA, ET OLEKS VÄHEM TRIIKIMIST

Auruprogramm teeb palju alates tekstiilikiudude pehmendamisest kortsude vähendamise ja triikimise vältimiseni. Nii kestavad riided kauem ja näevad paremad välja. Kiire riiete värskendamise võimalus ilma nende pesemiseta aitab rõivastel paremini ajale vastu seista, sest neid kuumutatakse ja hõõrutakse vähem.

SILEDA CARE-TRUMLI MUSTER ON TEIE RIIETUSEMETELE VEELGI ÕRNEM*

Care-trummel laseb rõivastel sujuvalt libiseda tänu trumli kõrgendatud padjakujulisele mustrile ja optimeeritud tõstelabale. Õhuke veekiht katab pesemise ajal avad. See tagab teie kangastele veelgi õrnema pesu.

*Ettevõttesisesed katsed, millega võrreldi Care-trumlit AEG ProTex-trumliga.

Mõõtmed KxLxS, mm
847x597x551
Toitejuhtme pikkus, m
1700
Nimitäitekogus kg ecoprogrammiga, E20
8
Maksimaalne pesukogus pesemisel ja kuivatamisel
5
Energiakulu 100 pesutsükli kohta E20
47
Kuivatustehnoloogia
kondenseeriv
Võimsustarve, W
2200
Pinge, V
230
 
Kuivatusvõimsus, kg
5
Mahutavus pesemisel, kg
8
Maksimaalne tsentrifuugimiskiirus, pööret minutis
1400
Juhtpaneeli tüüp
G Level
  • Tootja AEG
  • Energiaklass E
  • Maksimaalne täitekogus 8 kg
  • Müratase (dB) 47