Kategooriad

Electrolux EW7WO447W

648 €

Osta

EW7WO447W

Invertermootor, tsentrifuugi pöörded kuni 1400 p/min, väike LCD näidik, viitstart, 7 (kuivatusel 5) kg pesu, auruprogrammid, villaprogramm, automaat- ja aegkuivatus, lisaloputus, lapselukk, üleujutuskaitse, trumli tasakaalukontroll, k*l*s 84,7*59,7*55,1 cm, värv: valge

Kondenseeriv kuivati: niiskus koguneb veepaaki, ei ole tarvis niisket õhku välja juhtida.

Meie DualCare süsteem reguleerib riiete tüübi ja kaalu põhjal automaatselt tsüklit. Tänu sellele hooldatakse teie riideid täpselt õigel temperatuuril ja sobivatel trumlipööretel. Pesu ja kuivatus üheainsa katkematu tsükliga. Nii püsivad riided kvaliteetsed ja heas vormis pikalt.

Meie SteamCare programm hooldab riideid auruga, vähendades kortse ja seega ka triikimisvajadust. Nii säilitavad riided oma vormi ja tekstuuri pikemalt. Lisaks sellele kombineerib FreshScent süsteem auru ja õrna lõhna, et värskendada riideid ka ilma pesemiseta.

Meie SensiCare süsteem kaalub iga pesukogust ja kohandab automaatselt tsükli pikkust, nii et riideid pestakse täpselt sobiva ajaga. Nii väldite ülepesemist ja teie riided püsivad kauem värskeilmelised.

MixCare säästab teie aega ja energiat hoolitsedes kuni 5 kg segapesu eest. Pesemise ja kuivatamise või ainult kuivatamise korral kohandab programm pesemisaega ja energiakulu vastavalt pesukogusele. Ainult pesemise korral puhastab see temperatuuril 30 °C ja vaid 69 minuti jooksul.

Care-trumlil on riiete pehmeks libisemiseks täiustatud padjasarnane muster. Kõrgendatud muster tekitab õhukese veekihi, mis katab pesemise ajal avad. See tagab teie kangastele veelgi õrnema pesu.

Programmid: puuvill, puuvill säästuprogramm, sünteetika, õrnpesu, villased esemed, aur värske lõhnaga, tsentrifuug/ väljapumpamine, loputus (sõltuvalt p/min), masina puhastus, allergiavastane, spordirõivad, spordirõivad, teksa, 1 kg 1 h nonstopp, kiirpesu 20min,

Energiaklass E
Kuivatusklass B
Energiakulu 325 kWh/ 100 tsükliks pesemisel ja kuivatamisel
Veekulu 67 l/ tsükkel pesemisel ja kuivatamisel
Invertermootor Jah
Tsentrifuugimiskiirus 1400 p/min
Maksimaalne pesukogus 7 kg
Maksimaalne kuivatamise kogus 5 kg
Viitstart jah
Kuivatussüsteem kondenseeriv
Displei jah
Toitejuhtme pikkus 1,8 m
Müratase 75 dB
Kõrgus 84,7 cm
Laius 59,7 cm
Sügavus 55,1 cm
Värv valge
Kaal 69,5 kg
  • Tootja Electrolux
  • Energiaklass E
  • Maksimaalne täitekogus 7 kg
  • Tsentrifuugi kiirus (maks.) 1400 p/min