Kategooriad

Bosch WAXH2KOLSN

1 695 €

Osta

WAXH2KOLSN

8. seeria i-DOS-tehnoloogiaga pesumasin koos Home Connecti ning 4D-pesusüsteemi ja funktsiooniga IntensivePlus tagab iga tsükli puhul veatud tulemused täiesti automaatselt.

i-DOS-süsteem – mõõdab iga masinatäie jaoks automaatselt täpselt vajamineva pesuvahendi ja vee hulga.

4D-pesusüsteem – vesi ja pesuvahend tungivad eriti tõhusalt läbi kanga, tagades veatu tulemuse. Kõike kohandatakse automaatselt pesu vajaduste põhjal, võttes aluseks kanga tüübi ja määrdumisastme.

EcoSilence Drive™ – eriti energiasäästlik ja vaikne 10-aastase garantiiga mootor.

SpeedPerfect – täiuslik puhtus kuni 65% lühema ajaga.

Automaatne doseerimine säästab pesuvahendit ja vett
Kas pesuvahendit on liiga palju või liiga vähe? Enam pole vaja selle pärast muretseda, kuna i-DOS-i intelligentne doseerimissüsteem leiab alati õige vastuse. Teil tuleb vaid pesuvahendi sahtel üks kord täita, misjärel i-DOS mõõdab iga masinatäie jaoks automaatselt täpselt vajaliku vedela pesuvahendi ja vee koguse, et tagada alati suurepärane tulemus. Masin reguleerib doseeritavat kogust, võttes aluseks riiete hulga, kanga tüübi ja määrdumisastme. Tänu sellele ei doseerita pesuvahendit üle ja riietele ei jää nähtavaid jääke, mis võivad põhjustada nahaärritust, ning seda ei kasutata ka liiga vähe, tagamaks, et pesu ei jää määrdunuks. i-DOS kindlustab suurepärase tulemuse, kasutades samal ajal vähem pesuvahendit ja vett.

Pesupesemise uus mõõde, mis tagab veatu tulemuse ka täis masina korral
4D-pesusüsteem lisab pesupesemisele uue mõõtme. Meie ülimalt tõhus 4D-pesusüsteem kombineerib omavahel otsest veejuga ja täiendava tsentrifuugimisega pesemist, et kasutada pesuvahendit ja vett võimalikult efektiivselt. See tagab veatu pesutulemuse isegi juhul, kui trummel on täiesti täis, kuna vesi ja pesuvahend tungivad eriti tõhusalt läbi kanga. Väga määrdunud rõivaste puhul võib olla vaja programmi võimendada. Selleks valige lihtsalt 4D-pesusüsteemi puhul valik IntensivePlus.

Tänu pesu lisamise funktsioonile ei jää enam kunagi midagi pesemata
Millal te viimati pesutsükli käivitamise järel avastasite, et lapse sokk või teie enda T-särk on välja jäänud? Meie pesumasinate pesu lisamise funktsioon võimaldab isegi pesutsükli ajal riideid lisada või eemaldada.* Selleks tuleb tsükkel lihtsalt peatada, uks avada, soovitud pesu trumlisse panna ja seejärel pesemist jätkata. (*Pesu lisamine ei ole võimalik, kui pesuvee temperatuur on kõrgem kui 50 °C või kui veetase on liiga kõrge.)

Trumlipuhastuse meeldetuletus
Trumlipuhastusprogramm on mõeldud trumli puhastamiseks ja hooldamiseks, et tagada selle hügieenilisus. Pärast 20 tsüklit temperatuuril, mis on madalam kui 40 °C, tuletab pesumasin/pesumasin-kuivati automaatselt meelde, et aeg on trumlipuhastusprogrammiga trumlit puhastada.

Kaubamärk Bosch
Netokaal 82,56 kg
Tüüp Eestlaetav
Värv Valge
Energiatarbimisklass A+++
Pesuklass A
Maksimaalne täitekogus 10 kg
Tsentrifuugi kiirus (max) 1600 p/min
Invertermootor on
Displei on
Viitstart on
Automaatne doseerimine on
Kõrgus (сm) 85
Laius (cm) 60
Sügavus (cm) 60

  • Tootja Bosch
  • Energiaklass A+++
  • Maksimaalne täitekogus 10 kg
  • Tsentrifuugi kiirus (maks.) 1600 p/min