Kategooriad

Whirlpool WBC3C34PFX

398 €

Osta

WBC3C34PFX

Kaubamärk Whirlpool
Tüüp Integreeritav esipaneeliga 60 cm
Värv Esipaneel - roostevaba
Energiaklass A++
Pesuklass A
Kuivatusklass A
Veekulu ( l ) 9,5
Mahutavus (nõudekomplekte) 14
Müratase (dB) 43
Displei On
Pesuprogrammide arv 8
Reguleeritav ülakorv On
3 korvi tasandit On
Kõrgus (mm) 820
Laius (mm) 597
Sügavus (mm) 570
Sisevalgustus Ei ole

POWERCLEAN PRO
Jõulised veejoad masina pesukambri tagaseinal paiknevatest düüsidest tagavad parima pesutulemuse ka kõige raskema mustuse puhul. Intelligentsed andurid tuvastavad määrdumisastme ja kohandavad veesurvet vastavalt.

6TH SENSE TEHNOLOOGIA
Eelpesu ei ole vaja. 6th SENSE tehnoloogia tagab laitmatu pesutulemuse ilma eelpesu, leotamise ja käsitsi küürimiseta ning vähendab samas efektiivselt veetarvet ja kulusid.

NATURALDRY
Ukse automaatne avanemine programmi lõpus tagab parema ja loomulikuma kuivamise. See süsteem tagab suurema energiatõhususe ja parema kuivatustulemuse.

MODULAARNE KOLMAS REST
Kolmas rest sobib ideaalselt söögiriistadele ja sellel on liugmoodulid, mis võimaldavad ülemisse resti lihtsalt ka kõrgemaid esemeid panna.

NATURALDRY
Ukse automaatne avanemine programmi lõpus tagab parema ja loomulikuma kuivamise. See süsteem tagab suurema energiatõhususe ja parema kuivatustulemuse.

ÜHE RESTI PESUFUNKTSIOON
Silmapaistev tõhusus vee kasutamisel. See funktsioon võimaldab pesta väikest nõudekogust ainult ühes restis, et teil poleks vaja oodata ära nõudepesumasina mustade nõudega täitumist. Nautige laitmatut tulemust käsikäes väikse veekuluga.

VIITSTART
Teile sobivaks kohandatud. Viitstardi funktsioon võimaldab seadistada nõudepesumasina tsükli käivituma teile kõige sobivamal ajal, säästes nii aega kui energiat.

EEMALDATAV ÜLEMINE REST
Eemaldatav ülemine rest. Nõudepesumasina eemaldatav ülemine rest võimaldab teil tekitada masinasse vajaduse korral lisaruumi ning pesta lihtsalt ka tavatu kujuga esemeid.

  • Tootja Whirlpool
  • Energiaklass A++
  • Müratase (dB) 43
  • Nõudekomplektide arv 14