Kategooriad

Samsung RS66A8101S9

1 078 €

Osta

RS66A8101S9

SpaceMax™ tehnoloogia
634-liitrise sisemahuga suurendab see ruumi toidu hoidmiseks. Ainulaadne SpaceMax™ tehnoloogia kasutab spetsiaalset suure tihedusega uretaankatet, mis võimaldab palju õhemaid siseseinu ilma energiatõhusust kahjustamata. See parandab sisemist mahtuvust samade välismõõtmetega.

Smart Conversion™
Funktsioon Smart Conversion™ pakub teile ülimat salvestuspaindlikkust. Kasutades Twin Cooling tehnoloogiat, saate valida 5 erineva režiimi vahel, et muuta sügavkülmik lihtsalt külmikuks ja värske toidu jaoks on rohkem ruumi. Energia säästmiseks aktiveerige režiim OFF või kasutage sügavkülmikut väikese külmikuna.

Twin Cooling Plus™
Veenduge, et teie toit püsiks värske, kuiv ja säiliks kaks korda kauem. Tänu sõltumatule jahutussüsteemile optimeerib Twin Cooling Plus™ tehnoloogia sügavkülmikus ja külmkapis temperatuuri ja niiskust. Toidud säilivad paremini ja lõhnad ei levi ühest ruumist teise.

Integreeritud välimus
Andke oma kodule kaasaegne välimus ja sobitage see elegantselt olemasoleva tehnika ja mööbliga, andes harmoonilise interjööriga köögile elu. Minimalistlikus disainis on lamedad uksed, süvistatavad käepidemed, peidetud ekraan, veiniriiul ning toidukarbid ja sahtlid.

Lame kanal
Suurem võimsus ja tõhus jõudlus. Erinevalt tavalistest kanalitest on õhuke jahutusventilaator tagaseinas täiesti tasane, minimeerides surnud ruumi ja pakkudes toidu säilitamisel rohkem mugavust. Jahutus ja ventilatsioon säilitavad optimaalse jõudluse, et toit oleks alati värske ja maitsev.

Lihtne juurdepääsukontroll
Lihtne ja elegantne käsk ka liikumispiirangute korral. Tänu Easy Access Controlile, mis täiustab veelgi seadme minimalistlikku disaini ja mis on diskreetselt sisse peidetud, on juhtnupud hõlpsasti ligipääsetavad isegi ratastoolist ning neid saab kasutada vaid ühe käega, et tagada täielik juurdepääs isegi inimestele. puuetega.

Digitaalse inverteri tehnoloogia
Energia säästmiseks ja müra vähendamiseks. Erinevalt traditsioonilistest mudelitest reguleerib Digital Inverter kompressor oma kiirust automaatselt vastavalt tegelikule jahutusvajadusele. Ja ainult 37 dB väljundiga on see äärmiselt vaikne. Lisaks vastab see uutele energiamäärustele, võimaldades ka majanduslikku kokkuhoidu.

Täpne jahutus
Säilitage oma toidu värskus, maitse ja tekstuur kauem tänu eraldi jahutussüsteemidele, mis tagavad ühtlase külma külmiku igas osas. Täiustatud isolatsioonisüsteem vähendab kõikumisi, sõltumata välistemperatuurist. Lisaks tuvastab ja juhib Digital Inverter tehnoloogia täpselt temperatuuri.

Power Cool / Power Freeze
Oluline on ka kiirus. Ühe nupuvajutusega tsirkuleerib Power Cool funktsioon külmikus kiiresti külma õhu, et toit ja joogid kiiresti jahutada. Power Freeze funktsioon tekitab sügavkülmikus kiire külma õhu puhumise. See on parim toidu õiges kohas külmutamiseks või jahutamiseks, aga ka jää valmistamiseks.

Kategooria: Külmkapid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,81 x 0,69 x 1,47 m, 30 kg
Kaubamärk: Samsung
Tootja kood: pole täpsustatud
Külmiku tüüp: Kahepoolne külmik
Vaade: Samsung, kahepoolne külmik külmkapid
Energiamärgis: E
Energiakulu aastas: 385 kWh
Üldmaht: 652 l
Jahekambri maht: 409 l
Sügavkülmkambri maht: 243 l
Sügavkülmiku temperatuur: Nenurodyta ºC
Sulatusmeetod: Automaatne sulatus
Külmapidavus: 7 h
Külmutusvõimsus: - kg/24h
Kliimaklass: SN, N, ST, T
Paigaldusmeetod: Eraldiseisev
Värv: Hall
Puhkerežiim: Täpsustamata
Juhtimine: Mehaaniline
Lisafunktsioonid: WiFi
Laius: 91.2 cm
Sügavus: 71.6 cm
Kaal: 112 kg
Juurviljasahtlid: Jah
Sisevalgustus: Jah
Kõrgus: 178 cm
Sügavkülmiku sulatusmeetod: Automaatne sulatus
Müratase: 36 dB
   
  • Tootja Samsung
  • Energiaklass E
  • Automaatne sulatus Jah
  • Külmiku kõrgus Kõrgus 161-180 cm
  • Müratase (dB) 36