Kategooriad

Viimati vaadatud

Gorenje R619EES5

509 €

Osta

R619EES5

E (ENERGIATÕHUSUS)
Säästa oma raha
15 või rohkem aastat vanad seadmed tarbivad kuni kolm korda rohkem energiat kui uued. Gorenje uutel mudelitel on suurepärane termoisolatsioon, seadmed saavad uhkustada parema uksetihendi, viimase peal jahutussüsteemi komponentide ja elektroonilise regulatsiooniga, mis viib elektri tarbimise miinimumini.

Suurem hoiuruum

Suurem hoiuruum peegeldab trende kaasaegsete jahutusseadmete maailmas. See on parim lahendus suure koguse toiduainete hoiustamiseks, kui sul on tulemas suur pidu või õhtusöök oma lähedastega. Suurem hoiuruum võimaldab sul toitu paremini paigutada, andes sulle parema ülevaate sellest, mis on olemas. Nii läheb sul ka toitu vähem raisku. Mida rohkem toitu saad korraga hoiustada, seda vähem pead poes käima, mis tagab rohkem aega iseendale.

Ühtlane temperatuur külmikus

Täiustatud ventilatsioonisüsteem toimib vastavalt dünaamilise jahutuse põhimõtetele, säilitades ühtlast temperatuuri kogu külmikus. Tänu sellisele toimimisele aitab DynamicAiri ventilatsioonisüsteem energiat säästa ning kuulub „roheliste“ funktsioonide kategooriasse.

Muretult puhas

Tänu uuendusliku disainiga, läikivalt siledale sisemusele on Gorenje GardenFreshi sügavkülmikuga külmikuid äärmiselt hõlbus puhastada, mistõttu püsib su toit tervisliku ja ohutuna.

Energia säästmine

Kui viibid kaua kodust eemal, saad külmiku määrata energiasäästurežiimi, sest uks on alati suletud.
Hästi paigutatud ja tõhus

Külmikutes asuv LED-valgusti pakub suurepärast ja äärmiselt tõhusat valgustust. Selle kasulik eluiga on 30 korda pikem kui tavalistel pirnidel ning see säästab kümme korda rohkem energiat.

  • Tootja Gorenje
  • Energiaklass E
  • Külmiku kõrgus Kõrgus 181-205 cm
  • Müratase (dB) 38