Kategooriad

Bosch KGN39AIAT View full size

Bosch KGN39AIAT

1 285 €

Osta

KGN39AIAT

Kaubamärk Bosch
Netokaal 110,7 kg
Tüüp Sügavkülma osa all
Energiaklass A
Värv Roostevaba
Üldmaht, netto ( l ) 363
Jahekambri maht, netto ( l ) 260
Sügavkülmkambri maht, netto ( l ) 103
Külmutusvõimsus (kg/24h) 10
Külmapidavus (h) 21
Juhtimine Elektrooniline
Displei On
NO FROST On
Kiirkülmutus On
Avatud ukse alarm On
Vahetatav ukse/uste poolsus On
Müratase (dB) 29
Kõrgus (mm) 2030
Laius (mm) 600
Sügavus (mm) 665

VitaFresh XXL

Rohkelt ruumi värsketele saadustele. Ruumikas VitaFresh XXL süsteem pakub värskele toidule ideaalset säilituskeskkonda. Liha ja kala on võimalik hoida madalamal temperatuuril ning kohandatavate tingimustega sahtlis püsivad puu- ja köögiviljad tõeliselt värsked.

NoFrost

Lõpp külmiku sulatamisele Feature IconUnustage tülikas külmiku sulatamine. NoFrost tagab külmikus ühtlase kuiva õhu ringluse, et takistada jää kogunemist. Lõpuks ometi on jääaeg möödas ja tüütu sulatamine jääb igaveseks minevikku.

MultiAirflow’ga metallist tagasein

Püsiv temperatuur külmiku igas nurgas. Külmiku ebaühtlane jahutus mõjutab märgatavalt toiduainete maitset ja säilivusaega. Tänu MultiAirflow’ga metallist tagaseinale on jahutusalas tagatud alates uksekorvidest kuni tagumiste nurkadeni ühtlane niiskustase ja temperatuur, et toit püsiks kauem värske. Intelligentne inverteritehnoloogia

Intelligentne inverteritehnoloogia

Kutsume temperatuuriandurite, elektroonika ja kompressori koostööd intelligentseks inverteritehnoloogiaks. Temperatuuriandurid jälgivad pidevalt temperatuuri nii külmiku sisemuses kui ka selle ümber. Tuvastatud muutused edastatakse kohe elektroonikasüsteemi, mis kohandab selle põhjal kompressori võimsust.

Täiuslik sobivus

Külmik, mille saab paigutada kõikjale. Saad paigutada külmiku ükskõik kuhu. Tänu täiustatud ainulaadsele läbivale kondensaatoritehnoloogiale on võimalik paigutada külmik otse köögimööbli kõrvale, kuna pole kondensatsiooni tekkimise ohtu. Lisaks võid paigaldada soovi korral kõrvuti kaks all paikneva sügavkülmikuga NoFrost-külmikut, et tekitada kogu enda värskele toidule kuni 1000 l netoruumi.

Paindlik sisemus

Kohandatava sisemusega külmik Hoidke asjadel silma peal ja organiseerige oma külmiku sisu just nii, nagu teile meeldib. Tänu Flex-korvidele ja Flex-riiulile on võimalik ruumi paindlikult kohandada. Saate näiteks soovi korral kolme pooliku uksekorvi asukohta muuta ja tänu Flex-riiulile ei ole kõrgete nõude, näiteks pudelite või suurte pottide kappi mahutamine enam mingi probleem, kuna riiuli ühe poole saab mugavalt teise alla libistada. Toiduainete hoiustamine pole kunagi lihtsam olnud.

LED-valgustus

LED-valgustus tagab külmiku sisust hea ülevaate. LED-valgustus aitab jahekapi sisul silma peal hoida. Pika elueaga energiasäästlikud ja täielikult integreeritud LED-valgustid täidavad külmiku sisemuse mugavalt heleda, ühtlase ja helgivaba valgusega. Enam ei jää kunagi midagi kahe silma vahele.

Eraldi jahutusahelad

2 eraldi jahutusahelat kiiremaks jahutamiseks. Eraldi jahutusahelatega seadmete puhul saab jahekapi ja sügavkülmiku temperatuuri eraldi reguleerida, et tagada kiirem jahutamine. Seda võimaldavad lihtsalt kasutatavad elektroonilised juhtelemendid.

SuperCooling

Lahedalt jahe külmik Feature IconAktiveerige enne poodi minemist. SuperCooling-funktsioon, et langetada lühikeseks ajaks jahekapi temperatuuri ja hoida värskeid ostetud toiduaineid sobival temperatuuril. Temperatuuri saab langetada nupuvajutusega (madalaim seadistus on 2 °C). Ebavajaliku energiatarbe vältimiseks inaktiveeritakse funktsioon automaatselt umbes 6 tunni pärast.

  • Tootja Bosch
  • Energiaklass A
  • Külmiku kõrgus Kõrgus 181-205 cm