Kategooriad

Whirlpool WHC18T574P

750 €

Osta

WHC18T574P

• Elegantsed klaasriiulid

• Ventilaator tagab sujuva ja ühtlase õhuvoo seadmes parema ventilatsiooni kindlustamiseks

• 6th SENSE andurid alandavad automaatselt seadme sisetemperatuuri, kui paned sellesse värsket toitu, vähendades nii energiatarvet.

• Push to Open külmikud on varustatud unikaalse mehhanismiga, mis võimaldab avada külmiku- ja sügavkülmiku ukse õrna puudutuse ja tõmbega

Kaubamärk Whirlpool
Tüüp Sügavkülma osa all
Paigaldus Kappi
Integreerimisviis Siinidega
Energiaklass C
Üldmaht, netto ( l ) 250
Jahekambri maht, netto ( l ) 182
Sügavkülmkambri maht, netto ( l ) 68
Külmutusvõimsus (kg/24h) 7
Külmapidavus (h) 6
Juhtimine Elektrooniline
NO FROST On
Kiirkülmutus On
Vahetatav ukse/uste poolsus On
Müratase (dB) 32
Kõrgus (mm) 177
Laius (mm) 54
Sügavus (mm) 54,5

 

TEMPERATUURIALARM
Disainitud teile meelerahu tagama. Temperatuurialarmi funktsioon hoiatab teid külmiku sisetemperatuuri soojenemisel, aidates nii vältida toidu võimalikku riknemist.

KIIRE JAHUTAMINE
Kiire jahutamine. Külmiku sisetemperatuur langeb viivitamata, kui panete sellesse uut toitu. Sisseehitatud andurid kohandavad automaatselt jahutamistemperatuuri madalat energiatarvet ja tavalisest kauem kestvat värskust tagades.

FRESH BOX+
Puu- ja köögiviljad püsivad värsked kuni 15 päeva*. Niiskuskontrolliga sahtel võimaldab hoida puu- ja köögiviljad värsked kuni 15 päeva*. *Põhineb tavaliste puu- ja köögiviljade kaalu kaotusel ja väljanägemise halvenemisel.

TOTAL NOFROST
Teil pole enam kunagi vaja seadet sulatada. Unustage sulatamine: nutikad andurid külmikus jälgivad temperatuuri ja aktiveerivad vajadusel sulatusreziimi.

LED VALGUSTUS
Laitmatu valgustus. Energiatõhusad LED lambid valgustavad ühtlaselt kogu külmikukambrit, muutes teile nii otsitava leidmise lihtsamaks.

RUUMIHALDUS
Kogu ruum, mida vajate. Selle Whirlpooli külmik-sügavkülmiku uuenduslik disain tagab teile kogu ruumi ja paindlikkuse, mida vajate oma toidu ja jookide mugavaks ja lihtsaks säilitamiseks.

PUDELIREST
Ohutu pudelite säilitamine. Sellel Whirlpooli külmikul on perfektne lahendus pudelite säilitamiseks - spetsiaalne pudelirest.

PIIMATOODETE RIIUL
Piimatoodete eest hoolitsemiseks. Sellel Whirlpooli külmikul on mahukas sihtotstarbeline piimatoodete riiul lõhnade ja maitsete segunemise vältimiseks.

VENTILATSIOON
Sellel Whirlpooli külmik-sügavkülmikul on ventilaator, mis tagab seadmes sujuva ja ühtlase õhuvoolu parema ventilatsiooni kindlustamiseks.

PUHKUSE REŽIIM
Muretud puhkused. See režiim võimaldab lülitada külmik-sügavkülmiku ooteolekusse, kui olete puhkuse ajal kodust ära.

  • Tootja Whirlpool
  • Energiaklass C
  • Külmiku kõrgus Kõrgus 161-180 cm
  • Müratase (dB) 32