Kategooriad

Whirlpool ART66102 View full size

Whirlpool ART66102

408 €

Osta

ART66102

Tehnoloogia / omadused

Uuenduslik tehnoloogia ja erilised omadused, mis aitavad säilitada toidu värskust ja abistavad teid automaatsete sätetega.

35 DB(A)

See 35 dB müratasemega külmik tagab köögis rahuliku ja vaikse keskkonna.

FRESH BOX

Loob ideaalsed tingimused puu- ja köögiviljade säilitamiseks.
Sahtel puu- ja köögiviljade säilitamiseks.

ELEKTROONILINE JUHTSÜSTEEM

Absoluutselt perfektne talitlus. Sellel Whirlpooli külmik-sügavkülmikul on elektrooniline juhtsüsteem, mis tagab parameetritele alati korrektsed sätted, kindlustades nii laitmatu talitluse ja temperatuurikontrolli.

LED VALGUSTUS

Laitmatu valgustus. Energiatõhusad LED lambid valgustavad ühtlaselt kogu külmikukambrit, muutes teile nii otsitava leidmise lihtsamaks.

LESSFROST

Unustage härmatise teke. Uuenduslik LessFrost tehnoloogia rakendab ainulaadset aurustit, mis on "mähitud" ümber sügavkülmikukambri, mitte ei paikne sügavkülmikukambris sahtlite vahel, tagades nii tavalisega võrreldes härmatise tekke drastilise vähenemise.

6TH SENSE TEHNOLOOGIA

6th Sense tehnoloogia jälgib temperatuuri külmiku sisemuses ja vajadusel regulreerib seda automaatselt.

RUUMIHALDUS

Kogu ruum, mida vajate. Selle Whirlpooli külmik-sügavkülmiku uuenduslik disain tagab teile kogu ruumi ja paindlikkuse, mida vajate oma toidu ja jookide mugavaks ja lihtsaks säilitamiseks.

PUDELIRIIUL

Ohutu säilitamine. Sellel Whirlpooli külmikul on perfektne lahendus pudelite säilitamiseks - spetsiaalne pudeliriiul.

PUDELIERALDAJA

Ohutu säilitamine. Sellel Whirlpooli külmikul on perfektne lahendus pudelite säilitamiseks - spetsiaalne pudelieraldaja.

MAHUTAVUS 250 - 290 L

See Whirlpooli külmik-sügavkülmik pakub piisavalt ruumi, et teie toitu ja jooke mugavalt säilitada.

 

VENTILATSIOON

Sellel Whirlpooli külmik-sügavkülmikul on ventilaator, mis tagab seadmes sujuva ja ühtlase õhuvoolu parema ventilatsiooni kindlustamiseks.

ENERGIASÄÄST

Temperatuuri ülikiire taastamine. Uuenduslik EnergySaving tehnoloogia tagab temperatuuri ülikiire taastamise, kindlustades nii madala energiatarbe ja kauem kestva värskuse.

 

ENERGIAKLASS E

Külmik energiaklassiga E kindlustab tõhususe koos madala energiatarbimisega.

 
 

KLAASRIIULID

Kirg ilu järele igas detailis. Sellel Whirlpooli külmikul on klaasriiulid. Need on disainitud ilu ja funktsionaalsust üheks tervikuks siduma ning need tagavad teile kõige rahuldust pakkuvama kasutuskogemuse, mida oskate ette kujutada.

 
  • Tootja Whirlpool
  • Energiaklass E
  • Külmiku kõrgus Kõrgus 161-180 cm
  • Müratase (dB) 35