Kategooriad

Bosch KGV362LEA

482 €

Osta

KGV362LEA

Kaubamärk Bosch
Netokaal 68 kg
Tüüp Sügavkülma osa all
Energiaklass E
Värv Roostevaba
Üldmaht, netto ( l ) 308
Jahekambri maht, netto ( l ) 214
Sügavkülmkambri maht, netto ( l ) 94
Külmutusvõimsus (kg/24h) 4,5 kg
Külmapidavus (h) 17
Juhtimine Elektrooniline
Displei Ei ole
NO FROST Ei ole
Kiirkülmutus On
Avatud ukse alarm On
Vahetatav ukse/uste poolsus On
Müratase (dB) 39
Kõrgus (mm) 1860
Laius (mm) 600
Sügavus (mm) 650

LED-valgustus aitab teil toiduainetest selge ülevaate saada

LED-valgustus aitab jahekapi sisul silma peal hoida. Pika elueaga energiasäästlikud LED-id täidavad külmiku sisemuse automaatselt ereda valge valgusega. Täielikult integreeritud LED-valgustid pakuvad mugavalt eredat, ühtlast ja helgivaba valgustust. Enam ei jää kunagi midagi kahe silma vahele.

BigBox-sahtlis on rohkelt ruumi suurtele külmutatud toitudele

Eriti sügav külmutatud toitude sahtel sobib hästi külmutatud toidu nõude või suurte külmutatud toitude, nagu koogid või pitsad, üksteise peale virnastamiseks. Kui teil on vaja näiteks toitlustada lapse sünnipäeva või külmutada pulmatort, siis BigBox pakub selleks piisavalt ruumi.

Lihtne ligipääs sinu külmkapi sisule. 

Kui külmkapis on üksjagu head-paremat, on lihtne kaotada ülevaade kõige taha jäänud toiduainetest. Seepärast disainisimegi oma EasyAccess-riiuli selliselt, et näeksid mugavalt kogu külmkapi sisu. Lihtsalt tõmba riiul välja ja pääsed ligi kogu oma toidule. See lihtsastikasutatav purunemiskindlast klaasist riiul aitab sul vaevata leida kõik järgmiseks söögikorraks vajaliku.

LowFrost 

Harvem sulatamine on energiasäästlik ja vähendab teie vaeva. Lisaks sellele, et tavalise sügavkülmiku sagedasele sulatamisele kulub palju aega, raiskab see ka energiat. LowFrost vähendab sügavkülmikusse koguneva jää hulka, et seadet ei oleks vaja nii tihti sulatada. Kui sulatamine on vältimatu, siis meie LowFrost-funktsiooniga külmikute põhjas on praktiline ventilaator, mis võimaldab teha seda kiiresti ja mugavalt. Valige külmik, mis kannab hoolt nii teie kui ka iseenda eest.

FreshSense

Tänu optimaalsetele hoiutingimustele säilib toidu täiuslik konsistents, näiteks jäätis ei ole liiga kõva ega liiga pehme. Värskuse ja maitse tagamisel on kriitilise tähtsusega püsiv sisetemperatuur. Seetõttu jälgivad FreshSense-andurid pidevalt jahekapi ja sügavkülmiku ning ka keskkonna temperatuuri. See aitab tagada külmikus välistemperatuurist sõltumatu püsiva sisetemperatuuri.

SuperFreezing 

Kaitseb külmutatud toiduaineid sulamise eest. Sügavkülmikusse uute toiduainete lisamine tõstab sisetemperatuuri, mis võib põhjustada olemasoleva toidu sulamist ja maitseomaduste halvenemist. SuperFreezing-funktsioon tagab uue toidu kiire külmutamise ja takistab sellega muu sügavkülmikus oleva sulamist. Automaatse külmutamisfunktsiooniga seadmed jätkavad kohe pärast vajaliku temperatuuri saavutamist tavapärast tööd, et mitte energiat raisata. Tänu sellele säilib külmutatud toidu maitse isegi uue toidu lisamisel.

  • Tootja Bosch
  • Energiaklass E
  • Külmiku kõrgus Kõrgus 181-205 cm
  • Müratase (dB) 39