Kategooriad

Bosch KGV36VIEAS View full size

Bosch KGV36VIEAS

545 €

Osta

KGV36VIEAS

LED-valgustus – ühtlane ja helgivaba sisevalgustus kogu külmiku eluea vältel.

BigBox - sahtel külmutatud toidule – hoiunõude või kogukate külmutatud toiduainete üksteise peal hoiustamiseks.

EasyAccess-riiul – väljatõmmatav klaasriiul mugavaks täitmiseks ja tühjendamiseks ning hea ülevaate saamiseks.

LowFrost – jääd koguneb vähem ja tänu sellele on vaja seadet harvem sulatada; see on energiasäästlik ja vähendab teie vaeva.

Energiatõhususklass A++ – jahutab eriti tõhusalt.

BigBox-sahtlis on rohkelt ruumi kogukatele külmutatud toiduainetele
Eriti sügav külmutatud toidu sahtel võimaldab külmutatud toiduga nõusid või kogukaid külmutatud toiduaineid, nagu koogid ja pitsad, praktiliselt üksteise peal hoiustada. Pole vahet, kas teil on vaja säilitada roogasid lapse sünnipäevaks või hoopis pulmatort külmutada – BigBoxis on selleks piisavalt ruumi.

Harvem sulatamine on energiasäästlik ja vähendab teie vaeva
Lisaks sellele, et tavalise sügavkülmiku sagedasele sulatamisele kulub palju aega, raiskab see ka energiat. LowFrost vähendab sügavkülmikusse koguneva jää hulka, et seadet ei oleks vaja nii tihti sulatada. Kui sulatamine on vältimatu, siis meie LowFrost-funktsiooniga külmikute põhjas on praktiline ventilaator, mis võimaldab teha seda kiiresti ja mugavalt. Valige külmik, mis kannab hoolt nii teie kui ka iseenda eest.

FreshSense
Tänu optimaalsetele hoiutingimustele säilib toidu täiuslik konsistents, näiteks jäätis ei ole liiga kõva ega liiga pehme. Värskuse ja maitse tagamisel on kriitilise tähtsusega püsiv sisetemperatuur. Seetõttu jälgivad FreshSense-andurid pidevalt jahekapi ja sügavkülmiku ning ka keskkonna temperatuuri. See aitab tagada külmikus välistemperatuurist sõltumatu püsiva sisetemperatuuri.

Kaitseb külmutatud toiduaineid sulamise eest
Sügavkülmikusse uute toiduainete lisamine tõstab sisetemperatuuri, mis võib põhjustada olemasoleva toidu sulamist ja maitse vähenemist. SuperFreezing-funktsioon tagab uue toidu kiire külmutamise ja takistab sellega muu sügavkülmikus oleva sulamist. Automaatse külmutamisfunktsiooniga seadmed jätkavad kohe pärast vajaliku temperatuuri saavutamist tavapärast tööd, et mitte energiat raisata. Tänu sellele säilib külmutatud toidu maitse isegi uue toidu lisamisel.

Hästi valgustatud külmiku sisu
LED-valgustus pakub külmikute puhul täiesti uut valgustuskontseptsiooni, tagades ühtlase ja helgivaba sisevalgustuse. LED-valgustid tarbivad vähem elektrit kui tavalised külmikuvalgustid ega vaja seadme eluea vältel väljavahetamist.

Väljatõmmatav riiul, mis võimaldab kõigele hõlpsalt juurde pääseda
Purunemiskindlate raamita klaasriiulite kasutamine on tänu sujuvale väljatõmbemehhanismile eriti mugav. Lisaks võimaldavad need igal ajal toiduainetest hea ülevaate saada.

Kaubamärk Bosch
Netokaal 74,34 kg
Tüüp Sügavkülma osa all
Energiaklass A++
Värv Roostevaba
Üldmaht, netto ( l ) 308
Jahekambri maht, netto ( l ) 214
Sügavkülmkambri maht, netto ( l ) 94
Külmutusvõimsus (kg/24h) 7
Külmapidavus (h) 23
Juhtimine Elektrooniline
Displei Ei ole
NO FROST Ei ole
Kiirkülmutus On
Avatud ukse alarm Ei ole
Vahetatav ukse/uste poolsus On
Müratase (dB) 39
Kõrgus (mm) 1860
Laius (mm) 600
Sügavus (mm) 650 
  • Tootja Bosch
  • Energiaklass A++
  • Külmiku kõrgus Kõrgus 181-205 cm
  • Müratase (dB) 39