Kategooriad

Bosch PXE831HC1E

686 €

Osta

PXE831HC1E

See pliidiplaat on ideaalne valik mitmekülgseks ja mugavaks toiduvalmistamiseks, sobides eriti hästi suuremate pottide ja pannidega kokkamiseks. Nutikate funktsioonide ja kaasaegse tehnoloogiaga on see suurepärane valik igasse kööki. Eriti kasulik on see neile, kes väärtustavad kiiret ja efektiivset toiduvalmistamist ning soovivad oma kodumasinate juhtimist lihtsustada.

• FlexInduction  – paindlikum pliidiala suurte pottide ja pannide jaoks
• Home Connect - ühendatud koduseadmed lihtsustavad igapäevaelu (ainult riikides, kus pakutakse Home Connecti teenust).
• Pliidiplaadipõhine õhupuhasti juhtimine -  – õhupuhastit saab juhtida mugavalt pliidiplaadilt (kokkusobiva õhupuhasti korral)
• PowerBoost  – kuni 50% rohkem võimsust kiiremaks kuumutamiseks
• Automaatne liitmine - pliit liidab suure nõu kasutamisel kaks keeduala automaatselt üheks suureks alaks
• Seadistuse automaatne ülekandmine

FlexInduction
FlexInduction võimaldab kombineerida kaks pliidiplaati üheks ühtlaselt soojendatavaks alaks. Pliit tuvastab automaatselt nõude kuju ja asukoha. Pole vahet, kas tahad valmistada kannutäit espressot või soojendada suures ahjupannis olevat vormirooga, sinu uus pliit kuumutab igat tüüpi nõusid täpselt ja efektiivselt.

Kaugdiagnostika
See võib olla üsna stressirohke, kui koduseadmed ei tööta ettenähtud viisil. Siinkohal tuleb appi kaugdiagnostika. Helista lihtsalt Home Connecti abiliinile, et leppida kokku oma koduseadme kaugdiagnostika interneti teel. Seejärel saab Boschi klienditeenindus seadet Sinu loal distantsilt diagnoosida, tuvastada probleemi ja pakkuda välja lahenduse. Kui probleemi ei õnnestu sel moel kõrvaldada, saab kutsuda endale koju Boschi hooldustehniku, kes külastab Sind, olles varustatud kõigi vajalike osadega. Nutikas tugi ja nutikad lahendused vaid nupuvajutuse kaugusel.

PowerBoost
Kui soovid valmistada kiireid ja lihtsaid roogasid veelgi kiiremini, tuleb Sulle appi PowerBoost. See praktiline funktsioon lisab eriti kiireks kuumutamiseks võimsust. Kasuta seda oma induktsioonpliidiplaadil näiteks suurema koguse vee keetmiseks – saate teha seda kõrgeima võimsusastmega võrreldes peaaegu 35% kiiremini.

QuickStart
QuickStart-funktsioon tuvastab, kuhu oled nõu pannud, ja kuvab juhtpaneelil automaatselt vastava keeduala. Saad kohe toiduvalmistamisega alustada, valides lihtsalt soovitud võimsusastme.

ReStart
Kui midagi läheb valesti või keeb üle, lülitub pliidiplaat automaatselt välja ja salvestab viimase seadistuse. See tähendab, et saad pliidiplaadi mugavalt ära puhastada ja vaid nupuvajutusega viimati kasutatud seaded taastada.

Induktsioontehnoloogia
Induktsioonpliidiplaadid kuumutavad ainult vajalikku – panni või poti põhja. Mida see tähendab? Turvalisemat ja mugavamat kasutamist. Madalam temperatuur kaitseb nii suuremaid kui ka väiksemaid käsi põletuste eest. Lisaks sellele suudab induktsioonpliidiplaat ajada kaks liitrit vett keema kaks korda kiiremini kui tavaline klaaskeraamiline pliit ning säästab seeläbi rohkelt energiat.

 

Hob2Hood ei ole
Plaadi tüüp Induktsioon
Värv Must
Raami värv Raamita
Keedutsoonide arv 4 tk
Juhtimise tüüp Sensorjuhtimine
Laienev keeduala On
Lapselukk On
Taimer On
Kõrgus (mm) 51
Laius (mm) 802
Sügavus (mm) 522
Netokaal 15,79 kg

  • Tootja Bosch