Kategooriad

Bosch PXX895D57E

2 799 €

Osta

PXX895D57E

Seeria 8 Integreeritava õhupuhastussüsteemiga induktsioonpliidiplaat 80 cm terasraamiga pliidiplaat

Integreeritud ventilatsioonimooduliga induktsioonpliidiplaadi puhul on kombineeritud suurepäraste tulemuste saavutamiseks parim induktsioontehnoloogia parima ventilatsioonitehnoloogiaga.

Integreeritud ventilatsioonimoodul – eemaldab auru ja toiduvalmistamislõhnad otse nende tekkekohas.
DirectSelect Premium – suur ja intuitiivne puutejuhtimisega liides.
FlexInduction – paindlikumalt kasutatav pliidiplaat, mis sobib ka suurtele pottidele ja pannidele.
PerfectAir-andur – seadete automaatne juhtimine, et tagada maksimaalne äratõmme minimaalse müraga.
PerfectCook – takistab temperatuuri täpse reguleerimisega üleküpsetamist ja -keemist.

Pliit ja õhupuhasti ühes.

Integreeritud ventilatsioonimoodulis on meie parimad induktsioonpliidid viidud kokku meie parimate õhupuhastitega. Kuna õhupuhasti on pliidi pinna sisse ehitatud, kõrvaldab see toidulõhnad ja auru sealsamas, kus need tekivad. Nii pole sul eraldi õhupuhastit tarvis ja vabaks jäänud ruumi saad paigutada köögikappe või kasutada seda köögile avaruse lisamiseks.

Puuteala on tavalisest laiem.

DirectSelect Premium on 30 cm laiune puuteekraan, mis tagab sulle täieliku kontrolli. Ruumikas disain ja lihtsastiloetav tekst muudavad pliidi seadistamise äärmiselt mugavaks. Pliidiplaatide valimine, temperatuuri reguleerimine ja muud valikud on vaid puudutuse kaugusel. Kui pliit välja lülitada, kaob kogu liides ning sinu köök näeb taas elegantselt minimalistlik välja.

Paindlike kasutusvõimalustega induktsioonpliit.

FlexInduction võimaldab kombineerida kaks pliidiplaati üheks ühtlaselt soojendatavaks alaks. Pliit tuvastab automaatselt nõude kuju ja asukoha. Pole vahet, kas tahad valmistada kannutäit espressot või soojendada suures ahjupannis olevat vormirooga, sinu uus pliit kuumutab igat tüüpi nõusid täpselt ja efektiivselt.

Eemaldab automaatselt ebameeldivad lõhnad

Kes ei sooviks pühendada kogu oma tähelepanu toiduvalmistamisele, ilma et peaks ventilatsiooni pärast muretsema. Meil on selleks lahendus! Uus PerfectAir-andur jälgib pidevalt õhukvaliteeti ja reguleerib võimsusastet automaatselt vastavalt aurule ja lõhnadele, tehes seda püsivalt, täpselt ja eraldiseisvalt seadistatud võimsusest. Samal ajal vähendab see mürataset, aktiveerides ainult minimaalselt vajamineva äratõmbevõimsuse. Kui olete toiduvalmistamise lõpetanud, jätkab puhur töötamist, kuni kõik ebameeldivad lõhnad on õhust eemaldatud.

On aeg põhja kõrbenud toit unustada.

Praadimisel on õige temperatuur põhiline. Liiga kõrgel kuumusel võib isuäratav praelõik liiga kiiresti läbi küpseda või hoopis kõrbema minna. PerfectFry-andur jälgib pidevalt panni temperatuuri, et toidu põhja kõrbemist vältida. Vali viie eelseadistatud temperatuuri vahel, et saavutada iga kord täiuslik tulemus.

Kaugdiagnostika – nutikamalt serveeritud tugi

See võib olla üsna stressirohke, kui koduseadmed ei tööta ettenähtud viisil. Siinkohal tuleb appi kaugdiagnostika. Helistage lihtsalt Home Connecti abiliinile, et leppida kokku oma koduseadme kaugdiagnostika interneti teel. Seejärel saab Boschi klienditeenindus seadet teie loal distantsilt diagnoosida, tuvastada probleemi ja pakkuda välja lahenduse. Kui probleemi ei õnnestu sel moel kõrvaldada, saab kutsuda endale koju Boschi hooldustehniku, kes külastab teid, olles varustatud kõigi vajalike osadega. Nutikas tugi ja nutikad lahendused vaid nupuvajutuse kaugusel.

 

 

Energiaklass

B

Home Connect

Jah

Laius

80 cm

Toote mõõdud (KxLxS)

22.3 x 81.6 x 52.7 cm

Värv

Must

Serie

Serie | 8

Raamitüüp

Raamitu

Õhuringlus

Muudetav

Asendite koguarv

4

  • Tootja Bosch