Kategooriad

Olympus OM-D E-M5 Mark III + 12-45mm Pro Kit Silver

1 395 €

Osta

E-M5 Mark III+12-45mm

Põhiinfo

  • 20,4-megapiksline Live MOS sensor
  • 3-tolline kallutatav ja pööratav puutetundlik ekraan
  • 5-teljeline pildistabilisaator, kuni 6,5 stoppi
  • DCI 4K 4096 × 2160 24p videosalvestus
  • Tolmu- ja pritsmekindel korpus

Linnadžunglis, kõrgel üleval või tänavatel, päevavalgel või öise taeva all, vihmastes tingimustes või mitte. Olympus OM-D E-M5 Mark III tuleb selle kõigega toime. Sellel, kui kaugele saad minna, pole peaaegu mingeid piiranguid. Kompaktse ja kerge vormiga saad kogukama varustuse ahelatest vabaks murda.

Hämmastav kompaktsus
Erinevalt teistest selle klassi kaameratest, on Olympus OM-D E-M5 Mark III kaameral kerge kaal ja kompaktsed mõõtmed, mida vajad, et end vabaks murda. Kogu Olympus süsteem on palju väiksem kui konkurentide oma. Jäädvusta maailm sellisena nagu seda näed. Kasuta just sellist objektiivi nagu sinu stiil nõuab – E-M5 Mark III süsteem jääb alati kompaktseks.

Suurepärane pildikvaliteet
Olympus OM-D E-M5 Mark III kaamera võimas sensor, mis tagab selged pildid, nii ringi liikudes kui ka pimedamates kohtades jäädvustades, on loodud töötama spetsiaalselt koos võimsa pildistabilisaatoriga (IS). Peegeldusvastane AR-vääristus vähendab helkide ja varikujutiste teket otse sensoril.

Keresse integreeritud pildistabilisaator
E-M5 Mark III kaamerasse integreeritud pildistabilisaator pakub kuni 5,5 stoppi jagu kompensatsiooni, mis tähendab, et miski ei takista sind välja minemast ja maailma jäädvustamast. Kasutades sellist ühilduvat objektiivi nagu M.Zuiko Digital ED 12–100mm F4 IS PRO, tagab Sync IS funktsioon kaamera ja objektiivi täiusliku koostöö, et tagada kuni 6,5 stoppini ulatuv korrektsioon.

Võimas autofookus
Tänu risttüüpi paigutusel 121 punktile ja sensoripealse faasituvastusega autofookusele suudab E-M5 Mark III vastata kõikidele sinu fotograafilistele vajadustele. Isegi mustrid ja liikuvad subjektid saavad kiiresti ning täpselt jäädvustatud.

Näo- ja silmatuvastus
Portreefotode tegemiseks või lihtsalt enda ümber olevate inimeste jäädvustamiseks on E-M5 Mark III kaameral võime automaatselt tuvastada inimeste nägusid ja silmi. Tulemuseks on täpne fokuseerimine sinu subjektile päästiku vabastusnupu igal vajutamisel.

C4K video
Ultrakõrge C4K (4096 x 2160) resolutsiooniga videoformaati kasutades, on videograafide käsutuses praeguse aja kõige kõrgem salvestusresolutsioon ja lisaks ka suurem vabadus järeltöötluse tegemisel.

Avasta uusi perspektiive
Kuna puutetundlikku LCD ekraani saab igas suunas pöörata, saab filmimisel vabalt kasutada loomingulisi nurki. Kontrolli mikrofoni ja ajakoodi LCD ekraanil või kasuta digitaalset loodi.                                                                                      

  • Tootja Olympus