Kategooriad

Sony a7 II Body Black

869 €

Osta

Sony a7 II Body Black

  • 5-teljeline keresisene stabilisaator nii filmimiseks kui fotode tegemiseks
  • Kasuta ükstapuha millist objektiivi koos stabilisaatoriga
  • 24,3 megapiksline täiskaader sensor koos vahedeta kiibil olevate läätsede disainiga
  • Hübriidne autofookus koos faasi-ja kontrastituvastusega tehnoloogiaga; 30% kiirem, kui a7
  • Kõrge kontrastiga 2,4 megapiksliga OLED elektrooniline pildiotsija
  • 50Mbps XAVC S FullHD 1920×1080 50p videosalvestus ning HD 1280×720 100p salvestus
  • Ühenda nutiseadmega kasutades WiFi ning NFC ühendust
  • Juhi kaamerat süle- või lauaarvutist
"Sony on taaskord ühe väga korraliku pildimasinaga maha saanud. Tõsi, tegu ei ole just parima valikuga näiteks spordi või eluslooduse pildistajale – siin jääb a7 II-e jälgiv autofookus veidi aeglaseks. Samuti tasuks pigem a7s-i poole kiigata, kui kaamera ostetakse peamiselt videotöödeks. Võib-olla väikese liialdusega, aga põhimõtteliselt kõigi muude (foto)tööde jaoks on Sony a7 II väga aus valik."


Maailma esimene 5-teljeline keresisene stabilisaator täiskaader sensoriga kaameras
Võimekas stabilisaator, mis kompenseerib viit erinevat liikumist - horisontaalne ning vertikaalne liikumine, kalle üles-alla ning külgedele ja ka kaamera pööre. See on lausa kolm liikumissuuna kompenseerimist enam, kui klassikaline kahe suuna kompenseerimine. 5-teljeline stabilisaator suudab niimoodi siluda videoid ka siis, kui sa filmid kõndimise ajal või lausa joostes.
Keresisese stabilisaatori üheks suureks eeliseks on ka see, et stabilisatsioon toimib ükstapuha millise objektiiviga. Olgu selleks siis mõni Sony E bajonetiga hübriidkaamera objektiiv, A-bajonetiga objektiiv või hoopis mõni vanem täismanuaalne klaas. See isegi täiendab neid objektiive, millel on juba stabilisaator sisse ehitatud.

Täiskaader, 24,3 megapikslit
Hübriidkaamerad on arenenud tohutult võrreldes esimeste üllitistega ning Sony a7 seeria on selle kõige paremaks tõestuseks. 24,3 megapikslise täiskaader (~36×24 mm) sensoriga, mille tundlikkus on ISO 100-25600 (laiendatav kuni ISO 50) ei jää sa kusagil hätta. Sellel sensoriga pildid on eriti ilusa gradatsiooniga, suure värvisügavusega ning väikese müraga. Lisaks võimaldab BIONZ X pildiprotsessor pildistada kuni 5 kaadrit sekundis sarivõtet või talletada kõrge, 50 Mbps andmetihendusega XAVC S videoid.

Kiire hübriidne autofookus - 30% kiirem kui eelmine põlvkond
Sony a7 II kasutab eelmise põlvkonna Sony a7 hübriidkaamera jaoks välja töödatud hübriidset autofookust, millel on 117 faasituvastusega ning 25 kontrastituvastusega teravustamispunkti. Samas on sellel autofookuse mehhanismil uuendatud juhtealgoritmid, mistõttu on see ligi 30% kiirem ning oluliselt parendatud jälgiv teravustamine.

Sony E-bajonetiga objektiivid
Kasuta pidevalt laienevat Sony E-bajonetiga objektiivide valikut, kaasa arvatud Sony G seeria ning Zeiss objektiive. E-bajonetiga objektiivid sobivad suurepäraselt videosalvestuseks, kuna nende "videosõbralikud" funktsioonid, nagu sujub teravustamine, elektrooniline suum ning ülivaikne ava juhtimine teevad videograafi elu palju lihtsamaks.

Kontrastne 2,4 megapiksline OLED elektrooniline pildiotsija
Soovid juba filmides või pildistades näha, kuidas kaader talletatakse? See on imelihtne tänu 2,4 megapikslisele OLED pildiotsijale, mis loomutruult kuvab kogu vajaliku info fotograafile/videograafile. Pildiotsijal on 100% kaadri kattuvus, hea värviedastus ning kiire kaadrisagedus - lihtsalt veel parem, kui optiline pildiotsija.

FullHD XAVC S videosalvestus kuni 50 Mbps
Lisaks AVCHD ning MP4 videosalvestusele on a7 II sees kasutusel ka kõrge andmetihedusega XAVC S formaat. See on loodud spetsiaalselt mugavaks järeltöötluseks ning videote korrigeerimiseks, samas hoides faili mahud madalamal.
Kaamera salvestab FullHD (1920×1080) videoid 50, 25 ning 24 kaadrit sekundis otse videokaardile või välisesse videosalvestajasse üle HDMI. Lisaks saab videosalvestuse lülitada APS-C formaadis kaadrialale või hoopis kõrgemale, 120 kaadrit/sek kaadrisagedusele kasutades HD (1280×720) formaati ning vaadata videoid hiljem 5× aeglasemalt (24 kaadrit/sek) luues aegluubis video efekti.

3-tolline kallutatav ekraan teeb kadreerimise lihtsaks
Kallutatav 3" (1,229 miljonit pildipunkti) ekraan teeb piltide tegemise ning videote salvestamise lihtsamaks. Tõsta kaamera üles ning kalluta ekraan alla, filimides niimoodi rahvamassist kõrgemalt. Või hoopis keera ekraan üles ning vii kaamera lilleõie kõrvale - enam ei pea kõhuli mudas roomama. Tänu WhiteMagic tehnoloogiale on ekraanil olev info selgelt nähtav ka ereda päikese käes.

Ühenda nutiseadmega kiirelt ja lihtsalt, kasutades NCF'd
Vaata ning jaga faile otse tahvelarvutist või nutitelefonist ilma, et peaks kaablite või keeruliste menüüdega pead vaevama. Tänu sisseehitatud NFC moodulile saab ühenduse luua lihtsalt - ainult pane seadmed vastastikku ning ühendus luuakse automaatselt. Kui sinu nutiseadmel puudub NFC, siis saab ühenduse luua käsitsi kasutades WiFi võrku. Lisaks saab nutitelefoni või tahvelarvutit kasutada kaamera juhtimiseks.

Ühenda kaamera oma arvutiga ning juhi seda kaugelt
Remote Camera Control funktsioon võimaldab a7 II kaamerat juhtida otse arvutist, kasutades microUSB kaablit. Niimoodi saab fotograaf stuudios olles teha arvuti tagant tõusmata pilte või videot imelihtsalt.                                                                                      
  • Tootja Sony