Kategooriad

Sony a7 IV Body

2 448 €

Osta

Sony a7 IV Body

  • 33-megapiksline R CMOS täiskaadersensor
  • Kuni 10 kaadrit/sek RAW sarivõte
  • 759 faasi- & 425 kontrastituvastusega teravustamispunkti
  • Keresisene stabilisaator, kuni 5,5-stoppi
  • Täiskaader 4K 30p video, oversampled 7K videost
  • 4K 60p 10-bit 4:2:2 video Super35 formaadis
  • H.265 koodek ja S-Cinetone värviprofiil
  • Kaks mälukaardipesa (1x CFe A/UHS-II, 1x UHS-II SD)


Täiesti uus 33-megapiksline tagantvalgustusega CMOS sensor
Täiskaader Exmor R™ CMOS-sensor tagab silmapaistva kiiruse ja suurepärase pildikvaliteedi. Vaskjuhtmete kasutamine aitab kaasa suuremale edastuskiirusele ja kiiremale AD-konversioonile, samas võimaldab uus sensor 10-bitist 4:2:2 4K-salvestust kuni 60 kaadrit/sek. Sensor tagab ka parema värvide reprodutseerimise, madala müratasemega jõudluse kogu ISO tundlikkuse ulatuses, 15-astmelise dünaamilise ulatuse ning suurema teravustamistäpsuse.

Kuni 8× võimekam pilditöötlusprotsessor
BIONZ XR pilditöötlusprotsessoril on eelmise protsessori omast kuni kaheksa korda rohkem jõudlust. See minimeerib latentsusaega, parandab märkimisväärselt reaalajas töötlemise võimekust nii filmide kui ka fotode jaoks. Protsessor töötleb fokuseerimist reaalajas, pildituvastust ja pildikvaliteedi kohandamist, käsitledes samal ajal ka andmeedastust, kasutajaliidest ja muid kaamera toiminguid.

4K 60p salvestus, 4:2:2 10-bitine salvestus
α7 IV pakub muljetavaldavat valikut videosalvestusvõimalusi. Full pixel readout süsteem võimaldab 4K 60p salvestust ja 4K-videote salvestamisel 30p annab täiskaader 7K üle salvestamine suure eraldusvõimega ja väga detailse 4K video. 10-bitist 4: 2: 2 videot saab salvestada sisemiselt, võimaldades täiuslikumaid, loomulikumaid gradatsioone ja suuremat töötlemisvabadust. XAVC HS ™ failivorming tagab MPEG-4 AVC/H.264 kodeerimise efektiivsuse ligikaudu kaks korda.

Sujuvam renderdamine 10-bitise HEIF-salvestusega
Sony a7 IV pakub lisaks tavapärastele RAW- ja JPEG-vormingutele ka HEIF (High Efficiency Image File) kodeeringut. Sujuvad 10-bitised gradatsioonid pakuvad taeva ja portreeobjektide realistlikumat reprodutseerimist ning 10-bitise sügavuse kasutamine minimeerib redigeerimisel pildikvaliteedi halvenemise. 

S-Cinetone™ värviprofiil
Sony α7 IV toetab S-Cinetone värviprofiili, mis põhineb VENICE CineAlta kaamera arendamise käigus omandatud teadmistel. See välimus vastutab ilusate nahatoonide eest, mille eest Cinema Line kaamerad nagu FX9, FX6 ja FX3 on laialdaselt tunnustatud. See pakub loomulikke kesktoone, mis tagavad naturaalse välimusega nahatoone.

Keresisene 5-teljeline stabilisaator
Sony a7 IV hübriidkaameral on ka korralik keresisene stabilisaator. See 5-teljeline stabilisaator stabiliseerib kaamera liikumist 5,5 stopi ulatuses. Keresisese stabilisaatori üheks suureks eeliseks on ka see, et stabilisatsioon toimib ükstapuha millise objektiiviga. Olgu selleks siis mõni Sony E bajonetiga hübriidkaamera objektiiv, A-bajonetiga objektiiv või hoopis mõni vanem täismanuaalne klaas. See isegi täiendab neid objektiive, millel on juba stabilisaator sisse ehitatud.

Active Mode lisab stabilisaatorile võimekust
Tuginedes uuele ülitäpsele keresisesele stabilisaatorile, gürosensoritele ja optimeeritud pildistabilisaatori algoritmidele, pakub kaamera Optical SteadyShot aktiivrežiim lisastabiilsust mida vajate käest filmimisel isegi 4K lahutusvõimega. Selline stabiilsus annab võimaluse kasutada ära Sony a süsteemi kompaktsust.

Kiire hübriidteravustamine täiustatud kiiruse, täpsuse ja jälgimisega
Kasutades faasituvastuse ja kontrastituvastava automaatteravustamise kombinatsiooni, fokuseerib kaamera isegi väikestele objektidele või inimestele, kes poseerivad öise tausta ees. Lai ja tihe automaatse teravustamise ala katab 759 faasituvastuspunktiga umbes 94% pildialast nii fotode kui ka videote salvestamisel, samal ajal kui kontrasti tuvastamise automaatteravustamise süsteem kasutab 425 punkti. Seda tohutut andmekogu analüüsib uusim võimas töötlusmootor reaalajas, et saavutada AF-süsteemi muljetavaldavad tulemused.

Pööratav ja kallutatav LCD-ekraan tagab suurema vabaduse pildistamisel
Suur, 3,0-tolline 1,03-megapiksline puutetundlik LCD-ekraan pakub piisavalt heledust selgeks vaatamiseks välitingimustes. Pööratava nurgaga mehhanism võimaldab paindlikku positsioneerimist ja kadreerimist.

CFexpress Type A mälukaartidega ühilduvat pesa
Uuel Sony a7 IV kaameral on kaks mälukaartipesa, millest üks ühildub nii CFFexpress Type A kui ka SDXC/SDHC UHS-II mälukaartidega. CFexpress Type A mälukaart on järgmise põlvkonna standarditele loodud ja pakub kiiret lugemis- ja kirjutamiskiirust. Nii on võimalik kaamera buffer kiiresti tühjendada.

Uus puutetundlik menüü
Vastates profifotograafide ja videograafide soovidele, on menüü ülesehitus loodud selliselt, et kasutajad saaksid tõhusamalt töötada. Menüü sakid asuvad ekraani vasakus servas, paremal aga valitud vahekaardiga seotud parameetrirühmad ja parameetrid. Koos saab kuvada kuni kolme taset, mis muudab menüü struktuuri paremini nähtavaks. Puutetundlikud menüütoimingud võimaldavad kiiret ja intuitiivset juhtimist.

Reaalajas otseülekanne USB-ühenduse kaudu
Otseülekanne on sama lihtne kui USB-ühenduse kaudu arvutiga ühendamine. Saate valida nelja erineva väljundvormingu vahel, sealhulgas suure eraldusvõimega 4K video. Saate valida, milline konfiguratsioon on praeguste võrgutingimuste ja kasutatavate seadmete jaoks parim ning saadaval on ka samaaegne sisemine salvestamine, mis annab teile laia paindlikkuse mitmesuguste vajaduste rahuldamiseks.

Usaldusväärne, vastupidav konstruktsioon
Tolmu- ja niiskuskindluse maksimeerimiseks on kõikidele ühenduskohtadele ja akupesa kaanele paigaldatud täiendav tihendus. Sensori ees olev filter võngub ultraheli sagedusega 70 000 tsüklit sekundis, et sensori pinnalt tolm eemaldada. Kaamera kere on tänu magneesiumisulamist ehitusele väga vastupidav.                                                                                      

  • Tootja Sony