Kategooriad

Nikkor AF-S 80-400mm f/4.5-5.6G ED VR View full size

Nikkor AF-S 80-400mm f/4.5-5.6G ED VR

2 132 €

Osta

AF-S 80-400mm f/4.5-5.6G ED VR

Nikon AF-S NIKKOR 80-400mm f/4.5-5.6G ED VR

Kõrgetasemeline telefoto suumobjektiiv FX-formaadis ühe objektiiviga peegelkaameratega kasutamiseks.

Tänu laiale 80–400 mm fookuskaugusele ja kõrgetasemelisele optilisele disainile on see objektiiv täiuslik mitmete objektide, sealhulgas eluslooduse, maastike ja spordiürituste pildistamiseks.

Nikoni stabiliseerimissüsteem laseb pildistada kuni neli sammu väiksemate säriaegadega, võimaldades käest pildistamisel stabiilseid pilte mis tahes fookuskaugusel. Neli ED-klaasist (eriti madala dispersiooniga klaasist) ja üks Super ED-klaasist (ülimadala dispersiooniga klaasist) elementi korrigeerivad kromaatilist aberratsiooni ja selliseid optilisi värvidefekte, mis tekivad suurema fookuskaugusega pildistamisel.

  • FX-formaadis telefoto suumobjektiiv: fookusulatusega 80–400 mm (120–600 mm, kui kasutada koos Nikoni DX-formaadis ühe objektiiviga peegelkaameraga).
  • Suurepärane optiline võimekus: neli ED-klaasist (eriti madala dispersiooniga klaasist) elementi ja üks Super ED-klaasist (ülimadala dispersiooniga klaasist) element aitavad korrigeerida kromaatilist aberratsiooni ja selliseid optilisi värvidefekte, mis võivad tekkida suurema fookuskaugusega pildistamisel.
  • Nano kristallkate: vähendab tõhusalt varikujutisi ja helklust isegi tagantvalgustusega oludes.
  • Stabiliseerimissüsteem (VR): tavalise, aktiivse ja statiivirežiimiga. Vähendab kaamera rappumist ja võimaldab pildistada kuni neli korda pikema säriajaga.
  • Silent Wave mootor(SWM): võimaldab kiiret, vaikset ja täpset automaatset teravustamist.
  • Kolm teravustamisrežiimi: A/M (automaatne teravustamine käsitsi reguleerimisega, AF prioriteet), M/A (automaatne teravustamine käsitsi reguleerimisega, MF prioriteet) ja M (käsitsi teravustamine).
  • Automaatne teravustamine telekonverteriga: automaatne teravustamine töötab isegi siis, kui 1.4x telekonverter on ühendatud f/8-objektiiviga ühilduva kaameraga.
  • Teravustamispiiri lüliti: FULL ja ∞-6m, mis võimaldab vähendada teravustamisaega, kui pildistad teatud kauguselt.
  • Objektiivi silindri lukk:(kui silinder on asendis 80 mm), väldib see silindri pikenemist omaenda raskuse all, kui objektiivi ei kasutata.
  • Eemaldatav statiivijalg:komplektis.

Tehnilised andmed

Vaatenurk

30° 10′ kuni 6° 10′ (20° kuni 4° Nikon DX-formaadiga)

Maksimaalne taastamise suhe

Umbes 1/5 k.

Objektiivi konstruktsioon

20 elementi 12 rühmas (sh 4 ED-klaasist objektiivielementi, 1 Super ED-klaasist objektiivielement ja nanokristallkattega objektiivielemendid)

Maksimaalne diafragma

f/4,5–5,6

Minimaalne diafragma

f/32–40

Läbimõõt x pikkus (kaugus objektiivist)

Umbes 95,5 mm suurim läbimõõt × 203 mm (kaugus kaamera objektiivi kinnitusäärikust)

Kaal

Umbes 1570 g (3,5 naela) koos statiivikraega. Umbes 1480 g (3,3 naela) ilma statiivikraeta.

Filtri kinnitusrõnga suurus

77 mm (P = 0,75 mm)

Fookuskaugus

80–400 mm

Komplektis olevad tarvikud:

Klõpsuga kinnituv 77 mm objektiivi eesmine kate LC-77, objektiivi tagakork LF-4, objektiivikott CL-M2, objektiivi päikesekaitse HB-65

Minimaalne fookuskaugus

AF: 1,75 m (5,74 jalga) fookustasandilt kõigis suumiasendites, MF: 1,5 m (4,92 jalga) fookustasandilt kõigis suumiasendites

Diafragma elementide arv

9 (ümardatud diafragma ava)

 

Nikon

Nikon Corporation on rahvusvaheline ettevõte, mis asub Jaapanis Tokyos. See toodab kaameraid, binokleid, mikroskoope ja mõõteriistu. Ajaloolise Apollo 15 missiooni salvestamiseks kasutati Nikoni kaameraid. 1971. aastal toetas Nikon paljusid teisi kosmoseuuringute missioone ja satelliite. Nikon on aastaid keskendunud kosmosele. Tänapäeva tootmine sõltub täpsetest mõõtmistest, mis on Nikoni eriteadmisvaldkond. Nikoni mõõdikud aitavad parandada toodete kvaliteeti, töökindlust ja ohutust, alates elektroonilistest komponentidest kuni autode ja lennukiteni välja. Meditsiiniuuringute toetamine hõlmab nii tervishoidu kui bioloogiat ning regeneratiivmeditsiini ja uuenduslike ravimite arendamist. Teadlased kasutavad Nikoni seadmeid elusate iPS-rakkude analüüsimiseks ühiskonna hüvanguks. Tehes koostööd ülikoolide ja ettevõtetega, tõstab Nikon meditsiiniuuringute profiili. See töötab pidevalt selle nimel, et parandada inimeste elukvaliteeti üle kogu maailma ning tänu uusima tehnoloogia kasutuselevõtule pakuvad peegelkaamerad laia valikut kvaliteetseid kunstilisi kaadreid, mida suudavad saavutada nii professionaalid kui ka amatöörid. Lisaks on tänapäevaste peegelkaamerate kasutamine uskumatult lihtne. Peegelkaamera on modulaarse disainiga, mis võimaldab valida esmalt kaamera keha ning seejärel seda järk-järgult laiendada ja täiendada lisatarvikutega. Peegelkaamera ostmine annab fotograafidele palju valikuvõimalusi. Saate vahetada objektiive, välklampe, pulte ja muud varustust.

  • Tootja Nikon