Kategooriad

Nikon AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8E ED VR View full size

Nikon AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8E ED VR

2 113 €

Osta

AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8E ED VR

Toote kirjeldus: Nikon AF-S 24-70mm f/2.8E ED VR

 

Kiirem. Tugevam. Stabiilsem kui kunagi varem. Tagab kõrgeima pildikvaliteedi turul, AF-S NIKKOR 24-70 mm f/2.8 ED VR E üksnes rahuldab professionaalide vajadusi.
Võeti kasutusele võimas Nikon vibratsiooni vähendamise (VR) funktsioon ja täiesti uus optiline disain muudab selle tööriista - professionaalide jaoks kõige laialdasemalt kasutatava NIKKOR sarja objektiivi - veelgi atraktiivsemaks. VR-l on kuni neli astet, mis vähendab tõhusalt kaamera värisemise tõttu tekkivat hägusust. Nikoni eksklusiivne Silent Wave mootor tagab kiirema AF-funktsiooni. Mitte ainult tugevam ehitus: fluoriidkate esi- ja tagaklaasi elementidel, peaaegu puuduvad veemärgid, tolmu ja mustust ei kogune.

See on mõeldud professionaalidele f/2,8 standard suum: Fookuskauguste vahemik 24–70 mm (DX formaadi ekvivalent: 36–105 mm). Usaldusväärne lainurk- või keskmise nurga teleobjektiiv, mida iganes te pildistate.

Kiire F / 2,8 diafragma: erakordselt kõrgekvaliteediline pildistamine vähese valguse ja ühtlase säritusega kogu suumivahemiku ulatuses.

Vibratsiooni vähendamine (VR):  vähendab kaamera värisemist, võimaldab kasutada pildistamisel kuni neli korda pikemaid säriaegu. ¹

Suurepärane jõudlus: objektiiv tagab erakordse täiskaadri heleduse ja kontrastsuse. Optiline disain kõrvaldab tõhusalt värvide moonutused ja värvide aberratsiooni ning reguleerib moonutusi kogu suumivahemikus.

Uuenduslik optiline konstruktsioon: see koosneb äsja väljatöötatud asfäärilisest ultra-madala dispersiooniga (ED) klaasist elemendist, samuti kolmest asfäärilisest läätsest, kahest ED klaasist elemendist ja suure murdumisnäitajaga (HRI) elemendist.

Nanomeetriline kristalne katea: vähendab pildi kahelinägemist ja vilgub, nii on pilt selgem.

Elektromagnetiline diafragma: suure kiirusega pildistamine tagab ühtlase ja täpsema särituse.

Silent Wave mootor (SWM): väga kiire ja vaikne automaatne teravustamine sujuva käsitsi juhtimise abil.

Vastupidav ja usaldusväärne: vastupidav ja tugev konstruktsioon intensiivseks ning nõudlikuks professionaalseks kasutamiseks.

Fluoriidkate: peaaegu puuduvad veemärgid, tolmu ja mustust ei kogune, seega jääb pildi kvaliteet täiuslikuks. See kate katab esikülje ja tagaklaasi elemendi turvaklaasiga. Be to, see kate lihtsustab klaasi puhastamist ilma pinda kahjustamata.

Lisatud: eemaldatav kate lukuga ja pehme ümbrisega.

Tehnilised andmed

  • Vaatenurk
  • Nikon peegelkaamerad ja FX DSLR-kaamerad: 84°–34°20'. Nikon DX vormingus DSLR kaamerad: 61°–22°50'
  • Maksimaalne taastumissuhe 0,28k
  • Objektiivi ehitus 20 elementi 16 rühmas (sealhulgas 2 ED klaasi, 1 asfääriline ED klaas, 3 asfäärilist läätse ja 1 HRI objektiivi element; objektiivielemendid kaetud nanomeetrilise kristalliga ja fluoriidiga)
  • Maksimaalne ava f/2,8
  • Minimaalne ava f/22
  • Läbimõõt x pikkus (kaugus objektiivi kinnitusest) Umbes 88,0 × 154,5 mm
  • Kaal: umbes 1 070 g
  • Filtri kinnitusrõnga suurus 82 mm
  • Fookuskaugus 24-70 mm
  • Komplektis olevad tarvikud: 82 mm objektiivi eesmine objektiivikork LC-82, bajonettkate HB-74, taga LF-4 objektiivikate, poolpehme ümbris CL-M3
  • Minimaalne teravustamiskaugus: 35-50 mm fookuskaugus: 0,38 m (1,2 jalga) fokaaltasandist. 24, 28, 70 mm fookuskaugused: 0,41 m (1,3 jalga) fokaaltasandist
  • Diafragma elementide arv: 9 (ümardatud diafragma ava)
  • Tootja Nikon