Kategooriad

Sony a7 III + 28-70 Kit

2 190 €

Osta

a7 III + 28-70 Kit

Sony a7 III kere
+ Sony FE 28-70mm f/3.5-5.6 OSS objektiiv
  • 24-megapiksline täiskaader tagantvalgustusega sensor
  • 693 faasi- & 425 kontrastituvastusega teravustamispunkti
  • Foto sarivõte 10 kaadrit/sek
  • 4K UHD 3840 × 2160 30p / FullHD 120p videosalvestus
  • HLG, S-Log2 ja S-Log3 pildiprofiilid
  • Aku vastupidavus kuni 610 kaadrit


Tagantvalgustusega 24-megapiksline täiskaader sensor
Sony a7 III kasutab juba tuttavat 24-megapikslist tagantvalgustusega sensorit, mis on suuteline pakkuma ülimalt kvaliteetset pilti. Sony a7 III sensor pakub suurt dünaamilist ulatust ja head võimekust toime tulla suure tundlikkusega. Lisaks on suurendatud andmeedastuskiirust kuni kaks korda.

Täielikult uuendatud pilditöötlus süsteem
Uue sensori ja pilditöötlusprotsessori koostööl on saavutatud kaamera, mis pakub kuni 15-stopist dünaamilist ulatust ja mille tundlikkus küündib kuni ISO 204 800. Uus Sony a7 III võimaldab 14-bit RAW formaadis piltide salvestamist ka sarivõttel ja vaiksel pildistamisel.

Suur hüpe autofookuse võimekuses
Sony a9 hübriidkaameralt tuttavad autofookuse algoritmid parandavad nii tervustamise kiirust, täpsust kui ka jälgimisvõimet. 693 faasi- & 425 kontrastituvastusega teravustamispunkti võimaldavad kiiret ja täpset teravustamist ka hämarates oludes. Nüüd on võimalik fookus hoida ka objektidel mis kiirelt ja ettearvamatult asukohta muudavad.

Kuni 10 kaadrit/sek sarivõte jälgiva teravustamisega
Tänu uuele katiku süsteemile ja protsessoritele on Sony a7 III suuteline salvestama kuni 10 kaadrit/sekundis ja seda kõike jälgiva teravustamise ja särimõõtmisega. Sellisel kiirusel võib salvestada järjest kas 144 JPEG faili või 89 RAW formaadis pilti. Elektrooniline katik võimaldab pildistada olukordades, kus iga väiksem heli rikuks pildi.

Selged pildid ka käest pildistades
Sony α7 III hübriidkaameral on ka korralik keresisene stabilisaator. See 5-teljeline stabilisaator stabiliseerib kaamera liikumist 5 stopi ulatuses. Kasutades Sony E-bajonetiga objektiivi, mil integreeritud stabilisaator, kombineeritakse kahe töö, pakkumaks kindlamat lahendust. Samamoodi toimib see stabilisaator ka A-bajonetiga objektiividega, kui kasutatakse seda koos ühilduva adapteriga.

4K videosalvestus
Sony a7 III hübriidkaamera pakub 4K UHD (3849 × 2160) videosalvestust. Videosalvestus toimub kogu sensori laiuselt ehk 6K lahutusvõimega ning ülejääki kasutatakse hilisemalt ära videosalvestuse kvaliteedi tõstmiseks. Selles režiimis kasutatakse nii full pixel readout süsteemi ehk reaalselt loetakse  iga pildipunkti andmed eraldi üles; kombineerides seda pixel binning vaba andmetöötlust ehk erinevate pikslite andmeid ei kombineerita ega tuletata üksteisest pildiprotsessori tasemel – tulemuseks on moonutustevaba ja detailne videoklipp. Samas on võimalik kasutada ka populaarset Super 35mm sensoriala.

Kasulikud pildiprofiilid videosalvestusel
Uus a7 III hübriidkaamera võimaldab kasutada HLG (Hybrid Log-Gamma), S-Log2 ja S-Log3 pildiprofiile. Pakkudes suuremat paidlikust järeltöötluses. Samuti suudab kaamera jäädvustada FullHD videoid kiirusel 120 kaadrit/sek kuni 100 Mbps, mis võimaldab salvestist aeglustada kuni 4 korda.

OLED Tru-Finder™
Soovid juba filmides või pildistades näha, kuidas kaader talletatakse? See on imelihtne tänu 2,35 megapikslisele OLED pildiotsijale, mis loomutruult kuvab kogu vajaliku info fotograafile/videograafile. Pildiotsijal on 100% kaadri kattuvus, 0,78× suurendus, hea värviedastus ning kiire kaadrisagedus - lihtsalt veel parem, kui optiline pildiotsija.

Usaldusväärne tolmu- ja niiskuskindel kere
Naudi muredevaba pildistamist ka rasketes oludes. Tänu spetsiaalsetele tihenditele ümber nuppude, pesade ja valikurataste on võimalik uue Sony a7 III kaameraga pildistada ka raskemates oludes.

Kaks mälukaardipesa
Kaameral on kaks mälukaardipesa. Ülemine pesa toetab SD ja Memory Stick kaarte ja alumine on mõeldud UHS-II toega kaartide jaoks. See tähendab kiiremat andmeedastust kaamera ja mälukaardi vahel.

Võimekas aku
Uus Sony α7 III tuleb täiesti tuttava Z-seeria NP-FZ100 liitiumakuga, mis on 2,2× suurema mahutavusega kui W-seeria NP-FW50 liitiumaku. Niimoodi on võimalik ühe laadimisega teha kuni 610 kaadrit.

  • Tootja Sony