Kategooriad

Bosch WGG256AMSN View full size

Bosch WGG256AMSN

872 €

Osta

WGG256AMSN

i-DOS – mõõdab automaatselt välja täpselt vajaliku koguse pesuvahendit ja vett.
AntiStain – eemaldab tõhusalt 4 levinud tüüpi plekid.
10 kg VarioDrum – piisavalt ruumi suurele hulgale pesule või kogukatele esemetele.
Automaatprogrammid – sobiv pesuprogramm vastavalt kangatüübile ja määrdumisastmele.
EcoSilence Drive™ – 10-aastase garantiiga vaikne ja energiasäästlik mootor.

Säästke vett ja pesuvahendit
i-DOS-i automaatne doseerimissüsteem aitab teil oma pesu eest parimal moel hoolt kanda. Teil on vaja vaid pesuvahendi ja loputusvahendi lahtrid täita, misjärel i-DOS-i andurid mõõdavad iga pesukorra jaoks välja täpselt vajaliku koguse pesuvahendit ja vett. Nii säästab see pesuvahendit ja ennetab mittevajalikku loputamist.
Igale plekile sobilik plekieemaldus
Tänu AntiStaini plekieemaldussüsteemile tuleb teie pesumasin või pesumasin-kuivati tõhusalt toime 4 tüüpi kangekaelsete plekkidega. See reguleerib automaatselt temperatuuri, trumli liikumist ja leotamisaega, et eemaldada jonnakad plekid täiesti automaatselt. See on parim viis rasva-/õli-, muru-, punase veini ja vereplekkide eemaldamiseks.
Eriti suur 10 kg mahutavusega trummel
Meie suur trummel jaotab vett ja pesuvahendit tsükli ajal ühtlaselt ning tõhusalt. Suur VarioDrum võimaldab teil pesta nüüd kuni 10 kg pesu – selles on piisavalt ruumi, et pesu saaks õrnalt ringi liikuda, isegi kui tegemist on kogukate esemetega, nagu voodikatted või -riided. Tulemuseks on 10 kg täiuslikult puhast pesu.
Parim viis mustust eemaldada on teha seda täisautomaatselt.
Suurepäraste pesutulemuste saavutamine on nüüd lihtne kui lapsemäng. Sinul tuleb vaid trummel täita ja start-nuppu vajutada. Masin reguleerib kõik automaatselt vastavalt sinu pesu kangatüübile ja määrdumisastmele, tagades perfektse pesutulemuse iga kord.
Garanteeritult vaikne ja pika elueaga mootor
Ärge laske pesumasinal enda õhtusööki häirida. Boschi EcoSilence Drive™ on nii vaikne, et on lihtne unustada, et see üldse töötab. See harjadeta energiasäästlik mootor on ülimalt pika elueaga ja pakume selle puhul 10-aastast garantiid.
Hügieeniline pesutulemus isegi 40 °C juures
Mõnikord ei ole puhas lihtsalt piisavalt puhas. Seetõttu töötasime välja programmi Hygiene Plus, mis hoiab temperatuuri tsükli vältel püsivana ja lisab tsüklile täiendava loputuse. Tulemuseks on hügieeniliselt puhas pesu, millest on eemaldatud 99,99% levinud mikroobidest ja seda isegi 40° juures.* * Honischi jt (2014, Rhine-Waali Ülikool) uuringu „Pesutsükli kestuse, temperatuuri ja pesuvahendi koostise mõju koduse pesupesemise hügieenilisusele“ („Impact of wash cycle time, temperature and detergent formulation on the hygiene effectiveness of domestic laundering“) kohaselt hävitab Boschi pesumasinate programm AllergyPlus 40 °C ja 60 °C juures teaduslikult soovitatud tingimustel 99,99% mikroobidest Enterococcus Hirae ja Pseudomonas Aeruginosa.

 

Pesumasina tüüp Eestlaetav
Ekraan LED
Energiaklass B
Tsentrifuugi kiirus, p/min 1600
Trumli maht, kg 10
Müra tsentrifuugimisel 74 dB
Aurugeneraator Ei
Pesemise efektiivsuse klass A
Invertermootor Jah
Valgustus Jah
Tasakaalukontroll Jah
Plekieemaldusprogramm Jah
Pesemise algusega viivitamine Jah
Lapselukk Taip
Helisignaal Jah
Sügavus 59.0 cm
Laius 59.8 cm
Kõrgus 84.8 cm
Kaal, Kg 75.9 kg
Värv Valge

  • Tootja Bosch
  • Energiaklass B
  • Maksimaalne täitekogus 10 kg
  • Müratase (dB) 74
  • Tsentrifuugi kiirus (maks.) 1600 p/min