Kategooriad

Bosch HSG856XC7

1 732 €

Osta

HSG856XC7

Kaubamärk Bosch
Netokaal 43,2 kg
Ahju tüüp Aurufunktsiooniga ahjud
Värv Carbon Must
Energiaklass A+
Uputatavad juhtnupud Ei ole
Taimer On
Lapselukk On
Ahju maht (L) 71
Ahju funktsioonide arv 12
Praetermomeeter On
Automaatsed programmid On
Kõrgus (mm) 595
Laius (mm) 595
Sügavus (mm) 548

Mahlasem kui eales varem.
Ahjuliha, -kala või -kana küpsetamisel on ajastus kõige tähtsam. PerfectRoast plusiga ei pea sa enam selgeltnägija olema, et teada, millal liha tekstuuri täiuslik on. Lihavardal on liha temperatuuri mõõtmiseks kolm mõõtepunkti. Kui vajalik sisetemperatuur on saavutatud, küpsetatakse liha lõpuni täpselt õige hetkeni, et tulemus oleks täiuslik. Andur ütleb ära isegi selle, mitme minuti pärast on liha valmis serveerimiseks. Ajastus pole enam kunagi probleem.

Küpseta igal kõrgusel ühtlaselt.
Küpsetamine muutus just palju paindlikumaks. 4D Hotair jaotab kuumust kogu ahju ulatuses kiirelt ja ühtlaselt. Lihtsalt aseta ahjuvorm või -plaat ühele neljast tasandist ja naudi iga kord täiuslikke tulemusi. Aga see pole veel kõik! Nüüd saad valmistada maitsvaid küpsiseid samal ajal neljal eri tasandil ja parimas tulemuses alati kindel olla.

Lihtne ja loogiline.
Meie intuitiivne puuteekraan ja reguleerimisrõngas muudavad ahju juhtimise lihtsaks. Ükskõik milliseid ahju sätteid soovid muuta, piisab reguleerimisrõnga keeramisest. TFT-puuteekraanilt leiad igal sammul kirja, pildid ja valitavad nupud, mis sind õiges suunas juhatavad. Nii on Sul igal ajal ahju funktsioonidest selge ülevaade.

Ahju puhastamine on nüüd imelihtne.
EcoClean Direct lubab tülika ahjupuhastuse igaveseks unustada. Ahju seinad ja lagi on kaetud mikropeente keraamiliste osakestega, mis küpsetamise või praadimise ajal õrnalt rasvatilku lahustavad. Kui ahju puhastada soovid, pühi lihtsalt ahju põhi ja klaasuks puhtaks. Optimaalseks puhastamiseks aktiveeri aeg-ajalt regenereerimistsükkel. See kauakestev kattekiht säästab su aega ja energiat.

Hõlbus vahepealne puhastamine
Kas teie ahi on vaid kergelt määrdunud ja sooviksite seda kiiresti puhastada? Selleks pange põhjaplaadile umbes 400 ml vett ja tilk nõudepesuvahendit ning seadistage sobiv kuumutusrežiim, temperatuur ja kestus. Keskkonnahoidlik puhastussüsteem pehmendab ahjuseintel olevaid toidujääke, misjärel saate need lihtsalt kiiresti lapiga ära pühkida.

Hõlpsalt sisse ja välja.
Tulikuuma toidu ahjust välja võtmine võib olla keeruline ja ohtlik. Meie ahjusiinide teleskoopsüsteem muudab selle tänu kolmel tasandil asuvatele väljatõmmatavatele siinidele lihtsamaks ja ohutumaks. Kui küpsetusrest on täies pikkuses välja tõmmatud, aitab spetsiaalne mehhanism selle lukustada ja resti kindlalt paigal hoida. Lihtne, mugav ja ohutu küpsetamine.

Uute trendide ja nõuannete varamu.
Kokandusmaailma uuendustega ühes rütmis püsimine nõuab üksjagu aega ja vaeva. Tänu Home Connectile on see nüüd käkitegu. Äpp tutvustab sulle nutitelefoni või tahvelarvuti kaudu kiiresti ja mugavalt kõiki uusimaid meetodeid. Proovi need oma köögis järele! Meisterkokaks saamine on lihtsam kui kunagi varem.

  • Tootja Bosch
  • Energiaklass A+