Kategooriad

Hotpoint-Ariston HIC 3O33 WLEG

372 €

Osta

HIC 3O33 WLEG

Energiaklass D, invertermootor, kuivatus- ja pesuklass A, mahutavus 14 nõudekomplekti, reguleeritav ülemine korv, 3D tsoonipesu, 9 pesuprogrammi,  3 resti, standardtsüklil veekulu 9,5 l, peitpaneel, viitstart, müratase 43 dB, k*l*s 82*59,8*55,5 cm

Klaasipesu. Õrn pesutsükkel kindlustab puhtad, plekkideta klaasid.

Kolmas paindlik rest. Libiseva moodulresti pinda saab vähendada 2/3 ulatuses, et mahutada suuri nõusid alumisele restile.

Flexiload süsteem võimaldab teil paindlikult paigutada oma nõusid. Pesurestide osad on kujundatud ruumi säästmiseks ja nõude efektiivseks paigutamiseks.

Flexi Zone. Uus nõudepesumasin võimaldab pesta 13, 14 või 15 nõudekomplekti. Iga konfiguratsioon on varustatud erivärviliste liigutatavate osadega, lubades nõusid lihtsalt ja efektiivselt paigutada.

Invertermootor. Tänu oma võimele muuta pöörlemiskiirust, saab invertermootor reguleerida veesurvet igal ajal. Magnetite kontrollitavad pihustihoovad suunavad vee õige survega õigel ajal õigesse kohta.Valides resti ja pesutsükli sõltuvalt nõude arvust ja mustusetasemest,

3D tsoonipesu suunab võimsad veejoad valitud pesutsooni, kindlustades täieliku puhtuse. Võite valida nii intensiivsust kui ühe kolmest restist. Nii annab 3D tsoonipesu kas 40% rohkem võimsust või 40% vähem energiakulu, kui pestase vähem nõusid.

Power Clean - seade on paigutatud nõudepesumasinate tagaossa ning see eemaldab pottidele ja pannidele külgekõrbenud toidu 32 kõrgsurvedüüsi abil. See funktsioon ei vaja lisavett.

Ühe korvi pesufunktsioon. Silmapaistev tõhusus vee kasutamisel. See funktsioon võimaldab pesta väikest nõudekogust ainult ühes restis, et teil poleks vaja oodata ära nõudepesumasina mustade nõudega täitumist. Nautige laitmatut tulemust käsikäes väikse veekuluga.

NaturalDry. Ukse automaatne avanemine programmi lõpus tagab parema ja loomulikuma kuivamise. See süsteem tagab suurema energiatõhususe ja parema kuivatustulemuse.

Vaikne talitlus. See Hotpointi nõudepesumasin on disainitud tagama laitmatut pesutulemust madalaima võimaliku müratasemega.Ressursitõhus. Säästke ressursse, kui nõudepesumasin on vaid pooleldi täis.

 

Energiaklass D
Energiakulu 85 kWh/ 100 tsükliks
Veekulu 9,5 l/tsükkel
Invertermootor Jah
Pesuprogrammide arv 9
Komplektide arv 14
Viitstart jah
Displei jah
Soola- ja loputusaine indikaatorid jah
Müratase 43 dB
Kõrgus 82 cm
Laius 59,8 cm
Sügavus 55,5 cm
  • Tootja Hotpoint-Ariston
  • Energiaklass D
  • Müratase (dB) 43
  • Nõudekomplektide arv 14