Categories:

your content here

Philips 43PUS8518

459 €

Add to cart

43PUS8518

Sina saad nautida ülimat vaatamiskogemust Philips The One televiisoriga. Sellel televiisoril on võimas pildiparandusmootor, tugi peamistele HDR-vormingutele, Google TV™ platvorm ja Ambilight 3 valgustus, mis lisab elamust.

 

• Pildiparandusmootor P5 Perfect tagab kvaliteetse pildi.
• Toetab peamisi HDR-vorminguid, mis tagavad detailse kontrasti ja värvide elavuse.
• Google TV™ platvorm pakub sujuvat ja intuitiivset kasutajaliidest.
• 4K eraldusvõimega ekraan tagab terava ja selge pildi.
• Ambilight 3 küljega valgustus loob meeldiva atmosfääri ja lisab sügavust vaatamisel.

 See, millel on Dolby Vision ja Dolby Atmos.

Dolby Visioni ja Dolby Atmose abil on teie filmide, telesaadete ning mängude pilt ja heli imelised. Vaadake režissööri soovitud ekraanipilti ja mitte pettumust valmistavaid stseene, mis on tuvastamiseks liiga tumedad! Kuulake iga sõna selgelt. Kogege heliefekte, nagu kõik toimuks teie ümber.

 
Philipsi juhtmevaba kodune süsteem koos DTS Play-Fi-ga

Saate suurepärase ja selge teleri heli otse karbist välja võttes. Kui soovite enamat, võimaldab Philipsi juhtmevaba kodusüsteem koos DTS Play-Fi-ga luua mõne sekundiga ühenduse kodus olevate ühilduvate ribakõlaritede ja juhtmevabade kõlaritega. Saate isegi luua kodukino ruumilise helisüsteemi, kasutades telerit keskkõlarina.

 
See, millel on kaasahaarav Ambilight.
 
 
See, mille välimus tekitab põnevust. Philipsi P5 pildimootor.

Philipsi pildiparandusmootor P5 tagab, et pilt on sama suurepärane kui teie lemmiksisu. Üksikasjad on märgatavalt sügavamad. Värvid on erksad ja nahatoonid loomulikud. Kontrast on nii terav, et panete tähele iga detaili. Ja liikumine on nii sujuv, et te ei kaota palli kunagi silmist, olenemata mängu kiirusest.

 
Üliterav pilt. Elamusi pakkuv vaatamiskogemus.

Olenemata sellest, mida te vaatate, saate nautida eredat, üliteravat ja erksate värvidega pilti. Lisaks ühildub see 4K UHD Ambilight teler kõigi peamiste HDR-vormingutega, nii et näete HDR-sisu voogesituse ajal rohkem detaile isegi tumedates ja heledates kohtades.

 
Õhuke teler. Tuleviku jaoks valmis.
 
 
Atraktiivne disain. Statiivi kõrgus reguleeritakse Soundbari jaoks.
 
 
Suurepärane TV heli. Ja lihtne lisada ribakõlareid või kõlareid
 
 
Armastab mängida. 60Hz, üliväike sisendviivitus, VRR, FreeSync

Ei jõua ära oodata, millal mängida saab? Teie HDMI 2.1-ga 60Hz Ambilighti teler toetab kiiret mängimist ja selle Ultra Motion Clarity režiim annab teravama ja sujuvama pildi. Lülitage konsool sisse ja ülimadala sisendviivituse seade aktiveeritakse automaatselt ja Ambilighti mängurežiim muudab põnevuse veelgi suuremaks.

 
Meelelahutus, mida te armastate, väikese abiga Google' ist.

Mida te vaadata tahate? Google TV koondab filmid, saated ja palju muud teie rakendustest ja tellimustest ning korraldab need just teie jaoks. Saate soovitusi selle põhjal, mis teile meeldib, ja saate isegi oma telefonis Google TV rakendust kasutada oma jälgimisloendi kureerimiseks liikvel olles.

 
Hääljuhtimine. Google Assistant. Töötab Alexaga
 
 
60Hz algne värskendussagedus. 120Hz Ultra Motion Clarity. 
 
  • Tootja Philips
  • Ekraani tüüp LED LCD
  • Resolutsioon 3840 x 2160 ULTRA HD
  • Diagonaal 43"
  • Energiaklass G