Kombineeritud A+ energiaklassiga auruahi.
Küpsetust saab kombineerida auruga või ilma auruta - aurutamine säilitab toidus olevad vitamiinid ja toidu lõhna ning värvid. Ahi täidetakse kuuma auruga ja otsene soojusülekanne tagab toidu kiire valmistamisprotsessi.
Retseptiraamat - sisaldab 73 automaatset retsepti (sh. 38 kombineeritud auruga küpsetamise retsepti).
Netomaht 73 L ja vepaak 1,1 L.
Ahjul on neljakordse klaasiga uks.
Leivaküpsetus programmi abil saab valmistada meelepärast leiba spetsiaalse küpsetusrežiimiga.
Kolm erinevat pürolüüspuhastuse režiimi:
Pyro Turbo - 120 minutit kesteva sügav puhastustsükli käigus kuumutatakse ahi temperatuurini 500°C. Ning sinna kogunenud rasv ja mustus põlevad ära. Mingeid kemikaale pole vaja ja ahi on peale pürolüüsi nagu uus.
Pyro Express - Puhastusprogramm kasutab eelneva küpsetusprotsessi käigus tekkinud jääksoojust ja puhastab ahju vaid 59 minutiga. Saavutatakse 50% energiasääst võrreldes tavalise pürolüüspuhastusega.
Pyro Auto - Süsteem tuvastab ahju määrdumisastme ja määrab automaatselt vajaliku puhastusprogrammi kestvuse vahemikus 90 - 135 min.
Kuivatusfunktsioon - Enam pole vaja koju osta eraldi toidukuivatit. Kõigi roogade maitse parandamiseks on De Dietrich uued ahjud varustatud kuivatusprogrammiga. Programm võimaldab kuivatada toitu temperatuuril 35-80 °C
Sabbath funktsioon - Võimalus toitu küpsetada pikka aega madalal temperatuuril. Programmi kasutatakse näiteks "rebitud liha" valmistamiseks. Võimalik valida kahe erineva küpsetusaja vahel 25h ja 75h, temperatuuril kuni 90 kraadi.