Categories:

your content here

Liebherr CBNSFC572I

1 262 €

Add to cart

CBNSFC572I

Liebherr BioFresh hoiab toidu kauem värskena. NoFrost funktsioon hoiab ära jää kogunemise, säästab energiat ja kõrvaldab vajaduse sulatamise järele. Puuteekraan võimaldab lihtsat juhtimist ning PowerCooling süsteem tagab ühtlase külma õhu jaotuse.

• DuoCooling – takistab õhuvahetust külmiku ja sügavkülmiku vahel
• EasyTwist Ice – valmista kiiresti ja lihtsalt jääkuubikuid ilma püsiva veelühenduseta
• PowerCooling süsteem – tagab külmiku kõikides osades ühtlase külma õhu jaotuse
• SuperCool – tagab optimaalse temperatuuri
• LED-valgustus
• Energiasäästurežiim

 BioFresh
Tundlik toit säilib kaua värskena ka BioFresh sahtlis. Näiteks 0 °C lähedal olev temperatuur tähendab, et liha- ja piimasahtel pakub lihale või värskele piimale ideaalseid säilitustingimusi. Tänu õhukindlale sulgurile on puu- ja köögiviljasahtlis ka kõrgem õhuniiskus – ideaalne puu- ja köögiviljade jaoks. Parim osa: kõik optimaalsed seadistused tehakse tehases.

NoFrost
Sügavkülma avades soovid näha külmutatud toitu ja kindlasti mitte jääd. NoFrost kaitseb sügavkülmiku sektsiooni soovimatu jäätumise eest, mis tarbib palju energiat ja võib olla kulukas. NoFrost tähendab, et sügavkülmiku sulatamine pole enam tüütu ja aeganõudev ning on rohkem aega muude asjade jaoks.

DuoCooling 
DuoCooling kasutab kahte täiesti erinevat jahutusringlust, tagamaks et külmiku ja sügavklülma vaheline õhk ei vahetuks. Toit ei muutu kuivaks ja lõhnad ei haju laiali. See tähendab vähem toidu äraviskamist, poodlemist, samas aga rohkem säästmist ja suuremat naudingut. 

Integreeritud SmartDeviceBox
Sinu Liebherr võib küll köögis seista, aga soovi korral saab selle igal ajal ka Internetiga ühendada. Integreeritud SmartDeviceBox avab ukse kõikidele nutika kodu eelistele. Lihtsalt ühenda see vooluvõrku, lülita see sisse ja ühenda oma Liebherr Wi-Fi kaudu võrku.

Puutetundlik ekraan
Sõrmeotsaga juhtimine: puuteekraan võimaldab Sinu Liebherri hõlpsat ja intuitiivset kasutamist. Kõik funktsioonid on ekraanil selgelt paigutatud. Näiteks õrnalt sõrmega koputades saad hõlpsalt valida funktsioone või kontrollida oma külmiku hetketemperatuuri.

EasyTwist Ice
Olgu selleks suvepäev või pidu: tänu EasyTwist Ice'ile saad kiiresti ja lihtsalt valmistada jääkuubikuid – ilma fikseeritud veeühenduseta. Lihtsalt täida paak veega, lase sellel külmuda ja seejärel vabasta valmis jääkuubikud lihtsa liigutusega – oledki valmis jahedaid jooke serveerima. EasyTwist Ice'i on lihtne puhastada ja see tagab alati hügieenilise jääkuubikute valmistamise.

BLUPerformance
Kas Sinu külmik peab olema võimas ja mugav, aga samas ka jätkusuutlik? Kui jah, siis sobib Liebherr Sulle ideaalselt. Meie BluPerformance'i tehnoloogia muudab selle tõeliselt universaalseks. See pakub tohutut mahtu ja jahutusvõimsust, kuid tarbib ka väga vähe energiat. Ja mis peamine - Sa ei kuule peaaegu midagi. Sinu Liebherr on vaatamata oma jõudlusele äärmiselt vaikne.

Kiirkülmutus 
Kas soovid oma värsket toitu külmutada vitamiine säilitaval viisil? Aktiveeri lihtsalt SuperFrost - ja sügavkülm suurendab selle jahutusvõimsust. Sel viisil püsib temperatuur külmutamata toiduainete sisse asetamisel ühtlasena. SuperFrost on ka energiasäästlik: kui Sa ei lülita funktsiooni käsitsi välja, deaktiveerub see ise automaatselt 65 tunni möödudes.

Kiirjahutus
Kas soovid, et Sinu külmkapp hoiaks optimaalset temperatuuri, isegi kui oled just päikese käes soojendatud turult sisseoste teinud? See kehtib SuperCooli puhul. Pärast aktiveerimist suurendab Sinu Liebherr oma jõudlust, kuni värske toit on sama jahe kui ülejäänud külmiku sisu. Seejärel lülitub SuperCool automaatselt välja - hiljemalt 12 tunni pärast.

Variospace
Otsid kohta, kus mitmekorruselist jäätisetorti kuni suvepeoni turvaliselt hoida? Sinu Liebherri sügavkülmikuga pole probleeme: see teab, et mõnikord vajad lihtsalt rohkem ruumi. Tänu VarioSpace'ile saad üksikud sügavkülmiku sahtlid lihtsalt eemaldada – ja voilà: siin on Sinu eriti suur hoiuruum!

Liha- ja piimatoodete sahtel
Kas soovid, et pehme vasikafilee või värske piim püsiks värskena võimalikult kaua? BioFreshi sahtlid tagavad, et see nii on. Sahtli temperatuur on 0 °C lähedal – ideaalsed säilitustingimused ka kõige õrnematele toiduainetele. Ja mis kõige parem, kõik on tehases koheseks kasutamiseks ja pikemaks värskuseks  täiuslikult kohandatud.

FlexCube
Kas soovid väikseid tuube, avatud topse või vutimune ohutult hoida? FlexCube saab selle Sinu eest parandada: selle erineva suurusega avad pakuvad ruumi suurele valikule väikestele esemetele. FlexCube'i kompaktne suurus tähendab, et saad mitu neist oma külmikusse mahutada. FlexCube on nõudepesumasinas pestav ning mahub kõikidesse Liebherri pudeli- ja purgiriiulitesse.

Eraldatav klaasist riiul
Kui hoiad karahvin või kõrget anumat külmikus, ei pruugi Sa tahta tervet klaasriiulit eemaldada. Ja miks Sa peaksidki? Sest sellel on eraldatavad klaasriiulid. Lihtsalt libista klaasriiuli esiosa tagumise poole alla. See võimaldab paigutada kõrgemad anumad ette ja jääb siiski piisavalt ruumi muu toidu jaoks.

Peorežiim
Nüüd oled valmis külaliste tulekuks, sest ka Sinu Liebherr on peomeeleolus. Niipea, kui lülitad PartyMode'i sisse, pakub see usaldusväärselt jääkülmi jooke ja täiendavat osa jääkuubikuid. PartyMode aktiveerib sellised funktsioonid nagu SuperCool ja maksimaalne jää tootmine. 24 tunni pärast naaseb Liebherr automaatselt tavapärasesse režiimi.

Öörežiim
Sinu Liebherr soovib, et Sul oleks hea uni  ja hoolitseb selle eest, et Sind ei häiritaks. Seda seetõttu, et öörezimis lülitab see kõik helid ja müra välja. Ka sisevalgustus hämardub, nii et öösel külmkapi avamisel tervitab Sind pehme valgus. Öörežiimi saad programmeerida määratud kellaaegadel automaatselt sisse ja välja lülituma.

Pudelitaimer 
Kas oled seda varem teinud? Asetanud pudeli veini jääkambrisse, nii et see kiiresti jahtuks - ja unustanud selle. BottleTimeriga ei juhtu seda enam kunagi: see tagab eriti kiire jahutuse, aktiveerides SuperFrosti. Niipea kui pudel on saavutanud optimaalse temperatuuri, tuletab Liebherr Sulle rakenduse kaudu meelde, et võtaksid selle jääkambrist välja.

Ruumi küpsetusplaadile
Kas soovid kodus küpsetatud puuviljakooki värskena hoida? Või äkki pitsa, mida hiljem edasi küpsetada? Kui jah, siis libista lihtsalt oma küpsetusplaat külmikusse - selles on piisavalt ruumi küpsetusplaadi jaoks. Tõeliselt mugav  küpsetusplaati sisse ja välja libistada, kui uks on avatud 90° nurga all.
  • Külmik

    paigaldusmeetoderaldiseisev
    külmiku liikkülmik
    sügavkülmal tärne[ * ] * * * 
     
    külmapidavus
     
    20 h
    energiaklassC
    külmutusvõimsus
     
    10 kg / 24 h
    kliimaklass
     
    SN-T
    jahekambri sulatusmeetodautomaatne 
     
    sügavkülmkambri sulatusmeetodautomaatne 
     
    energiakulu181 kWh/aastas
    funktsioonidBioFresh 
     
     , kiirjahutus 
     
     , kiirkülmutus 
     
     , NoFrost 
     
     , energiasäästurežiim, puhkuse reziim, lahtise ukse alarm
    lisafunktsioonidLED-valgustus, SmartDeviceBox, EasyTwist Ice, öörežiim, elektrikatkestuse alarm, BluPerformance tehnoloogia, pudelitaimer, ülivaikne, SabbathMode, sulgemisabi, peorežiim, ekraanilukk, eraldatav klaasriiul, VarioSpace
    veeühendus
     
    puudub
    vahetatav uksepoolsusJah
    sügavkülmkambri paigutusalumine
  • Üldised parameetrid

    displeipuutetundlik
    elektrooniline juhtimineJah
    komplektisPuhta õhu aktiivsöefilter, munarest
    müratase35 dB
    tootjaLiebherr
    ukse käelisusparema käega avanev 
     
    värvhõbedane
    energiamääruse number2019/2016
    õhus leviva müra klassB
  • Mõõtmed

    üldmaht
     
    360 L
    jahekambri maht
     
    258 L
    sügavkülmkambri maht
     
    103 L
    kõrgus201,5 cm
    laius59,7 cm
    sügavus67,5 cm
    kaal
     
    78,2 kg
  • Tootja Liebherr
  • Energiaklass C
  • Automaatne sulatus Jah
  • Külmiku Kõrgus Kõrgus 181-205 cm
  • Müratase (dB) 35