Categories:

your content here

Beko BCNA275E5ZSN

585 €

Add to cart

BCNA275E5ZSN

HarvestFresh

Loodusest inspireeritud, valguse jõul. Uuenduslik kolme värvi tehnoloogia, mis jäljendab köögiviljasahtlis öö-päeva tsüklit, mis hoiab juur- ja puuviljade vitamiine kauem.

NeoFrost Tehnoloogia

NeoFrost välistab jää tekkimise toiduainetel ja seadme sisemuses, mis tähendab, et lahtisulatamine ei ole enam vajalik. Ühes seadmes on kaks (või kolm, side-by-side-tüüpi külmikutes) sõltumatut aurustit ja ventilaatorit.

Inverterkompressor

Uuenduslikku madalal kiirusel BLDC-ventilaatoriga töötavat inverterkompressorit iseloomustab suur vastupidavus ja minimaalne müratase. See tagab madalama energiatarbimise ja toetab jahutussüsteemi. Sedasi minimeeritakse seadmes temperatuuri kõikumine (nt ukse avamisel).

Jahutamine / Integreeritavad

Uste kohapeal pööratavus

Reguleeritav ukse suund vastavalt köögi paigutusele Oma köögi kujundusega sobitamiseks valige Beko külmikud ja lisage mugavad kohapeal pööratavad hinged, et saaksite paigaldamisel valida ukse avanemise suuna. See on teie valik, avardage oma köögi võimalusi.

Everfresh+

Ostame tavaliselt rohelisi köögivilju suuremates kogustes, sellepärast kipuvad need sageli külmikus riknema. Köögiviljade värskuse pikendamiseks projekteeris Beko uue kambri. Everfresh+. Tänu spetsiaalsete kanalite läbi siseneva õhuniiskuse ideaalsele reguleerimisele ning kambri konstruktsioonile pikeneb selles säilitatavate köögiviljade värskus kuni 30 päeva.

LED-valgustus

LED-valgustus on energiatõhusam ja tagab tavapärase valgustusega võrreldes loomulikuma valguse. See on veel üks samm keskkonnasõbralikuma maailma poole.

Fast Freeze

Suuremate toidukoguste külmutamiseks tasub valida kiirkülmutuse funktsioon, mis on vitamiinide ja toitainete säilitamiseks ideaalne. Metal Wall Metallist tagasein Metal Wall tagab parema hügieeni, esteetilise välimuse ja jahutussüsteemi tõhusama töö. Metall hoiab temperatuuri kauem ja seda on lihtsam puhastada. Teie Beko seade rõõmustab metallist sisemusega isegi pärast avamist.

Elektrooniline ekraan Yes EAN-kood 8690842621444 Juhtsüsteem (RF) Elektrooniline Jahutussüsteemi tüüp Ei Frost Mitme-tsooniline lahter 5in1 Convertibility Valgustuse tüüp LED laes Muudetava avanemise suunaga uks Yes Energiaklass (RF) D Mootori/kompressori pikendatud garantii (internet) 10 aastat Mahutavus kokku (l) 254 liters Värske toidu lahtri netomaht (l) 185 liters Külmutuskambri netomaht (l) 69 liters Päevane energiatarbimine 25 °C juures (kwh/24h) 0.517 0.0 kilograms Müratase (dbA) 32 dBA Temperatuuri tõusmise aeg (tund) 13 Sügavkülma sahtlite arv 3 Kiirkülmutuse lahtri klapp Serigraafiata Jäämasina tüüp IceBox Jääkastide arv 1 EverFresh+ Yes Juur- ja puuviljasahtlite arv 1 Täislaiuses ukserestide arv 3 Veiniriiuli tüüp 54cm wine rack (RO) Munarestide arv 1 Munaresti tüüp 06 muna mahutavus Sügavus - pakendamata (cm)(z) 54,5 sentimeetrit Laius - pakendamata (cm)(x) 54,0 sentimeetrit Kõrgus - pakendamata (cm)(y) 177,5 sentimeetrit Kaal - pakendamata (kg) 61,000 kilogrammi SAP-kood 7523020047

  • Tootja Beko
  • Energiaklass D
  • Automaatne sulatus Jah
  • Külmiku Kõrgus Kõrgus 161-180 cm
  • Müratase (dB) 32