Categories:

your content here

Whirlpool SP40801EU1

638 €

Add to cart

SP40801EU1

Kaubamärk Whirlpool
Tüüp Sügavkülma osa all
Paigaldus Kappi
Integreerimisviis Siinidega
Energiaklass A+
Üldmaht, netto ( l ) 400
Jahekambri maht, netto ( l ) 299
Sügavkülmkambri maht, netto ( l ) 101
Külmutusvõimsus (kg/24h) 4,5
Külmapidavus (h) 26
Juhtimine Elektrooniline
NO FROST Ei ole
Kiirkülmutus On
Vahetatav ukse/uste poolsus On
Müratase (dB) 35
Kõrgus (mm) 1935
Laius (mm) 690
Sügavus (mm) 545

FRESHCONTROL
Kauem värske. Ainulaadne 6th SENSE Fresh Control tehnoloogia kohandab sügavkülmikus dünaamiliselt niiskust ja temperatuuri kauem kestva (tavalisest kuni 4 korda kauem kestva) värskuse tagamiseks.

STOPFROST
1-minutine sulatamine 1 kord kuus. Unustage StopFrost süsteemiga jää teke teie toidule sügavkülmiku seintele. Seadme sulatamiseks võtke sellest lihtsalt jääkoguja välja ja loputage seda minut aega jooksva kraanivee all.

TEMPERATUURIALARM
Disainitud teile meelerahu tagama. Temperatuurialarmi funktsioon hoiatab teid külmiku sisetemperatuuri soojenemisel, aidates nii vältida toidu võimalikku riknemist.

FRESH BOX
Loob ideaalsed tingimused puu- ja köögiviljade säilitamiseks.
Sahtel puu- ja köögiviljade säilitamiseks.

KIIRE JAHUTAMINE
Kiire jahutamine. Külmiku sisetemperatuur langeb viivitamata, kui panete sellesse uut toitu. Sisseehitatud andurid kohandavad automaatselt jahutamistemperatuuri madalat energiatarvet ja tavalisest kauem kestvat värskust tagades.

ELEKTROONILINE JUHTSÜSTEEM
Absoluutselt perfektne talitlus. Sellel Whirlpooli külmik-sügavkülmikul on elektrooniline juhtsüsteem, mis tagab parameetritele alati korrektsed sätted, kindlustades nii laitmatu talitluse ja temperatuurikontrolli.

RUUMIHALDUS
Kogu ruum, mida vajate. Selle Whirlpooli külmik-sügavkülmiku uuenduslik disain tagab teile kogu ruumi ja paindlikkuse, mida vajate oma toidu ja jookide mugavaks ja lihtsaks säilitamiseks.

VENTILATSIOON
Sellel Whirlpooli külmik-sügavkülmikul on ventilaator, mis tagab seadmes sujuva ja ühtlase õhuvoolu parema ventilatsiooni kindlustamiseks.

  • Tootja Whirlpool
  • Energiaklass A+
  • Külmiku Kõrgus Kõrgus 181-205 cm
  • Müratase (dB) 35