Категории:

Samsung VR20M707BWD/SB

442 €

Купить

VR20M707BWD/SB

Puhastab tõhusalt raskesti ligipääsetavad kohad

Õhema korpusega, kuid imemisvõimsuses järeleandmisi tegemata. 40 korda suurem imemisvõimsus*, et imeda tolmu ja mustust vaibalt ja madala mööbli alt.

Tolmuimeja
tolmuimeja tüüp: robot-tolmuimeja
tolmukogumissüsteemi tüüp: konteiner
tolmukogumissüsteemi maht: 0,3 L
mootori võimsus: 130 W
võimsuse reguleerimine: automaatne
Toide
toide: aku
aku tüüp: Liitiumioon
Mõõtmed
laius: 34 cm
kõrgus: 9,7 cm
sügavus: 34,8 cm
kaal: 4,3 kg
Üldised parameetrid
eriomadused: Intelligent Power Control, Wi-fi kontroll, Planeerimine, Self-cleaning Brush, Easy Pass, Edge Clean Master, CycloneForce,Visionnary Mapping süsteem, Kohtrežiim, Turborežiim, Point Cleaning
müratase: 77 dB
tootja: Samsung
Puhastab tõhusalt raskesti ligipääsetavad kohad
Eriti sire, eriti võimas
Õhema korpusega, kuid imemisvõimsuses järeleandmisi tegemata. 40 korda suurem imemisvõimsus*, et imeda tolmu ja mustust vaibalt ja madala mööbli alt.
*Põhineb sisetestidel võrrelduna tavapärase Samsungi mudeliga VR10BTATBB. **Võrreldes Samsungi mudeliga POWERbot VR9000.
Skanneerib ruumi, tuvastab takistused
FullView Sensor™ 2.0
Suure jõudlusega täiustatud FullView Sensor™ 2.0 skannib ja tuvastab väga kitsad või väikesed takistused laial alal. Seade tuvastab ruumi nurgad ja puhastab need kolm korda 10% suurema imemisvõimsusega.*
*Tagab 10% suurema imemisvõimsuse kui režiimid Max, Normaalne ja Vaikne.
Puhastab hästi ka mööda seinaääri
Edge Clean Master
Edge Clean Master puhastab servad ja nurgad tõhusamalt tänu harjastega harjale, mis on esiotsale võimalikult lähedal. Kui see puutub vastu seina, langeb automaatsulgur alla, et moodustada tõke, mis võimaldab koguda rohkem tolmu.
Vähem tolmu ja karvade takerdumist harja külge
Isepuhastuv hari
Unikaalne isepuhastuv hari vähendab märkimisväärselt harjastesse kinni jääva tolmu ja karvade kogust. See kogub need harja keskele, kust neid on lihtne tolmukotti imeda.
Alati optimaalne võimsus
Toite juhtimine
Nutikas võimsuskontroll tuvastab pinna tüübi ja tekitab optimaalse imemisvõimsuse. Vaipkattelt imedes tekitab mootor suurema imemisvõimsuse, et vaibas olev tolm välja imeda.
Hoiab ära filtri ummistumise
CycloneForce
CycloneForce tagab ülima imemisvõimsuse pikaks ajaks*. See tekitab tugeva tsentrifugaaljõu, mis eraldab mustuse ja prahi välisesse kambrisse. Nii püsib filter puhas ja ei ummistu nii kiiresti.
*Põhineb sisetestidel võrrelduna tavapärase Samsungi mudeliga VR10BTATBB.
Osuta, kust puhastada
Point Cleaning™
Point Cleaning™ tekitab juhtvalguse, mida saad kasutada POWERboti juhtimiseks kindlate alade või eriti tolmuste kohtade puhastamiseks. Lihtsalt suunake valgus kuni 0,5 meetri kaugusele seadme ette ja tolmuimeja alustab valgusele järgnedes puhastamist.
Puhastab laiema ala kiiresti ja tõhusalt
Lai hari
Lai hari puhastab suuremad alad kiiremini ja tõhusamalt. Kuna selle laius on 290 mm, mis on 42% rohkem kui tavapärastel 204 mm harjadel, puhastab see suurema pinna väiksema liikumise ja lühema ajaga.
Juhi seda eemalt
Wi-Fi juhtimine
Wi-Fi juhtimine võimaldab seadet juhtida eemalt nutitelefoni rakenduse abil*. Lihtsa puudutusega saad seadme käivitada või peatada, ajastada puhastusaegu ja kontrollida puhastuse ajalugu, kui oled kodust eemal.
* Saadaval iPhone’idele ja Android-seadmetele. Vajalik on Wi-Fi ühendus.
Kaardistab ja leiab parimad puhastusteed
Visionary Mapping™ +
Süsteem Visionary Mapping™ Plus leiab optimaalse teekonna kiireks puhastamiseks. Seadme võimsad andurid ja digikaamera koostavad majast täieliku kaardi ning arvutavad välja kõige tõhusama puhastusteekonna.
*Põhineb sisetestidel võrrelduna tavapärase Samsungi mudeliga VR10BTATBB.
Suured rattad
Täiustatud Easy Pass™-rattad ületavad kergelt enamiku takistusi, nagu näiteks uksepiidad, nii et seade jätkab tööd, kui sind pole kohal. Korpus on nüüd põrandast 15 mm kõrgemal, mistõttu selle kinnijäämine millegi otsa on vähem tõenäoline.
Vali parim viis
Erinevatest puhastusrežiimidest saad valida parima režiimi konkreetse olukorra jaoks. Sellel on 3 puhastusrežiimi, 3 imemistüüpi, ajastamisrežiimid, mida saate eelseadistada kuni seitsmeks korraks nädalas.
Alati laetud
Automaatse laadimise funktsioon tähendab, et kui aku hakkab tühjenema, läheb tolmuimeja automaatselt dokki ennast laadima. Ja kui aku on täis, läheb tolmuimeja tagasi kohta, kus töö pooleli jäi, ja jätkab puhastamist.
Määra keelatud alad
Virtual Guard™ aitab kaitsta hinnalist mööblit, lemmikloomapesasid või teisi kohti kahjustumise eest. Aktiveeri see lihtsalt nupuvajutusega ja määra keelatud alad või koosta spetsiifiline puhastusjärjestus.
* Saadaval seeriatele VR20M705 ja VR20M707.
0,32 m/s
Puhastuskiirus (m/s)
30/60/90 min
Puhastusaeg
160 min
  • Производитель Samsung