Kategooriad

Brother F580 View full size

Brother F580

1 420 €

Osta

Brother F580

Innov-is F580 on ideaalne masin nii õmblus-, teppimis- kui tikkimistöödeks, ühendades endas parimad omadused ja kõrge kvaliteedi. Loo nimesilte, monogramme või enda poolt kujundatud pistemustreid. Lisa tikanditega värvi ja stiili oma rõivastele ning aksessuaaridele. Hõlpsalt kasutatav puuteekraan ja hulk täiustatud omadusi teevad Innov-is F580-st nii algajate kui  harrastajate lemmiku.

Värviline LCD-puuteekraan
Juhi käepäraselt masina funktsioone puutetundlikult ekraanilt.

Horisontaalne poolisüsteem
Lihtne ja kiire pooli paigaldamine, vaikne ja vibratsioonivaba õmblemine. Tänu läbipaistvale pooli kattele märkad aegsasti pooliniidi lõppemist poolilt.

241 õmblusoperatsiooni
Innov-is F580-st leiad rikkaliku valiku tarbe- ja kaunistuspisteid, mille hulgas on 10 erinevat 1-etapilist nööpauku, peitõmblused, overlokõmblused, lapitöö- ja teppimisõmblused jms., lisaks viis erinevat tähestikku (suur- ja väiketähed) ning numbrid. Kasuta võimalust õmbluseid peegelpildiks pöörata, üksikuid pistemotiive õmmelda, pisteid ja/või tähti omavahel kombineerida, ise pisteid luua ning neid masina mällu salvestada. Komplekti kuuluva kaksiknõela abil õmbled efektseid kahevärvilisi õmbluseid.

Külgsuunas õmblemine
Tänu külgsuunas kanga söötmise süsteemile õmbled joonõmblust ja sik-sakõmblust neljas erinevas suunas ning kuni 40 mm laiuseid dekoratiivõmbluseid.

Kvaliteetsed õmblused
Parendatud kanga söötmise süsteem (Square Feed Drive System), presstalla surve reguleerimise võimalus ja automaatne niidipinge tagavad parima kvaliteediga pisted mistahes kangal. 

Avar õmblusala
Suur 190 mm laiune õmblusala nõelast paremal ja lisavarustusena saadaval olev abilaud teevad suurte õmblustööde, nagu lapitööde, kardinate, voodikatete jms. õmblemise mugavaks.

Vabakäesüsteem
Tänu õmblusmasina külge kinnitatavale põlvekangile tõstad ja langetad presstalda vaid põlveliigutusega. Põlvekang on eriti kasulik näiteks suurte teppimistööde juures. 

LED-valgustus
Nii nõela piirkond kui ka õmblusmasina suur tööpind on efektiivselt valgustatud.

Nõelasilma niidistaja
Lihtne ja kiire nõela niidistamine. Nõelasilma niidistaja säästab aega ja silmi, viies niidi kiirelt läbi nõelasilma.

Kiire ja täpne tikkimine
Innov-is F580 tikib kiirusega kuni 650 pistet minutis.

Suur tikkimisala
Innov-is F580 suur tikkimisala võimaldab tikkida kuni 13 x 18 cm suuruseid tikandeid. 

Lai valik tikandeid  
Vali Innov-is F580 193 kauni tikandi hulgast endale meelepärane ja vajadusel kasuta tikandi kohandamise funktsiooni, mis võimaldab hõlpsalt muuta tikandi suurust, pöörata seda kasvõi ühe kraadi kaupa, teha peegelpilt, kombineerida omavahel erinevaid motiive jms. Või leia 13 fondi hulgast endale sobilik, et tikkida nimesid, monogramme, mõtteteri jms. Võid hõlpsalt muuta teksti endale sobilikuks: muuda tähe suurust ja tähevahesid, paiguta tekst kaarele/diagonaalile või määra igale tähele erinev kirjastiil. Sinu kasutuses on ka 10 erineva kujuga raamtikandit 14 kaunistuspistega.

USB-port
Ühenda mälupulk masinal olevasse USB-porti ning laadi tikandid otse tikkimismasinasse.

Traadita võrguühendus (WLAN)
Laadi tikandid Design Database Transfer programmi (Windows) abil juhtmevabalt tikkimismasinasse või loo ühendus Artspira äpiga, millest leiad igal kuul uusi eksklusiivseid disaine ja projekte või mille abil saad joonistada lihtsaid kujundusi oma masinaga tikkimiseks.

Niidi sensorid
Innov-is F580 alumise ja ülemise niidi sensorid annavad aegsasti märku niidi lõppemisest või katkemisest.

Komplektis
4 pooli, nõelad nr. 75 ja 90, kaksiknõel, sik-saktald „J“, tõmblukutald „I“, nööpaugutald „A“, nööbitald „M“, peitpistetald „R“, äärestustald „G“, dekoratiivõmblustald „N“, aplikatsioonitald, avatud teppimistald, teflontald, paralleelõmblustald, reguleeritav lukutald, lapitöötald, lõikuriga äärestustald, ülaltsöötja, teppimisjuhik, tikkimistald „Q“, tikkimisraamid 13 x 18 cm ja 13 x 30 cm (mitmepositsiooniline), pooliniit, varras ja võrk niidirullile, niidirulli hoidjad, harutaja, käärid, augustaja, põlvekang, kruvikeerajad, puhastuspintsel, poolipesa, kõva masinakate, voolujuhe, pedaal.

liik õmblus/tikkimismasin
tüüp elektrooniline
pooli asend horisontaalne
start/stopp nupp pedaalita õmblemiseks Jah
kate kõva
eriomadused traadita võrguühendus
Tikkimismasin
fontide arv 13
funktsioonid USB-liides mälupulgale, tikandite ühendamine, automaatne siirdeniitide lõikamine
tikkimiskiirus 650 pistet/min
tikkimismotiivide arv 193
tikkimispiirkond 13 x 18 cm
Õmblused
õmbluste arv 241
õmblused dekoratiivsed õmblused, õmblused venivale kangale
tähestik 5
Nööpauk
nööpauk 1-etapiline
Nõel
nõelasilma niidistaja Jah
Presstald
fiksaatoriga presstald Jah
presstalla surve regulaator Jah
põlvekang presstalla tõstmiseks / langetamiseks
Jah Üldised parameetrid


  • Tootja Brother