Kategooriad

Brother SDX1250 View full size

Brother SDX1250

615 €

Osta

SDX1250

Skaneerimis- ja lõikamisseade Brother 

Skaneeri, konverteeri, lõika, loo! Sisene ScanCuti loomingulisse maailma - ainus hobilõikamismasin, millel on sisseehitatud skänner. Enam pole vaja šabloone ega arvutit. ScanNCut on täiesti iseseisev elektrooniline lõikamismasin. Loo ja muuda otse LCD-puutetundlikul ekraanil - võimalusi on praktiliselt lõputult.

Kuluta vähem aega töömahukale käsitsilõikamisele ja rohkem aega loomingulisusele! ScanNCut SDX1250 abil saad 600dpi sisseehitatud skänneri abil skännida mis tahes pildi või käsitsi joonise ning lõigata täpselt kujundid ja kontuurid. Kõik vaid mõne lihtsa sammuga. Kujundust saad ekraanil isegi muuta - suurenda, vähenda, peegelda, dubleeri... valikuid on lõputult.

Lõika täisautomaatse teraga kuni 3 mm paksuseid materjale - pole vaja rõhuseadistustega jännata. Automaatne tera tuvastab automaatselt materjali paksuse ja reguleerib rõhku automaatselt, välistades äraarvamist ja valesid lõikeid.
SDX1250 on varustatud 1303 sisseehitatud disaini ja 17 fondiga. Loo masina ekraanil või meie tasuta tarkvara CanvasWorkspace abil oma unikaalsed kujundused.

Laienda oma käsitööd veelgi, lisades esmaklassilisi funktsioone ja muid lisaseadmeid. Lisaks on saadaval ka täiendavad disainikollektsioonid, nagu Tattered Lace ja Disney.

  • Õmblusmasin

    liikskaneerimis-/lõikamisseade
    tüüpelektrooniline
    eriomadusedSkaneerimis-, lõikamis- ja joonistamisfunktsioon, skänner: 600 dpi, lõikab kuni 3 mm paksust materjali, värviline LCD-puuteekraan, 2 USB-porti, WiFi, SVG- ja PES/PHC/PHX- failide import, 17 fonti ja 1303 kujundit.


  • Tootja Brother