Kategooriad

Bosch KGN49VXCT View full size

Bosch KGN49VXCT

898 €

Osta

KGN49VXCT

• VitaFresh XXL <0 °C> – eriti mahukates kohandatavate tingimustega sahtlites püsib toit kauem värske.
• NoFrost – enam ei ole vaja kunagi külmikut sulatada.
• MultiAirflow’ ja läikiva viimistlusega tagasein – ühtlane jaheda ja värske õhu ringlus tagab püsiva temperatuuri.
• Täiuslik sobivus – seadme saab paigutada paindlikult otse köögimööbli kõrvale.
• LED-valgustus – selge ülevaade külmiku sisust

VitaFresh XXL <0 °C>
Ruumikas VitaFresh XXL <0 °C> süsteem pakub värskele toidule ideaalset säilituskeskkonda. Liha ja kala on võimalik hoida madalamal temperatuuril ning kohandatavate tingimustega sahtlis püsivad puu- ja köögiviljad tõeliselt värsked.

NoFrost
Unusta tülikas külmiku sulatamine. NoFrost tagab külmikus ühtlase kuiva õhu ringluse, et takistada jää kogunemist. Lõpuks ometi on jääaeg möödas ja tüütu sulatamine jääb igaveseks minevikku.

MultiAirflow ja läikiva viimistlusega tagasein
Külmiku ebaühtlane jahutus mõjutab märgatavalt toiduainete maitset ja säilivusaega. Tänu MultiAirflow ja läikiva viimistlusega tagaseinale on jahutusalas tagatud alates uksekorvidest kuni tagumiste nurkadeni ühtlane niiskustase ja temperatuur, et toit püsiks kauem värske.

Täiuslik sobivus
Saad paigutada külmiku ükskõik kuhu. Tänu täiustatud ainulaadsele läbivale kondensaatoritehnoloogiale on võimalik paigutada külmik otse köögimööbli kõrvale, kuna pole kondensatsiooni tekkimise ohtu. Lisaks võid paigaldada soovi korral kõrvuti kaks all paikneva sügavkülmikuga NoFrost-külmikut, et tekitada kogu enda värskele toidule kuni 1000 l netoruumi.

LED-valgustus
LED-valgustus aitab jahekapi sisul silma peal hoida. Pika elueaga energiasäästlikud ja täielikult integreeritud LED-valgustid täidavad külmiku sisemuse mugavalt heleda, ühtlase ja helgivaba valgusega. Enam ei jää kunagi midagi kahe silma vahele.

Automaatne superkülmutamine
Selleks et toidu puhul säiliksid vitamiinid, toiteväärtus, väljanägemine ja maitse, tuleks see külmutada võimalikult kiiresti. Automaatse superkülmutamise funktsioon võimaldab külmutada väikseid toidukoguseid kiiremini, kaitstes samal ajal juba külmutatud toiduaineid sulamise eest. Sügavkülmik tuvastab temperatuuri tõusu ja reguleerib temperatuuri selle põhjal automaatselt, et tagada parimad säilitustingimused.

Eraldi jahutusahelad
Eraldi jahutusahelatega seadmete puhul saab jahekapi ja sügavkülmiku temperatuuri eraldi reguleerida, et tagada kiirem jahutamine. Seda võimaldavad lihtsalt kasutatavad elektroonilised juhtelemendid.

SuperCooling
Aktiveeri enne poodi minemist SuperCooling-funktsioon, et langetada lühikeseks ajaks jahekapi temperatuuri ja hoida värskeid ostetud toiduaineid sobival temperatuuril. Temperatuuri saab langetada nupuvajutusega (madalaim seadistus on 2 °C). Ebavajaliku energiatarbe vältimiseks inaktiveeritakse funktsioon automaatselt umbes 6 tunni pärast.


paigaldusmeetod eraldiseisev
külmiku liik külmik
külmapidavus 18 h
energiaklass C
külmutusvõimsus 11 kg / 24 h
kliimaklass SN-T
jahekambri sulatusmeetod automaatne
sügavkülmkambri sulatusmeetod automaatne
energiakulu 178 kWh/aastas
funktsioonid
eraldi reguleeritavad jahutusringlused, kiirkülmutus, Multiflow, VitaFresh, kiirjahutus, lahtise ukse alarm, rikke alarm
lisafunktsioonid SoftStart LED-valgustus
veeühendus puudub
vahetatav uksepoolsus Jah
sügavkülmkambri paigutus alumine
Üldised parameetrid
displei LED-näidik
elektrooniline juhtimine Jah
komplektis pudelirest, 3 munaresti, jääkuubikute alus
müratase 35 dB
valmistatud Poola
ukse käelisus parema käega avanev
värv must
õhus leviva müra klass B
Mõõtmed
üldmaht 440 L
jahekambri maht 311 L
sügavkülmkambri maht 129 L
kõrgus 203 cm
laius 70 cm
sügavus 66,7 cm
kaal 90,3 kg


  • Tootja Bosch
  • Energiaklass C
  • Automaatne sulatus Jah
  • Külmiku kõrgus Kõrgus 181-205 cm
  • Müratase (dB) 35