Kategooriad

DYSON V12 Slim Absolute

595 €

Osta

V12 Slim Absolute

Laser tuvastab osakesed, mida tavaliselt ei nähta: Täpselt nurga all olev laser muudab nähtamatu tolmu kõvadel põrandatel nähtavaks – nii ei jää midagi kahe silma vahele.
Ühe nupuga toitejuhtimine: mugavaks ja pidevaks puhastamiseks vajutage toitenuppu üks kord.
Kompaktne kogu kodu puhastus: uusim Dysoni tolmuimeja tehnoloogia kompaktses seadmes, mis kaalub vaid 2,2 kg, hõlbustab puhastamist kõikjal kodus.
Klõpsatav aku: eemaldage ja asendage aku ühe nupuvajutusega ning saate kuni 60 minutiks katkematu voolu, et puhastada siin, seal ja kõikjal kodus (teise aku saab osta eraldi).
Mitmeastmeline filtreerimine: Dysoni täielikult suletud filter püüab kinni 99,99% mikroskoopilistest osakestest ja allergeenidest, mille suurus on kuni 0,3 mikronit, vabastades puhtama õhu.
Juuksekruvi die. Korjab üles pikki juukseid ja lemmikloomade juukseid. Kiiresti: sasipuntravaba kooniline harjaosa pöörab karvad otsikust eemale otse jäätmemahutisse. Mootoriga puhastus väikeste ruumide jaoks.
Piisavalt võimsust kõikjal puhastamiseks: Dysoni juhtmeta tehnoloogia mitmekülgsus muudab teie kodu puhastamise lihtsamaks. Põrandate, raskesti ligipääsetavate kohtade ja madratsite tõhus puhastus.
Laser Slim Fluffy otsik: 25 cm laiune puhastuspea, mis sisaldab pehmet nailonist ja antistaatilist süsinikkiudu, et eemaldada tolmu kõvadelt põrandatelt ja kitsamatelt kohtadelt. Otsiku madal profiil sobib paremini mööbli alla.
Kolm toiterežiimi: keskmine režiim optimaalse tasakaaluga võimsuse ja tööaja vahel. Ökorežiim pakub suuremate puhastuste jaoks pikemat kasutusaega, samas kui Boost režiim on mõeldud lühikeseks ja intensiivseks puhastamiseks.
LCD-ekraan: teatab jõudlusest reaalajas, sealhulgas sekund-sekundilise kasutusaja kuva – hooldushoiatused, toiterežiimid ja aku järelejäänud tööiga.

 

Tootja Dyson
Funktsionaalsus Kuiv imamine
Müratase 73 dB
Tolmuimeja tüüp Elektrilised harjad
Tolmu kogumismahuti tüüp 0,4
Tolmu mahuti Konteiner
Laadimise kestvus 3,3 tundi
Imemisvõimsus 150 AW
Toote kategooria Varstolmuimejad
Kaal, Kg 2.4 kg
Aku garantii 12 kuud
Pinge, V 29.4
Võimsuse reguleerimine Jah
Aku tööiga Kuni 60 H
Aku tüüp Li-ion
Otsikute arv (tk) 6
Mootori filter HEPA
Laius 25.1 cm
Värv Hall
Kõrgus 123.2 cm
Võimsus 545W
Pinge, + 29.4 V
  • Tootja Dyson