Kategooriad

Bosch PXE675DE4E

719 €

Osta

PXE675DE4E

  • DirectSelect Premium – soovitud keeduala, võimsuse ja lisafunktsioonide kiire valimine.
  • FlexInduction Zone – keedualad saab kombineerida paindlikult üheks suureks alaks, kuhu saab panna nii väikseid potte kui ka suuremaid nõusid.
  • PerfectFry – täiuslikult pruunistatud toidud tänu viie võimsusastmega andurjuhtimisele.
  • MoveMode – võimsusastmete automaatne seadistamine võimaldab keeduala eesmises osas kiiresti keeta, keskmises edasi kuumutada ja tagumises tasasel tulel podiseda lasta.
  • PowerBoost – kuni 50% rohkem võimsust, mis tagab kiirema kuumutamise.

    Kasutajaliidese uus tase

    30 cm pikkune DirectSelect Premium pakub toiduvalmistamisel esmaklassilist kasutajaliidest. See on loodud intuitiivselt lihtsaks võimsustaseme ja lisafunktsioonide valimiseks. Kuvatakse ainult teile vajalikud funktsioonid ja välja lülitatud olekus ei ole see nähtav, tagades nii pliidiplaadi puhta ja elegantse väljanägemise.

  • Pliidiplaat, millel on rohkem ruumi

    Üks pott või mitu, üksteise taga või kõrvuti – Boschi FlexInductioniga saate ise valida. Pliidiplaati on võimalik kasutada tavalise, nt nelja eraldi keedualaga induktsioonpliidiplaadina või kombineerida alad nupupuudutusega, et luua kaks suurt keeduala. Nii saate tekitada lisaruumi suurtele nõudele, näiteks röstimis- või grillpannile.

    Saavutage praadimisel parim tulemus

    Praadimisel on ülimalt tähtis õige temperatuur. Kui temperatuur on liiga kõrge, toimub isegi parima lihatüki praadimine liiga kiiresti ja on oht seda kõrvetada. Nüüd on liha praadimine imelihtne hoolimata sellest, kas eelistate seda vähe-, keskmiselt või üleküpsetatud kujul. PerfectFry-andur reguleerib praadimise ajal katkematult temperatuuri ja teeb vajalikke kohandusi.

    Valmistage toitu suurema võimsusega

    Mõnikord on toiduvalmistamisel vaja pisut lisavõimsust. Meie induktsioonpliidiplaatide täiustatud PowerBoost-funktsioon lisab võimsust, et kiirendada toiduvalmistamist. Näiteks on nüüd võimalik keeta kaks liitrit vett peaaegu 50% kiiremini kui tavalise klaaskeraamilise pliidiplaadiga.

    Salvestab valitud seadistuse

    Kui lülitate pliidiplaadi välja, salvestab see lühidalt viimati valitud seadistuse. Kui see lülitatakse lühikese aja jooksul uuesti sisse, saab viimast seadistust edasi kasutada.

    Kiirem praadimine

    PanBoost kuumutab panne ja kattekihiga potte veelgi kiiremini, ilma et peaksite muretsema liigse kuumuse tekitatava kahju pärast. PanBoost-funktsiooni saab valida hõlpsalt kasutajaliidese kaudu. Nii on teie pann röstimiseks valmis juba 30 sekundiga.

    Valmistage toitu nagu professionaalne kokk

    MoveMode muudab toiduvalmistamise intuitiivseks ja mugavaks. Varem pidite võimsusastet reguleerima, kui olite suppi just astmel 9 keetnud ja seejärel astmel 5 edasi kuumutanud ning soovisite sellel astmel 1,5 edasi podiseda lasta. Nüüd teeb selle töö teie eest ära MoveMode. MoveMode’i aktiveerimisel jagatakse keeduala kolmeks eelseadistatud võimsusastmega alaks. Teil tuleb lihtsalt nihutada pott keeduala eesmisest osast, kus toitu keedetakse, keskele, kus jätkub toidu kuumutamine, ja seejärel tagumisse ossa, kus see tasasel tulel edasi podiseb.

    Alustage toiduvalmistamist kiiremini

    QuickStart-funktsioon tuvastab, kuhu olete nõu pannud, ja kuvab juhtpaneelil automaatselt vastava keeduala. Saate kohe toiduvalmistamisega alustada, valides kiiresti soovitud võimsusastme.

  •  

  • Pliidiplaadi tüüp: Induktsioonplaat
    Pliidiplaadi materjal: Klaaskeraamiline
    Elektriliste keedualade arv: 4 induktsioonkeeduala
    Laiendatud keedualad: Piiranguteta (vasakul küljel)
    Ääristus:Roostevabast terasest raam (kitsas)
    Värv:Must
    Juhtimistüüp:Sujuv sensorjuhtimine
    Taimer:On
    Juhtimispaneeli asetsemine:Ees
    Maksimaalne ühendusvõimsus: 7,4
    Lapselukk juhtimise blokeerimiseks: On
    Jääksoojuse indikaator: On
    Toidunõu olemasolu tuvastamine: On
    Stop&Go-funktsioon: On
    Automaatne väljalülitumine: On
    Kiirkuumutamise funktsioon (Booster): On
    Mõõtmed (kõrgus x laius x sügavus): 5,1 x 60,6 x 52,7

     
  • Tootja Bosch