Kategooriad

Whirlpool FTM1082 View full size

Whirlpool FTM1082

419 €

Osta

FTM1082

FRESHCARE+

Hoolitseb, et teie riided püsivad värsked kuni 6 tundi pärast tsükli lõppu. Uuenduslik FreshCare+ süsteem hoolitseb teie kuivatis olevate riiete eest intelligentse õrna temperatuurikontrolli ja trumli liikumisega, hoides riided värsked ja vältides halva lõhna teket. FreshCare+ töötlus tagab tõepoolest värskema pesu ja meelerahu koguni tunde pärast tsükli lõppu. FreshCare+ töötlus pärsib peamiste halva lõhna allikate (kuivatis) vohamist kuni 6 tundi pärast kuivatustsükli lõppu. See ei sobi kasutamiseks koos õrnpesule mõeldud programmide ning kuivustaseme sätetega "eriti kuiv" ja "kapikuiv".

TRUMMEL

Selle kuivati trumlil on eriline kuju ja tõukurid, mis on disainitud tagama suurepärast kuivatustulemust ja kõikide riiete ideaalset hooldust.

8 KG MAHUTAVUS

Kogu ruum, mida vajate. See Whirlpooli 8 kg mahutavusega trumliga kuivati tagab teile kogu ruumi, mida oma pesu jaoks vajate.

VÄGA VAIKNE

Nautige vaikust. See Whirlpooli kuivati on disainitud tagama laitmatut tulemust väga madala müratasemega, et saaksite nautida täiendavat rahu ja vaikust.

A++ ENERGIATÕHUSUSE KLASS

Veel suurem energiatõhusus. See Whirlpooli A++ energiatõhususe klassi kuivati tagab teile laitmatu tulemuse väga madala energiatarbega.

ehnilised andmed

Kategooria: Pesukuivatid
Bränd: Whirlpool
Energiaklass: A++
Värvus: Valge
Kuivatusmaht kg: 8
Juhtimine: elektrooniline
Kuivatamise tehnoloogia: kondenseeriv
Müratase dB(A): 65
Käelisus: vasak
Min. kõrgus cm: 84,9
Laius cm: 59,5
Sügavus cm: 64,9
Tüüp: trummelkuivati
Infoekraan: digi
Soojuspump: jah
Autom. programmid: jah                                             
  • Tootja Whirlpool
  • Energiaklass A++
  • Maksimaalne täitekogus 8 kg