Kategooriad

Brother CS10S View full size

Brother CS10S

184 €

Osta

CS10S

Tarneaeg 1-2tp

 

 

40 õmblusoperatsiooniga kompaktne ja kaalult kerge õmblusmasin. Kui otsid tavapärasteks õmblustöödeks, rõivaste või kodutekstiilide õmblemiseks masinat, siis CS10s muudab nende õmblemise nauditavaks tegevuseks.Lihtne õmbluse valimine ja LCD-ekraan
Vajuta lihtsalt nuppudele õmbluse välja valimiseks või piste pikkuse ja laiuse reguleerimiseks. Valides õmbluse, on sellele sobilikud seadistused juba automaatselt Sinu eest tehtud, vajadusel aga saad neid hõlpsalt muuta. LCD-ekraanilt leiad info piste pikkuse ja laiuse ning valitud õmbluse õmblemiseks sobiliku presstalla kohta.

40 õmblusoperatsiooni
Laiast õmbluste valikust leiad näiteks peitõmblused rõivaste alläärte viimistlemiseks, overlokõmblused kangaservade äärestamiseks, 1-etapilised nööpaugud ning hulga kauneid dekoratiivõmbluseid. 

5 erinevat 1-etapilist nööpauku
Õmble perfektselt ühesuuruseid nööpauke. Lihtsalt vali sobilik nööpauguõmblus, aseta nööp nööpaugu õmblemise presstallale ja alusta õmblemist. Nööpauk õmmeldakse automaatselt ning selle suurus vastab täpselt Sinu poolt valitud nööbile.

Horisontaalne poolisüsteem
Lihtne ja kiire pooli paigaldamine, vaikne ja vibratsioonivaba õmblemine. Tänu läbipaistvale poolipesa kattele märkad aegsasti pooliniidi lõppemist.

Nõelasilma niidistaja
Lihtne ja kiire nõela niidistamine. Nõelasilma niidistaja säästab Sinu aega ja silmi, viies niidi kiirelt läbi nõelasilma.

6-osaline hammastik
Tänu 6-osalisele hammastikule õmbled hõlpsalt ühtlased ja täpsed õmblused mistahes kangale.

Nõela peatumisasendi valimine
Nõela langetamiseks pole Sul enam tarvis hooratast kasutada. Vali nõelale alumine peatumisasend, kui õmbled nurki ja ülemine asend, kui õmbled sirgeid õmbluseid.

Fiksaatoriga presstald
Fikseerides presstalla sellel oleva nupukese abil rõhtasendisse, õmbled vaevata üleminekud õhemalt paksemale kohale.

Vabavars
Eemaldades õmblusmasinalt tarvikusahtli, õmbled mugavalt varrukaid, püksisääri, kotte  jms.

Hammastiku langetamise nupp
Langetades hammastiku ja eemaldades presstalla või kasutades lisana saadaval olevat teppimistalda, saad ise vabalt kangast erinevates suundades liigutada. Tepi, tiki, nõelu jne.

LED-valgustus
Valgustus, mis on ere, kuid samas õrn Sinu silmadele, teeb hõlpsaks tumedate kangaste õmblemise.

Komplektis: 4 pooli, nõelad nr. 75, 90, 100, fiksaatoriga sik-saktald "J", tõmblukutald "I", nööpaugutald "A", nööbitald "M", peitpistetald "R", äärestustald "G", dekoratiivõmblustald "N", harutaja, kruvikeeraja, puhastuspintsel, pehme masinakate, voolujuhe, pedaal.

Õmblusmasin
liik õmblusmasin
tüüp elektrooniline
pooli asend horisontaalne
piste pikkuse / laiuse regulaator Jah
kate pehme
Õmblused
õmbluste arv 40
õmblused õmblused venivale kangale, dekoratiivsed õmblused
Nööpauk
nööpaukude tüüpide arv 5
nööpauk 1-etapiline
Nõel
nõelasilma niidistaja Jah
Presstald
fiksaatoriga presstald Jah
Üldised parameetrid
tootja Brother
  • Tootja Brother