Kategooriad

Brother ScanNCut CM900 View full size

Brother ScanNCut CM900

434 €

Osta

ScanNCut CM900

Tarneaeg 1-2tp

Skänner resolutsiooniga 300 dpi
Võite skaneerida peaaegu kõike: käsitsi joonistatud pildi, ajakirjaväljalõike, lemmikfoto jne. Looge lõpmatuid kujundeid väljalõikamiseks ning talletage need masina mällu.


15 fonti ja 1102 kujundit
Valige meelepärane kujund põhikujundite, keerukate kujundite, bordüüride, lapitööplokkide, fontide vms. hulgast. Lihtsalt valige kujund ning ScanNCut lõikab selle teie poolt valitud materjalist välja.


Kujundi skaneerimine lõikamiseks
Skaneerige kujund ning salvestage see kas lõikamis- või joonistamisfailina. ScanNCut loob automaatselt lõikamisjooned.


Otse materjalist väljalõikamine
Säästke end lemmikpaberitest ja -kangastest motiivide käsitsi väljalõikamise vaevast. ScanNCut skaneerib materjali, loob kontuurid ja lõikab teie poolt valitud kujundi skaneeritud materjalist välja.


Joonistamise funktsioon
ScanNCut joonistab komplekti kuuluva viltpliiatsi abil kas skaneeritud või sisseehitatud kujundi paberile või kangale. Tänu joonistamis-lõikamisfunktsioonile lisab masin detailidele õmblusvaru ja joonistab täpse õmblusjoone.


Tagapõhja skaneerimine
ScanNCut`i võlu peitub võimes skaneerida materjale sisseehitatud 300 dpi skänneri abil. Te saate vaadata skaneeritud kujutist värvilisel LCD puuteekraanil, avada kujundi väljalõikamiseks ning liigutada selle puutepliiatsi abil soovitud kohale. Ei mingeid mõõtmisi ega arvutit.


Erinevate motiivide tervikuks ühendamine
Valige rikkalikust sisseehitatud või teie poolt skaneeritud kujundite valikust motiive, et moodustada ise unikaalseid kujundeid väljalõikamiseks. Kasutage ühendamise funktsiooni kujundite, joonistuste, fontide jms. kombineerimiseks otse masina värvilisel LCD puuteekraanil. Enne väljalõikamist liitke hõlpsalt lihtsad või keerukad motiivid üheks tervikuks.


Kompaktne paigutamine
Kindlasti mõtlesite juba, kuhu panna lõikamisel tekkivad kanga- ja paberijäägid, mis võiksid veel kasutust leida. Tänu ScanNCut`i oskuslikule detailide paigutamisele saate oma materjalid maksimaalselt ära kasutada. Skaneerige materjal tagapõhja skaneerimise funktsiooni abil. Te näete, kuidas kujutis ilmub kiirelt masina LCD puuteekraanile ning kuidas kujundid paigutuvad materjalil enne väljalõikamist. Niiviisi saate ära kasutada ka kõige väiksemad kanga- ja paberijäägid.


2 USB-porti mälupulgale ja arvutile
Tänu ScanNCut`ile pole teil tarvis eraldiseisvat skännerit. Resolutsiooniga 300 dpi võite skaneerida pea kõike ning salvestada andmed lõikamisfailina. Või kasutage ScanNCut`i hoopiski tähtsate dokumentide, postkaartide, fotode või oma lapse joonistuste skaneerimiseks ning USB mälupulgale talletamiseks. USB mälupulk ei kuulu masina komplekti.


WIFI
Tänu juhtmevabale võrguühendusele laete kujundid mugavalt veebirakendusest ScanNCutCanvas masinasse ja vastupidi.


SVG failide importimine
CM900 töötleb kiirelt SVG formaadis failid ümber väljalõikamiseks.


PES failide importimine
Aplikatsioontikandi andmetega failide importimine teeb aplikatsioonide väljalõikamise imelihtsaks.


Kujundite muutmine ekraanil
Kujundite muutmine ScanNCut`iga on kiire ja lihtne. Kõik muutmise funktsioonid on teostatavad masina LCD puuteekraanil. Konverteerige skaneeritud kujundid hõlpsalt lõikamis- või joonistamisfailiks, muutke nende kuju, suurust ja asukohta isegi siis, kui kasutate ainult osa kujundist. Tänu võimalusele kujundeid omavahel ühendada, pöörata ja suurendada-vähendada loote meelepäraseid kujundeid väljalõikamiseks ilma arvutita või kallite mustrikassetideta.


Suur skaneerimis- ja lõikamisala
Komplekti kuuluva 305 x 305 mm või lisana saadaval oleva 305 x 610 mm suuruse lõikamismati abil saate luua ja lõigata mitmesuguseid kujundeid. See võib olla niisama väike kui lumehelbeke jõulukaunistuse jaoks või niisama suur kui elutoa seinale riputatav inspireeriv tsitaat. Ühtlasi võite lõikamismatti kasutada ka kujundite skaneerimiseks.


Õmblusvarud ja õmblusjooned
Kas olete näinud kangadetailide kokkuõmblemisega vaeva? ScanNCut võimaldab teil lisada detailidele 0,7 mm õmblusvaru, mis muudab nende kokkuõmblemise hõlpsaks. Lisaks võite kasutada isekustuvat pliiatsit õmblusjoonte joonistamiseks.


Veebirakendus ScanNCut Canvas
ScanNCut Canvas on tasuta veebirakendus, mis aitab teil luua kujundeid väljalõikamiseks. Rakenduse leiate veebiaadressilt https://scanncutcanvas.brother.com/en


Komplekti kuuluvad tarvikud
• Standardse lõiketera hoidik
• Standardne lõiketera
• Standardne matt (305 x 305 mm)
• Keskmise kleepuvusega matt (305 x 305 mm)
• 2 tugeva kleepuvusega lehte kanga kinnitamiseks (305 x 305 mm)
• 2 triigitavat tugikangast aplikatsioonide valmistamiseks (305 x 406 mm)
• 6 erinevat värvi viltpliiatsit
• 2 kustuvat viltpliiatsit
• Viltpliiatsi hoidik
• Spaatel
• Puutepliiats

  • Tootja Brother